forum.gif
Pārdodu EOS 400Kit (ka jauns)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdodu EOS 400Kit (ka jauns)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 10.02.08 21:55
 citēt
Veciit, aizsapnjojies!
Vot ja vel buutu 30D vai 40D, tad jaa, bet nu shitaa!
Es tak savu 30D pa taadu cenu paardevu ar 17-85, bg un 430EX!
Publicēts: 10.02.08 22:01
 citēt
Sada gadijumaa IZVELE ari soreiz ir bijusji NEPAREIZA jo ja problemas APSTRADE tad prasas pec LIELAS MATRICAS kas studijas varianta ir Ds vai 5.D :):) nevis pec ATRA PRESSES VERKJA kuram trumpis ir nevis KVALITATE bet DARBIBAS ATRUMS aizsargatiba ptret PUTEKLIEM / UDENI :)

Aizmirsi dzīvo dabu pieminēt :) Tam ar parastais marks ir labāks par pārējiem Canoniem. Citam gan IMHO tas ir overkills.

Bet nu 5D neizskatās tik seksīgi un 1DM3 ir 2x lētāks par 1Ds, bet izskatās tā pat ;) Galu galā vistaicamāk tādai kā kāzu bliezšanai tāds 1D ir labāks par 5D vai 1Ds, piemēram. Gan jau ka tusiņus arī ar marku vieglāk bildēt. Jautājums ir itk cenā un priekšrocībās.
Publicēts: 10.02.08 22:15
 citēt
ak34 : Ot par TUSINJIEM utt ar MARK tur gan kludies MARK i liela smaga kamera kas JASTAIPA ROKAA jo uz pleca musdien kautkur sitas , tusinjus VIEGLAK bildet ir ar KAMERU BEZ BUSTERA uzmestu pleca ar UNIVERSALU PUDELES DIBENU tjipa 24-300mm :) Zin cik jauki ka TUSSUTIPA sjomkas skaties kolegji kam liela pieredze un ikdiena STRADA ar MARK Tusse apkart ar pilnigi lameriskiem dzelzjiem kas plenderejas uz pleca vai kakla un KRUTOS LAMERUS var atskirt pec BAIGAKA DZELZGABALA ROKA ka likums ar 70-200 /2,8 VISMAZ bet laba ar 28-400 Balto no ka Roka vienkarsji ir lidz zemei:):) Vienmer atceros kolegji Vitaliju Stipnieku kurs CAKAREJA PUBLIKU atnakdams uz SJOMKU BEZ SOMAS kamer parejeim bijn MILZIGI RUBZAKI ar dzelzjiem. Izbrinito skatienu pavadits vins no vienas dzinsu jakas kabatas izvilka EOS-1v BODIJU no otras 28-200 tumsjo stiklinju no bijsju kabatas 1 Filminj un VISU UZBLDEJA un devas talak Pusdienot kroga vai brauca majas uz darba beigam kamer PAREJIEM vel vajadzeja stiept uz redzacijam savas LIELAS SOMAS :):) Znotins DIENA ar ja atceries darijas lidzigi:) Lautinji kas NEKAD nav stradajusji ar LIELU PROFESIONALU tehniku nekad nesapratis ka TA ZVERIGI SVER un stradat ar vinju SAREZGITAK neka ar LAMERU VERKJIEM . Ka dzirdu ka kads stasta ka BILDEJU UZ M un REGULAJU VISJU PATS uzreiz ir skaidrs ka LOXS LAMERIS jo parasti PASJAM REGULET tasot Aktionjus kerot momentus NAV LAIKA un 100% palaijies uz KAMERAS AUTOMATU :):) Nju ir virkne pazinju kas baig duras acis un atskir LAMERI+ KRUTS DZELZIS un PIERDZEJUSJU SPECU + KRUTS DZELZIS:):)
Publicēts: 10.02.08 22:42
 citēt
Luni, tusiņus nebildēju, tāpēc arī minēju :) Smags tas marks, bet nu pierasts it kā, jo nav ne būt smagākā aprīkojuma daļa. Man te daži objektīvi ir tādi, kuriem marku liek klāt nevis otrādi :D

Tā ka iespējams ja atvilktos tusiņu bildēt, tad kā reizi būtu lameris ar marku un kādu gaišu sigmu. Vot te meitenes no redakcijas piedāvāja aiziet erotu sabildēt, kā reiz domāju paķert līdzi 20D ar Sigmu 20/1.8 un marku ar 120-300 sigmu. Tieši atbilstu tavam lamera aprakstam :D

Bet nu par to M režīmu ar pasmaidu. Gadās ka aizmirstu ekspozīcijas kompensāciju uzgiezt, kur nu vēl domāt par to vai M režīmā viss ok. To var lietot, ja gaisma ir konstanta un objekts īpatnējs, vai uz sarežģītas fona, piemēram balts putns, kas var būt gan uz meža, ūdens vai debesu fona. Tad nu toč tik M režīmā kaut ko var uzbildēt.
Publicēts: 10.02.08 22:47
 citēt
300d +BG+zib+ stiklsX ir smagāks par MKIII+stiklsX+ zib
Publicēts: 11.02.08 01:14
 citēt
VB : Ot tik nevaig es ar vinjus ABUS esmu gana nostaipijies, 300.D sver tik cik Marka AKMULATORS:):) Uz roku liekas nju 2x SMAGAKS:):) 300.D svera kautkadus 500-600g par MARK III nekur nav bet ta uz Roku 2x SMAGALS ja ne visas 2,5 . Man doma ka vins sver kautkur 1300-1500g KORPUSS:):)
Publicēts: 11.02.08 08:15
 citēt
VB : Ot tik nevaig es ar vinjus ABUS esmu gana nostaipijies, 300.D sver tik cik Marka AKMULATORS:):) Uz roku liekas nju 2x SMAGAKS:):) 300.D svera kautkadus 500-600g par MARK III nekur nav bet ta uz Roku 2x SMAGALS ja ne visas 2,5 . Man doma ka vins sver kautkur 1300-1500g KORPUSS:):)

paskatijos , kombinācija ir 1039 g vs 1335g
atceros, pēc divu dienu sirsnīgas bliezšanas ar 300d plecu vajadzēja ar kko piesiet :)
Publicēts: 11.02.08 12:39
 citēt
VB : Vienkarsj MARK ieverojami ertaks ERGANOMISKAKS rokaa , tapec roka mazak gurst STRADAJOT. Visjas tas mazas kameras seviskji 400.D mesls ir sjausmigi neertas roka turet tapec ROKA GURST kautgan MARK par vinam vismaz 2x smagaks ar vinju ta negurst ka ar MAZAJIEM SUDUKIEM:):)
Publicēts: 11.02.08 12:45
 citēt
400.D mesls ir sjausmigi neertas roka turet tapec ROKA GURST

aha. pec 5 minutem man sakas krampji rokaa. ar 350D ta nav. n e ar vienu citu kameru ari ne.
Publicēts: 11.02.08 12:52
 citēt
Pilnīgi piekrītu Lunim par to ergonomiku. To pašu var teikt , arī par videokamerām- ilgi filmējot ar mazo sadzīves miniDV kameriņu rokas vairāk nogurst, nekā, piemēram, ar veco, labo, lielo, uz pleca liekamo VHS Panasonic M7 utml.
Publicēts: 11.02.08 12:56
 citēt
Friidis, un neaizmirsti, ka roka amzak dreb. es 12gadiigs puishelis ar lidzigu kameru uz pleca apkart dzivojos sen sen atpakalj, bija jautri :) znachit, nemaz tik smaga ari nebija :D bet bateriju jostu gan nenjeemos sev apkart likt - tad mosh i sabrucis buutu. un koferis tai kamerai bij smagaks par pashu kameru, jopcik.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):