forum.gif
Pārdodu EOS 400Kit (ka jauns)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdodu EOS 400Kit (ka jauns)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 09.02.08 05:42
 citēt
400D (melns)+ grip+ 17-85+ papildus baterija+soma Lowepro+ (visi vadi un diski ari)
Iegādāts Canon Maskavas ielā (2007 septembrī) Stāvoklis perfekts vai drīzāk ideāls, skrāpējumu vai defektu nav. Tiek pārdots jo iegādājos niknāku!
Publicēts: 09.02.08 07:38
 citēt
komplektinjsh par 400 latiem? kur varu piebraukt pakalj?
Publicēts: 09.02.08 09:04
 citēt
Sorry bet par 400 es atstāšu bērnam lai ir ar ko mācīties. Nezinu no galvas cik bet vēlāk paskatīšos cik maksāja un došu cenu.

Stāvoklis tiešām ir ideāls un aparāts nav izmantots ražošanai!
Publicēts: 09.02.08 09:15
 citēt
komplektinjsh par 400 latiem? kur varu piebraukt pakalj?

Alksni, neķēmojies, nafig tev kaut kas, kas nav labāks par 350- to!? :(

Pat ja par 300 latiem!!!

Tev jau uz 5d jātēmē, vecīt, ne jau uz "šilo na milo"!
Publicēts: 09.02.08 10:48
 citēt
Sorry bet par 400 es atstāšu bērnam lai ir ar ko mācīties. Nezinu no galvas cik bet vēlāk paskatīšos cik maksāja un došu cenu.

Stāvoklis tiešām ir ideāls un aparāts nav izmantots ražošanai!

Neceri ka paardosi par summu ko pats samaksaaji par visu....
Publicēts: 09.02.08 14:20
 citēt
Protams nesaprotu ko nozīmē Visu....
Ja kāds grib viņš pēr interneta veikalā, vai amerikā, bet var nopirkt arī mazlietotu ar Latvijas garantiju!

Kā sacīt jāsaka, kad jāperk tad par dārgu, bet kad pārdot tad nekas nav šķerslis cenai.

Es piedāvāju bet citiem ir iespēja to pieņemt vai meklēt ko citu!
Publicēts: 09.02.08 14:42
 citēt
nu tad tā ir tirgošanās nevis pārdošana. :)
Publicēts: 09.02.08 15:00
 citēt
Neceri ka paardosi par summu ko pats samaksaaji par visu....

Tas vairāk velk uz kārtīgu pesimisma devu + reālajā situācijā viņam pat aparātu nafig nevajag!

:wink:
Publicēts: 09.02.08 16:53
 citēt
GGFactory, ja kadam vajag mazlietotu aparatu par jauna cenu, vinjsh to pirks veikalaa :)
ja kadam vajag jaunu aparatu par labu cenu, dzis no ebay.
ja kadam vajag lietotu aparatu, mekles to par labu cenu.

ja kadam vajag pardot aparatu, naksies skatities, kurai kategorijai tad attiecigo mantu var pardot.

the rest is up to you :)
veiksmigu tirgoshanu.
Publicēts: 09.02.08 17:01
 citēt
Ja pavēro foruma aktivitāti tad tā ir vairāk pa tukšo, katrs uzskata par goda lietu kautko iekviekt, ja "tev" nevajag tad nedzesē muti pa tukšo, visu cieņu Alksnim vismaz piedāvājums, nevis tukš koments. Es tak nelūdzu pastāstiet kā tas būs vai es pārdošu vai nē. Kāds kaifs skatīt tukšu mūldēšanu.

P.S. Canon EOS 400D 17-85IS/BG-E3 Kit es kautkā neredzu pa 400 ls piedāvājumu!!!!!!!!
Publicēts: 09.02.08 17:15
 citēt
BET TAD IELIEC DA JEBKADU CENU!
tas ir dumi gaidit, ka tagad visi zvaniis un soliis - kursh grib SAVU naudu teret, lai uzzinatu, cik tu gribi par to komplektu!
es piedavaju 301 ls.
Publicēts: 09.02.08 17:25
 citēt
Cena varētu būt ap 800Ls! Konkrēti runājot var sarunāt jebko.
Publicēts: 09.02.08 17:32
 citēt
Lai atvieglotu pārdomas lūdzu Google rezultāts:

www.google.lv...=

Netērējiet laiku pa tukšo pakaļ nemetīšu, ir reals piedāvājums, klaudziniet. Var mēģināt atrast kompromisu.

Pirkts par 900 ar kapeikām precīzi jāskata darbā dokumenti!
Publicēts: 09.02.08 17:35
 citēt
Publicēts: 09.02.08 20:17
 citēt
Un ja kas notiek tad uz Somiju vai ASV ar pastu lai remontē!
Kam gribās no e-Bay uzpriekšu.

Man tikai nav saprotams ko visi trinās, ja nevajag tak liekās mierā un viss!
Publicēts: 09.02.08 20:23
 citēt
es jau neko, bet ebay dod arī starptautisko garantiju, tā kā nav nekur jāsūta.
Publicēts: 09.02.08 20:24
 citēt
Principā esmu izdomājis, ka nepārdošu pa lēto, jo vēl viens dzelzis pie sāna kaujas laukā netraucē!

Ar rēlu pircēju var runāt bet Jūs te maļat tukšu.
Publicēts: 09.02.08 20:25
 citēt
Un ko tad tu ar to garantiju Rīgā darīsi?

Canon paprasīs latvišu rubļus nevis e-Bay garantiju!

Vispār jau visiem aparātiem ir starptautiskā garantija. Bet Canon rīgā ir privāta štelle.

e-Bay pats nekādas garantijas neizsniedz jo tas ir resurss caur kuru notiek tirdzniecība, un tirgojās pa taisno! e-Bay ir starpnieks!
Publicēts: 09.02.08 20:31
 citēt
Par ebay vari man nestāstīt - zinu, ka šis ar tām garantijas lietām ne pie kam.

Tā kā nedzīvoju LV, tad par Canon centru Rīgā neko nezinu.
Publicēts: 09.02.08 21:11
 citēt
Kur tad vēl ir labi dzīvot ja ne LV?
Publicēts: 09.02.08 22:34
 citēt
Draugs, neņem ļaunā, bet manuprāt ar saviem 800 Ls tur esi riktīgi saspiedies...

www.am-pm.lv...

Neuzskatu, ka tā baterija vai vēlnsviņuzin, kāda soma, ir tā vērta, lai pirktu LIETOTU fotoaparātu. Nevajag aizbildināties ar to, ka "gandrīz jauns" vai "mazlietots". Atceries, ka momentā, kad Tu iznes fočuku ārā no veikala, ir -20%... realitāte.
Publicēts: 09.02.08 23:37
 citēt
Gandriz apzviedzos:):) JAUNS tads komlekts ELCORA ~550Ls :):)

Man vienmer patikusji naivulji kuriem liekas ka LIETOTU pardos dargak ka jaunu::):) Nevaig meginat te kadu piecakaret , tauta te informeta CIK KAS JAUNS maksa:):)

Canon EOS 400D 18-55/55-200 BG-E3 KIT Ls 654,42
www.metaleks.lv...
Ir reali UZ VIETAS var iet un pirkt:):)
Metalexs reali NEM NO CANON ar visju LV garantiju:)
ELcor TAPATAS:)
Publicēts: 10.02.08 08:15
 citēt
Nē, nē, Tev ir radusies kļūda. Viņam ir nevis 18-55/55-200 komplekts, bet gan 17-85IS. Bet tas lietu nemaina. Vienalga naivais...
Publicēts: 10.02.08 10:53
 citēt
ES mārdodo fujifilm 5600 lietotu. isskraapeejumu fokus sachakareets un vēldažas pogas truukst... garantija nedarbojas jo ir mehaniski bojaajumi.. lietots 3 gadus.. Aptuvenā cena 400 LS

:D :D :D :D :D :D
Publicēts: 10.02.08 10:57
 citēt
1. Vairums komentāru ir tukši, un komentētāji nespēj izlasīt komplekta parametrus un iespējams balsta tos uz sev piederošajiem interneta veikalā pirktajiem izvēloties tikai pēc cenas.

2. Katrs uzskata par goda lietu kautko ieļurināt pat ja viņam neko nevajag.

3. Es saprastu ja kāds rakstītu un apspriestu sadaļa sarunas, bet ja nekļūdos tad šeit bija cita sadaļa.
Pērku, Pārdodu, Mainu
Vietējais un varbūt arī ne tikai fotOtirdziņš. Ja gribi pārdot savu veco ziepjutrauku vai nopirkt kādu lietotu objektīvu savam EOSam, esi laipni šeit aicināts.

4.Pat ja aparāts ir zaudējis 40% no cenas tie būtu aptuveni 540Ls un nevis 300 vai 400. Ņēmot vērā Foruma dalībnieku sarunas kautkā neredzu daudz Mark ipašniekus jo visi ļoti labi orentējās lētajā galā :lol:

Visu Cieņu Joršh, Alksnim, un kādam kurš spēj pakļaut datus analīzei, pat ja viņš saka kad esu naivais.

Ja cīlvēks grib nopirkt viņš kaulējās un jautā nevis muļķīgi komentē.

:idea:Pēc Foruma dalībnieku rakstītā jau spriež par visu forumu.
Publicēts: 10.02.08 10:59
 citēt
Lūk vēlvien GUDRAIS

Ļoti daudz par personu pasaka viņa NIC :D
Publicēts: 10.02.08 11:19
 citēt
"Pēc Foruma dalībnieku rakstītā jau spriež par visu forumu".

uff.. nju mieru, mieru..

:)

manu digicamu arī pirms gada tirgoju.. aš aizmirsu ka tirgoju.. pēc gada atradu.. aš priecājos, ka reizi gadā pārbīdu mēbeles un secināju..

apaugt ar mantu nav labi..

:twisted:
Publicēts: 10.02.08 11:43
 citēt
Bet protams kad nebiju domājis visus, bet tikai tos kas nelasa pirms raksta!

Un principā esu nonācis kad ar labu objektīvu 400 pie sāniem netraucē.

Jo neredzu jēgu pardot par 300-400Ls

Visu cieņu tiem kas nemetās rakstīt kautko, jo savādāk tas viss izskatās bikiņ banāli.
Publicēts: 10.02.08 12:31
 citēt
ja negribi, lai tavu sludinājumu komentē, liec iekš ss.lv vai reklama.lv. Man nav ne jausmas cik ir tāda komplekta tirgus cena, bet kaut kas knapi labāks par ziepjutrauku ar vidēji labu objektīvu mani pa tādu cenu nesaistatītu, ja ir lietots. Lētā gada tehnikai cenas kritums ir jārēķina nevis 20%, bet gan 50%.
Publicēts: 10.02.08 12:50
 citēt
Piemeeram 17-85 veikala cena ir ap 500Ls, te taadi tirgojaas pa 200-250.

GG, komplektam nav ne vainas,baigi labais, tik te ir cilveeki kuri pa normaalaam veikala cenaam neko nepeerk, te ir pavisam cita fiicha.
Publicēts: 10.02.08 14:56
 citēt
Ok, ja jau visi tādi zinoši un orentējās un man piedāvājums ir tāds lētais variānts. Bet ja paklausās tad kautkā 350 ais tiek pieminēts uz katra stūra.

Jā nenoliegšu pēc 4 mēnešiem sapratu kad ar 400 kalnus negāzīsi aparāta iespējas ir ierobežotas, tām vajadzībām ko vēlos darīt, lai nezaudētu laiku ņemoties ar lielu apstrādi nopirku Mark 3 un atšķirība ir ļoti krasa.

Bet tajā pašā laikā ņemt un atdot kādam par 300Ls jēgu neredzu tad lai labāk put un bekapam vienmēr noder, itsevišķi ar labu optiku.

Ar šādu atieksmi pret jebkuru piedāvājumu nevar panākt labāku cenu, bet tikai nevēlēšanos vispār ko piedāvāt vai pārdot šeit.

:lol: Lai veicās
Publicēts: 10.02.08 18:52
 citēt
Es arīdzan uz brīdi biju ielicis savu veco labo 20D tirgot pa 300 Ls (+150 Ls kopā ar diezgan retu objektīvu Tokina 24-200). Aktivitātes- gandrīz nekādas. Padomāju- kāda vella pēc atdot savu pārbaudīto cīņu biedru "pa sviestmmaizi"- lai jau labāk kalpo atlikušo mūžu kā 2.kamera.
Publicēts: 10.02.08 19:13
 citēt
Piekrītu jo par to naudu ko dod knapi zibspuldze sanāk!
Publicēts: 10.02.08 19:59
 citēt
GGFactory : A te nav VEIKALS te neviens neko nepērk DARGI vai pa ANALOĢĪSKU veikalam cenu. Šeit ja VĒLAS TIKT VAĻĀ no kautkā lieka vai apgrutiņoša uzliek AMATIERIEM KĀRDINOŠAS CENAS kas parasti ir ~30-40% ZEM veikala cenām. Mēgīnāt šeit TASĪT BIZNESU parasti nekad nestrādā. Vaig ATRI PĀRDOT vai NAUDU tad cenas ir pat 50% no tada paša piedāvājuma veikalā. Laikam nesi sapratis ko nozmē AMATIERU FOTOBLOGS ta ir iespēja SARUNĀT LĒTU CENU nevis mēģiņat iestāstīt LĒTI NEPARDOŠU jo biju NEJĒGA KAS NEZINĀJ KO VAIG :) Konkrētais MODELIS nav ne exskluzīvs ne arī DEFICĪTS un te visji jau tapat + / - iemēģinājuši ka NEKAS EXSTRĀ TAS NAV tāpēc VEIKALA CENA šeit viņam NEKAD NEBŪS un pat pa 25% lētāk DIEZ VAI kāds pirks.
Publicēts: 10.02.08 20:30
 citēt
Piedodm, bet tev laikam liekās nav miera nu ja nevajg tak liecies mierā, ko tu peries.

Cik saprotu tev nevajag, nu tad met mieru! Iedzer tēju un pasapņo.
Jo es jau sarunāju. Visi jau nav tik aprobežoti lai nevarētu uzdot konkretus jautājumus, tā vietā lai bļautu nereāli, idiotisms, bezcerīgi, naivais.

Es jau saprotu kad tie skaitļi ir sarežģīta lieta, un nagi niez kautko uz ātro iekviekt :lol:

Bet turās, viss notiek.

P.S. Vai kad tu prasi naudu par savu amatiera darbu tu arī uzsver kad ESU AMATIERIS!!!
Publicēts: 10.02.08 21:15
 citēt
GGFactory : Protams kas SAKU , man nenak ne prata telot PROFU ja man nav ne attiecigu iemanju ne izglitibas kada joma. Tapat mani uzjautrina subjekti kas perk 400.D un beigas ari MARK nezinadami ar ko atskiras viens no otra un VISPAR ko ar tadiem dara:) Piemeram MAN nav zinams nekas tads ko nevar izdarit ar 400.D ka tapec butu japerk UZREIZ MARK III :):) Bet neraudi , bilzju gan tev nav bet MARK gan jau uzbildes un tad paprasi vinjam IEDOS:):)
Publicēts: 10.02.08 21:38
 citēt
GGFactory : Protams kas SAKU , man nenak ne prata telot PROFU ja man nav ne attiecigu iemanju ne izglitibas kada joma. Tapat mani uzjautrina subjekti kas perk 400.D un beigas ari MARK nezinadami ar ko atskiras viens no otra un VISPAR ko ar tadiem dara:) Piemeram MAN nav zinams nekas tads ko nevar izdarit ar 400.D ka tapec butu japerk UZREIZ MARK III :):) Bet neraudi , bilzju gan tev nav bet MARK gan jau uzbildes un tad paprasi vinjam IEDOS:):)

Nav jau tik traki. Es tā kā varu iedomāties ko 400D nevar paveikt dažādu iemeslu dēļ, bet marks izdarīs. :) Varbūt cilvēks arī apjautis.

Bet nu tas ka par komplekta otreizējā tirgus cenu tik zibspuldze sanāk, ir taisnība. Tāda tā dzīve ir. Pieņemu, ka ja mēģinātu tirgot kādu no sev mazāk vajadzīgajām lietām, aŗi cena nepatiktu.

Ir man Sigma 12-24, piemēram, kuru mēģināju pārdot pa cenu, kas nedaudz mazāka par kaktu internetveikala cenu -- neviens nepirka, tik norādīja, ka tur esot gandrīz tik pat dārgi. Acīmredzot nav tai Sigmai pieprasījuma. Tad nu stāv šobrīd plauktā, un gaida kad kādam savajadzēsies.

Tā ka ieteikums pārdevējam -- nomierināties un mēģināt pārdot to komplektu, nevis bezjēdzīgi aizstāvēt savu cenu. Ja kāds to nopirks pa to, tad cena būs bijusi ok.
Publicēts: 10.02.08 21:39
 citēt
Redzi man ir varianti un par 400 neko sliktu pateikt nevaru bet laiks ko jāpavada lai apstrādātu ir liels un es to vērtēju par lieku greznību.

Jā protams var sevi mānīt un teikt kad ziepis ir super, un ja kas tad teikt nu jā man tas fočuks tāds švaks.

Es nemeklēju kā noraut haļavu es domāju un izdomāju kā dabut savu Mark.
Publicēts: 10.02.08 21:48
 citēt
Es esu mierīgs un nekādu bēdu nesaskatu tajā kad to nevarēs pārdot.

Un protams neuzstāju uz cenu ko minēju ap 800.

Bet cenai ir jābūt reālai, ja nē lai labāk ir fočuks nekā 300Ls.
Publicēts: 10.02.08 21:55
 citēt
Sada gadijumaa IZVELE ari soreiz ir bijusji NEPAREIZA jo ja problemas APSTRADE tad prasas pec LIELAS MATRICAS kas studijas varianta ir Ds vai 5.D :):) nevis pec ATRA PRESSES VERKJA kuram trumpis ir nevis KVALITATE bet DARBIBAS ATRUMS aizsargatiba ptret PUTEKLIEM / UDENI :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):