forum.gif
Photoshop krasu problema
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Photoshop krasu problema
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.02.08 22:00
 citēt
Kaut kada problema ar Photoshopu, atverot bildes kluust dzelteniigas, vaardu sakot baltais = kaut kas dzelteniigs, originala bilde ir shi: i122.photobucket.com...
Bet atverot taa izskatas shadi: i122.photobucket.com...
Varbut kads var palidzet?

P.S Man jauns monitors un vienreiz photoshops izmeta warningu par displeja kalibracijam, bet man protams neaizgaja pratinjaa kas notiks.

P.S.S Protams kad saglabaa tad tas dzeltenigums pazuud, bet redigjeet tikuntaa ir neiespeejami
Publicēts: 06.02.08 22:02
 citēt
dažādi krāsu profili
Publicēts: 06.02.08 22:13
 citēt
Un ko dariit? :D
Publicēts: 06.02.08 22:31
 citēt
pameklē PS ieksh File/Assign Profile ar kuru profilu sakrīt tās krāsas. Otrkārt teikšu ka būtu labi nokalibrēt monitoru jo krāsas pirmā bildē ir pārāk aukstas.
Publicēts: 06.02.08 22:33
 citēt
Nospied Crtl+Y, kad esi atveeris bildi.

:D man ar taa ir!
besii aaraa, reaali mainiiju visus tos suuda profilus, bet taapat taa hujnja kaa ir taa ir!

Kkaads Proof Color jaaiesleedz. Tjipa laikam pielaagojas monitram vai kkas taads.
Publicēts: 06.02.08 23:05
 citēt
Pameginaju tur tos assign profile bet tikuntaa visi dzelteni
Publicēts: 06.02.08 23:33
 citēt
Pameginaju tur tos assign profile bet tikuntaa visi dzelteni

nospiedi CRTL+Y? :)
Publicēts: 06.02.08 23:52
 citēt
ctrl+y tas ir uz cmyk prof un ar kautkas nav kārtība ar profiliem :) . Tad jau var arī uz Monitor Prof paprovēt.
Publicēts: 07.02.08 00:11
 citēt
ctrl+y tas ir uz cmyk prof un ar kautkas nav kārtība ar profiliem :) . Tad jau var arī uz Monitor Prof paprovēt.

crlt+ y jau ir monitor proof!!
Publicēts: 07.02.08 01:12
 citēt
a man a maaann .... a man mainaas krasas, kad es konverteju LIghtroomaa n raw - atverot shopaa, krasas ir daudz aukstaakas ...:-( kaapeec taa?
Publicēts: 07.02.08 01:23
 citēt
nu un kaaa tas jaadara?
Publicēts: 07.02.08 09:04
 citēt
Eksportējot no LR apskaties kāda krāsu telpa,man ar bija līdzīga problēma.
Publicēts: 07.02.08 11:04
 citēt
Paskaties kāds profils tev uzstādīts kamerā, tad kāds iekš PS. Ja dažādi, tad nomaini uz vienādiem.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):

Sol