par izdomu un ieguldīto darbu, bet par...jo kaut kas ir tomēr jāmāk, un fotogrāfam paņemot kustīgo bilžu kastīti rokā jau nu vajadzēja parādīt klasi, it īpaši ar niku Portreti... lai nu it kā jābūt man pateicīgam viņam par tik lielo interesi (jo bija pielipis, kā dēle), tomēr latviski saucās - sadirsts darbs un materiāls. Tēma patīk, izpildījums zem katras kritikas, un autor netaisnojies, ka bija slikta gaismiņa...bija super slikts operators.
.. Hmm ! Kamēr citi jau guļ , daži tikko atgirezušies no Bloga ballītes un Jelgavas 'atkušņu' bildēšanas škatās - kas notiek Latvijā ! )) ... man ir domāt, ka no kameras (es gadu ar to panēsājos ) ir vieglāk pāriet pie fočuka, un nevis otrādi ! ) .. bet operātors tika pamanīts ! .. un varbūt tas bija galvenais ! ))
par izdomu un ieguldīto darbu, bet par...jo kaut kas ir tomēr jāmāk, un fotogrāfam paņemot kustīgo bilžu kastīti rokā jau nu vajadzēja parādīt klasi, it īpaši ar niku Portreti... lai nu it kā jābūt man pateicīgam viņam par tik lielo interesi (jo bija pielipis, kā dēle), tomēr latviski saucās - sadirsts darbs un materiāls. Tēma patīk, izpildījums zem katras kritikas, un autor netaisnojies, ka bija slikta gaismiņa...bija super slikts operators.
Nu, tagad zinu, ka arī priekš video ir jālieto ārējā gaisma. Domāju, ka Elkors atkal bišku nopelnīs šī iemesla pēc. Jācer tik, ka viņi būs piegādajuši uz bodi kādu ārējo gaismas ķermeni dotajam video gadžetam, pretējā gadījumā būs jāmēģina komunicēt ar ražotājiem Malaizijā, kas aizņem laiku...
Patiesībā ir arī bišku gaišāki video, no NE TIK TUMŠIEM stūriem, pa kādiem vazājās Haiduks, bet tos montēšu vēlāk, kaut kad...man tomēr pirmie soļi video tehnikas un motāžas programmatūras jomā. Pagaidām tālāk par sadaļu "humors" nemaz i netēmēju, bet paskatīsimies...!
Kā jaf rakstīju , ideja man patīk, vienīgi nošokēja meistara kadrējumu tehnika...tam nu bija jābūt asinīs (labs video arī sastāv no labien kadriem). Montāžā un kadru pārejas ir saprotamas, tās nāks reizē ar progas apgūšānu.
Kā jaf rakstīju , ideja man patīk, vienīgi nošokēja meistara kadrējumu tehnika...tam nu bija jābūt asinīs (labs video arī sastāv no labien kadriem). Montāžā un kadru pārejas ir saprotamas, tās nāks reizē ar progas apgūšānu.
Nevaru pierast pie tā, ka kamerā nav centrālā fokusēšanās punkta, tas arī nosaka vēlmi "kadrēt", bet "pārkadrēt" nav iespējams, jo visu laiku tač ir jākadrē! Rezultātā viss pa centru, kājas nost un tādā garā...
un kur tad blondīne aizlaidās turpināt pasākumu? tā ir, ka īsti nebijām norunājuši par afterparty, tad laikam visi pa saviem kaktiem nozuda, kas vēlējās turpināt
Video vispār ir suņa darbs, piemēram nofilmēt kāzas ir daudz mokošāk, kā fotografēt.......
...tā jaf naf...kaut kas ir jāmāk. Tāpat, kā kazām taisa scenāriju (pieredzējušam tas ir asinīs), kur un kā bildēsi, video arī prasa scenāriju, un pat ļoti izstrādātu...tad ir rezultāti. Ja visu laiku iesi līdzi pašplūsmai, tad tavi vārdi kā āmurs naglai uz galvas.
Video vispār ir suņa darbs, piemēram nofilmēt kāzas ir daudz mokošāk, kā fotografēt.......
...tā jaf naf...kaut kas ir jāmāk. Tāpat, kā kazām taisa scenāriju (pieredzējušam tas ir asinīs), kur un kā bildēsi, video arī prasa scenāriju, un pat ļoti izstrādātu...tad ir rezultāti. Ja visu laiku iesi līdzi pašplūsmai, tad tavi vārdi kā āmurs naglai uz galvas.
Es jau 8. gadu naudu pelnu strādājot ar video. Pa šo laiku man ir uzkrājušies šādi tādi novērojumi. praksē, nevis teorijā.....