forum.gif
5/5/5
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / 5/5/5
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 07.02.08 16:02
 citēt
5/5/5 :D
Labs darbs blogā tiek vērtēts no 70-100 vērtētājiem, 100 un uz augšu vērtētāju skaits- vari uzskatīt, ka darbs teicams.

PILNIIGAAKAAS MULJKJIIBAS!
Publicēts: 07.02.08 16:16
 citēt
mani neinteresee vertetaju skaits.
mani absoluti nesatrauc darba atziime tada zinja, ka tas iedragatu manu pashlepnumu vai ar kadu citu nevareut samerities. ja bilde neaiziet, dzeshu, jo negribu bloga turet bildes, kas community nepatik.

BET
mani interesee viedoklis par bildi
kritika, ne atzimes
skjiet, mreinis kaut kad zem bildem rakstija - nekomentejiet, bet vertejiet, vai kaut kaa taa
man tie komentari ir 100x noderigaki par tupiem 555 vai 147 vertejumiem.
dazha bilde kas man te +/- 6.4 grozaas man uzsit smieklus - ka var par shopa suudu sabalsot tik augstu. ieliku bildi hohmai, pec pusstundas atnaku jau virs 40 balsojumiem.
a bilde nekada, 2i kompozicijas likumi un 10 min shopa.

tapec jau man patika blogsa sakuma - bildes nebija tik daudz, tautas bija mazak, un bija konstruktivaki komentari.
a tagad...
eh.
man vel 5 min laika ir, patrakoshu galerijaa :)
8)
Publicēts: 07.02.08 16:29
 citēt
vo vo.

heh, piedur man topa bilde.

Publicēts: 07.02.08 17:30
 citēt
5/5/5 :D
Labs darbs blogā tiek vērtēts no 70-100 vērtētājiem, 100 un uz augšu vērtētāju skaits- vari uzskatīt, ka darbs teicams.

PILNIIGAAKAAS MULJKJIIBAS!

tev varbūt, jo sagadīšanās pēc kads pieiet, kā piem. pie šīs www.fotoblog.lv... , bet nevajag noliegt citu cilvēku jūtas...ja jaf darbs ir interesējis 100 skatītājus, un tie ir ne tikai paskatījušies, bet arī kaut kādā veidā izteikuši savu viedokli :), tad darbs jaf ir ar kaut ko interesantu pievilcis.
Publicēts: 07.02.08 17:44
 citēt
manuprat vislielaka problema ir tada, ka darbi sacenshanas primari nevis par to, kursh labaaks, bet par to, lai vispar kaads atver.

sheit man pagaidam nav isti skaidrs - labi, slikti, mainit, nemainit, kaa un vai vispar taa ir problema ...
Publicēts: 07.02.08 17:52
 citēt
Njā, es redzu, ka raksts iespaidojis Alloxa :D Man vienīgajam ir tā kārtīgi sabalsots no sirds visām bildēm? :)

Esi palaidis garām šo te www.fotoblog.lv...
Alloxas balsojums ir tēma ar bārdu - vienkārši turpinu apsolīto bez izņiemūmiem un neskatoties uz draudzības "pakāpi"... pagaidām tikai sasars atnāca salikt manām bildēm "atiecīgas" atzīmēs, "bombarde" mani ar PM un spamu tipa "es teicu argumentētu kritiku, nevis slima suņa murgus!".
www.fotoblog.lv...
jā, bet ilmar7, neskatot uz manu vērtejumu zem viņa bildēm, salika daudzām manām bildem 555 - cik dažādi tomēr ir cilvāķi!!!
Publicēts: 07.02.08 18:09
 citēt
Un es tev 555 neieliku? Slikti skatījies!
Un ko tu tur lej par PM, neko tev tagad neesmu sūtījis, tā kā murgo vien tālāk :)
Publicēts: 07.02.08 18:28
 citēt
Un ko tu tur lej par PM, neko tev tagad neesmu sūtījis, tā kā murgo vien tālāk :)

Tu skaiti kā šo es uzrakstīju sev pats - "A zini, man pat vienalga. Tavas darbības liek tikai pasmaidīt par tavu gudrību" 8p
Publicēts: 07.02.08 19:45
 citēt
Tātad viena PM kādu 4 mēnešu laikā - to tu uzskati par BOMBARDĒŠANU? Klausies, vecīt, ārstēties vajag :)
Publicēts: 07.02.08 20:01
 citēt
kuram negribās tikt topa pirmajā vietā? :D
Publicēts: 07.02.08 20:02
 citēt
Alloxam - jo viņš vērtē tikai tos no topa augšgala un streso, kad kāds viņam neieliek 5! :mrgreen:
Publicēts: 07.02.08 20:09
 citēt

nedzen kreņķi...atbrauksi uz Latviju...un tad ar kokiem...būs mums ko uzbildēt :D
Publicēts: 07.02.08 20:12
 citēt
tur tās diskusijas zem alloxa un sasar bildēm tīri uzjautrinošas.
Publicēts: 07.02.08 20:30
 citēt
Njā, es redzu, ka raksts iespaidojis Alloxa :D Man vienīgajam ir tā kārtīgi sabalsots no sirds visām bildēm? :)

Esi palaidis garām šo te www.fotoblog.lv...
Alloxas balsojums ir tēma ar bārdu - vienkārši turpinu apsolīto bez izņiemūmiem un neskatoties uz draudzības "pakāpi"... pagaidām tikai sasars atnāca salikt manām bildēm "atiecīgas" atzīmēs, "bombarde" mani ar PM un spamu tipa "es teicu argumentētu kritiku, nevis slima suņa murgus!".
www.fotoblog.lv...
jā, bet ilmar7, neskatot uz manu vērtejumu zem viņa bildēm, salika daudzām manām bildem 555 - cik dažādi tomēr ir cilvāķi!!!

Tagad gan nav laika visu to garo penteri lasīt, bet kkad noteikti izlasīšu :)
Nujā, atriebīgs es neesmu un katrā ziņā likšu 5/5/5 arī tavām bildēm, ja man tās patiks. Es lieku tikai 5/5/5 un tikai tām bildēm, kas man patīk. Pārējās bildes vnk laižu garām - es vērtējumus skatos ne pēc to 3 ciparu kombinācijas, bet pēc bildes reitinga. Un par to nevajag man pārmest - katram savādāk tas viss :)
Publicēts: 07.02.08 22:17
 citēt
Vispār, jā jaunajā versijā būs iespēja atteikties no citu vērtejumiem un būs redzama statistīka par "atverto"(bez atkartotas atveršanas) reižu skaitu (ieskaitot neregistrētos ciemiņus) - jutīšos pilnīgi apmierināts. :)
Skaitu, kā bildes populāritāte ir svarīgākais rādītais.
Publicēts: 07.02.08 22:32
 citēt
atteikties no citu vērtējumiem! demokrātija! :)
Publicēts: 08.02.08 00:24
 citēt
nu nez, man liekas, ka viss ir ok, ja bilde ir laba, tad ir 555 birums un pēc balsotāju daudzuma var noteikt cik ļoti laba bilde ir, bet ja piem bilde nav tik laba, tad ir cita kombinācija, kas nereti satur arī papildu komentāru, no kuriem starpcitu var iegūt tieši visvairāk...
Publicēts: 08.02.08 00:39
 citēt
Vispār, jā jaunajā versijā būs iespēja atteikties no citu vērtejumiem un būs redzama statistīka par "atverto"(bez atkartotas atveršanas) reižu skaitu (ieskaitot neregistrētos ciemiņus) - jutīšos pilnīgi apmierināts. :)

Aizei uz shutteru un paskati biežāk skatītas bildes, un tu mainīsi savus uzskatus...tur kailfoto tūlīt pilnīgi izspiedīs pirmo 20-nieku no citām bildēm... :D :D :D ... un tas ir pilnīgi saprotams.
Publicēts: 08.02.08 01:08
 citēt
Klau, Alloxa, tad kā tur paliek ar to bombardēšanu, kurš no mums melo? :mrgreen:
Publicēts: 08.02.08 03:58
 citēt

Aizei uz shutteru un paskati biežāk skatītas bildes, un tu mainīsi savus uzskatus...tur kailfoto tūlīt pilnīgi izspiedīs pirmo 20-nieku no citām bildēm... :D :D :D ... un tas ir pilnīgi saprotams.

Zinu, ar NU konkurēt populitaritāte nevar, bet jā skatīt tikai viena žanra kategoriju...
Publicēts: 08.02.08 06:56
 citēt

Zinu, ar NU konkurēt populitaritāte nevar, bet jā skatīt tikai viena žanra kategoriju...

Tāpēc tavai minētajai popularitātes rādītājam ir nozīme, ja ir salīdzinošais rādītājs pa grupām (kategorijām), nevis kā tur (shutterī) visas bildes vienuviet. Jo savādāk kopējā pārskatā foto pazudīs masveidības (bilžu daudzuma) dēļ.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):