forum.gif
nikon 18-70mm 3,5-4,5f
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / nikon 18-70mm 3,5-4,5f
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.02.08 13:37
 citēt
Laabdien!
Taatad ir man veelme iegaadaaties sho objektiivu(nikon 18-70mm 3,5-4,5f), buutu veelams jaunu bet bish apbruzhaats par sapraatiigu cenu arii derees!
Ja kaadam ir kas piedaavaajumaa, droshi rakstiet!
paldies!
Publicēts: 07.02.08 11:28
 citēt
Kā veicas !
es esmu sapratis, ka Nikon tirgus Latvijā ir stipri vājš.
Pats nesen ievietoju vēlmi pirkt standartzuumu rezerves aparātam, bija tikai 2 atsauksmes par cenām, kas tikai nedaudz atpaliek no tirgus cenām.
Skatiens ir e-bay virzienā.
Publicēts: 07.02.08 12:01
 citēt
Jā, johans, tā ir.

Par šito konkrēto runājot, man liekas, ka 18-55 varētu dot labāku bildes kvalitāti.
Publicēts: 07.02.08 12:18
 citēt
...es esmu sapratis, ka Nikon tirgus Latvijā ir stipri vājš...

taa ir vainu laba zinja - ir briiva tirgus nisha vai arii slikta zinja - neviens nikonus nelieto. :)

es piemeeram zinu 3 juuzerus kuri visi ir paarseedushies uz 18-200, bet savus kitiniekus attieciigi 18-55, 18-70, 18-135 nemaz nesteidzas paardot, jo par taam kapeikaam kuras ir gatavi par taam maksaat potenciaalie pirceeji nav jeegas to dariit.
Publicēts: 07.02.08 13:01
 citēt
taa ir vainu laba zinja - ir briiva tirgus nisha vai arii slikta zinja - neviens nikonus nelieto. :)

tieši to pašu padomāju :)
Publicēts: 07.02.08 13:52
 citēt
nee nu jaa nu, principaa ir taa, ka tirgus ir liels un veikalu daudz, kas izplata preci, tik nekur nekas nav pieejams, visi sola tik peec 2 nedeeljaam, kuras noziimee kaa minimums meenesi...
runaajot par 18-200, neesmu izmeegjinaajis, bet ir radies priekshstats ka tur iisti nevareetu buut nekas labs jo paaraak liels diapazons, nu nez, mosh kaads var padaliities pieredzee.
p.s. it kaa jau 18-70 iisti neskaitaas taads parastais kitinieks, bet nu viedoklji aciim redzot dalaas.

cik saprotu, ka nevienam nav nekas piedaavaajams....?
Publicēts: 07.02.08 13:58
 citēt
paldies par atsauciibu, bet manas probleemas ir atrisinaatas!!!!www.metaleks.lv...
Publicēts: 07.02.08 14:05
 citēt
...runaajot par 18-200, neesmu izmeegjinaajis, bet ir radies priekshstats ka tur iisti nevareetu buut nekas labs jo paaraak liels diapazons, nu nez, mosh kaads var padaliities pieredzee.

neesmu jau es nekaads objektiivu testeris un nevaru dot autoritatiivu atbili, bet man pietiek ar VIEDOKLI ka shis konkreetais nikona 18-200 ir saliidzinaams peec kvalitaates ar 18-70. man kaa parastam gjimenes albuuma agentam ar to pietiek. naudas pelniishani protams ka tas nederees.

ja tauta bljau un saka ka tas ir slikts tad droshi vien vinji ir sastapushies ar sigmas 18-200 pa 120ls un tas tieshaam nav nekas labs.

p.s. it kaa jau 18-70 iisti neskaitaas taads parastais kitinieks, bet nu viedoklji aciim redzot dalaas.

KAAPEEC te tauta uzskata ka vaards kit=suuds? kit noziimee tikai to ka iespeejams sho objektiivu nopirkt komplektaa ar bodiju un TIKAI.
Publicēts: 07.02.08 21:57
 citēt
18-70 ir labākais no Nikona kitiem, bet Nikona kiti ir labākie vispār:)
Starp citu, ko nozīmē kits?
Amerikā 18-200 VR ir kita objektīvs priekš D200. U parastam slinkam jūzerim tas ir labākais, kas var būt, jo nav jāmaina objeltīvi un kvalitāte ir GANA laba.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):