Stiliigi - personigajaa tusinjaa 200-300mm ja vajadziigi!
Ja darbs, tad 5caas stundaas var sapelniit 150-300Ls, un tad tie 25Ls par objektiivu ir smiekliiga naudinja. Piemeeram pa Riigu uz darbu un maajaas vienaa mieraa var ar taksi braukt - 10-15 izteereetie lati arii nav nekas..
Ja darbs, tad 5caas stundaas var sapelniit 150-300Ls, un tad tie 25Ls par objektiivu ir smiekliiga naudinja. Piemeeram pa Riigu uz darbu un maajaas vienaa mieraa var ar taksi braukt - 10-15 izteereetie lati arii nav nekas..
Es jau arī piestrādātu presē par knipsētāju, bet bez stabilizēta 70-200 F1.4 es nemaz nesāku kustēties ...
Jaa, baigaa jega no uberkvalitatiivaas bildes ja vinju taapat mazaa izmeeraa uzshtampees us dranjkjiiga aviizjpapiira. Es gan presei bildeeju ar visu kas pagadaas, arii ar tik tumnshaam garajaam 300mm roreem 100Ls veertiibaa uz kaadaam Tu vispaar neskaties..