forum.gif
glamūrs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / glamūrs
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 13.02.08 08:27
 citēt
Budismam ar Nettes lūgumu ir kopīgs tas, ka abi aicina lielāku nozīmi piešķirt savām domām un viedoklim.

Paldies! :)
Publicēts: 13.02.08 08:35
 citēt
NU, ja reiz cilvēki tos linkus dot, acīmredzot ir vienās domās ar tiem.

...mēs katrs redzam un uztveram savādāk (filmas, foto, mūziku ... arī vārdus...).
"Sēž kraujas malā maza meitenīte, uz pašas kraujas maliņas. Vicina pāri malai savas kājiņas, virs bezdibeņa. Kur ne, kur jā, garām iet vientuļš vilks. Ieraudzījis meitenīti jautā: "klau mazā, ko Tu te tā dari tā?". "Skatos, skatos tālumā!", atbild meitenīte, "redzi, skaists šodien saulriets. Nāc, vilk, apsēdies blakus. Pietiks mums abiem!" Vilks tā arī izdara, sēž nost blakus meitenītei. Nu, abi tagad skatās tālumā, saulrietā, vicina kājiņas.
Tāds skaists klusums ir iestājies uz ilgu brīdi šajā malā, šajā kraujas malā, šajā pasaules malā!
"Ooo!", tad iesaucas mazā meitenīte, "Cik skaisti! Nu dien! Vai Tu redzi, vilk?! Vai Tu redzi to pašu ko es, vilk?! Cik skaisti!" Vilks neatlaižot ne mirkli skatienu, klusā samtainā balsī atbild: "Skaisti, ļoti skaisti! Bet Tu zini, es nevaru redzēt to ko tu redzi. Es redzu... meitenīt, es redzu, tas ir skaisti, bet mums ir katram sava pasaule, to arī mēs redzam. Skaistais saulriets mums tikai par to atgādina, uzaicina!" Un atkal uz ilgāku laiku iestājās dziļš klusums, tas pievērsies tālumam, skaistam saulrietam, skaistai pasaules malai.
Stāsta būtība ir tāda: mums katram ir savs saulriets, mums katram ir savs saullēkts, savi lietus mākoņi, savi plašie sapņi. Un mēs esam šīs savas pasaules liecinieki, veidotāji un radītāji. Bez mums pašiem mums viņas nebūtu! ..."

...pietiek pļāpāt, ņem aparātu un šito, ko rakstīji uzbildē, un vēl ar GLAMUUR novirzienu :)

Haiduk, es nemāku, izrādās redzu daudzko savādāk kā citi un vispār portretus nefočēju un šķiet arī nemaz nemēģināšu sākt to darīt :-(
Bet par pļāpāšanu Tev un Luchikam laikam taisnība ... :-(
Publicēts: 13.02.08 08:46
 citēt

...mēs katrs redzam un uztveram savādāk (filmas, foto, mūziku ... arī vārdus...).
"Sēž kraujas malā maza meitenīte, uz pašas kraujas maliņas. Vicina pāri malai savas kājiņas, virs bezdibeņa. Kur ne, kur jā, garām iet vientuļš vilks. Ieraudzījis meitenīti jautā: "klau mazā, ko Tu te tā dari tā?". "Skatos, skatos tālumā!", atbild meitenīte, "redzi, skaists šodien saulriets. Nāc, vilk, apsēdies blakus. Pietiks mums abiem!" Vilks tā arī izdara, sēž nost blakus meitenītei. Nu, abi tagad skatās tālumā, saulrietā, vicina kājiņas.
Tāds skaists klusums ir iestājies uz ilgu brīdi šajā malā, šajā kraujas malā, šajā pasaules malā!
"Ooo!", tad iesaucas mazā meitenīte, "Cik skaisti! Nu dien! Vai Tu redzi, vilk?! Vai Tu redzi to pašu ko es, vilk?! Cik skaisti!" Vilks neatlaižot ne mirkli skatienu, klusā samtainā balsī atbild: "Skaisti, ļoti skaisti! Bet Tu zini, es nevaru redzēt to ko tu redzi. Es redzu... meitenīt, es redzu, tas ir skaisti, bet mums ir katram sava pasaule, to arī mēs redzam. Skaistais saulriets mums tikai par to atgādina, uzaicina!" Un atkal uz ilgāku laiku iestājās dziļš klusums, tas pievērsies tālumam, skaistam saulrietam, skaistai pasaules malai.
Stāsta būtība ir tāda: mums katram ir savs saulriets, mums katram ir savs saullēkts, savi lietus mākoņi, savi plašie sapņi. Un mēs esam šīs savas pasaules liecinieki, veidotāji un radītāji. Bez mums pašiem mums viņas nebūtu! ..."

...pietiek pļāpāt, ņem aparātu un šito, ko rakstīji uzbildē, un vēl ar GLAMUUR novirzienu :)

Haiduk, es nemāku, izrādās redzu daudzko savādāk kā citi un vispār portretus nefočēju un šķiet arī nemaz nemēģināšu sākt to darīt :-(

Lai dabūtu GLAMUUUR, nevajag nemaz fotografēt...pietiks ja nostāsies aparātiņa priekšā... :D , piem. pie Luņa
Publicēts: 13.02.08 11:52
 citēt

savaadaak kaa citi?! Tu, ko, shkjielee vai?? :)
panesaas salkana filozofeeshana.

runaajot par glamuuru - hmmm, patiesiibaa jau pats vaards ir gauzhaam triviaals. taa saakotneejaa noziime skotu valodaa ir gramatika. taa kaa viduslaikos rakstiit prata retais, tad nu tai gramatikai gaaja liidz taada kaa misticisma piegarsha. 20.gs amiishi saaka sho vaardu izmantot, lai raksturotu kaut ko apburoshu, ar iekaares un erotisma piesitienu. lai sho noziimi pastiprinaatu, shamie pat bija saglabaajushi origjinaalo rakstiibu ar -our beigaas ierastaa -or vietaa.

piemeeru no saveejaam? hmmm, kaukaa neeerti man te tagad sevi slavinaat. sak, maacieties! taadam jaabuut glamuuram! :)
bet nu shis tas jau ir, kas pasham liekas glamuriigs...
Publicēts: 13.02.08 16:31
 citēt

Kurš tēlos vilku? :)
Publicēts: 13.02.08 18:59
 citēt
nu, kad Marks Bolans uzbildēts labā gaismā ar mīkstu /šoreiz labā nozīmē/ stiklu.
Publicēts: 15.02.08 12:14
 citēt
Any girl can be glamorous. All you have to do is stand still and look stupid.
Publicēts: 18.03.08 12:22
 citēt
ehtj....

www.maxx.name...

:shock:

Luni, kāds ir jaunais saijta address?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >