forum.gif
HELP!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / HELP!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.02.08 20:14
 citēt
Uzmet aci, lūdzu!

Ja ir puslīdz ok un saprotami, tad publicēju nost!

www.youtube.com...

Uz kaut ko baigi labāku it kā slinkums saspringt, moš, piešaušu roku, tad pārtaisīšu. Jeb tāpat patjaņet?
Publicēts: 10.02.08 20:19
 citēt
Uzmet aci, lūdzu!

www.youtube.com...

Uz kaut ko baigi labāku it kā slinkums saspringt, moš, piešaušu roku, tad pārtaisīšu. Jeb tāpat patjaņet?

Labāk izskatīsies ja tu nespēlēsies tik daudz ar ātrumiem un zoomiem. Paprovē stop kadriem labāk Brauc brauc op pievelk to ko grib parādīt un stp kadrs (var no foto pat) sekunde parādi un tad no tās vietas kur apstājies tālāk līdz nākošam stop. Citādi baigi galva iet riņķī :) . Bet tad visu video jālaiž paātrinātu :) .
Publicēts: 10.02.08 20:21
 citēt
Uzmet aci, lūdzu!

www.youtube.com...

Labāk izskatīsies ja tu nespēlēsies tik daudz ar ātrumiem un zoomiem. Paprovē stop kadriem labāk Brauc brauc op pievelk to ko grib parādīt un stp kadrs (var no foto pat) sekunde parādi un tad no tās vietas kur apstājies tālāk līdz nākošam stop. Citādi baigi galva iet riņķī :) . Bet tad visu video jālaiž paātrinātu :) .

Man atkal tas tjipa likās baigais efekts, tā tač tagad visus CSI seriālus rāda, tādā stilā...:/
Publicēts: 10.02.08 20:24
 citēt
Uzmet aci, lūdzu!

www.youtube.com...

Man atkal tas tjipa likās baigais efekts, tā tač tagad visus CSI seriālus rāda, tādā stilā...:/

:) es domāju šis kāinformatīvais video bij domāts :) . Tajā zīmē kur pie pagrieziena uz video nevar neko redzēt . Nofočē un uz video kad nostopē parādi gandrīz uz visa ekrāna to zīmi ar :) .
Publicēts: 10.02.08 20:37
 citēt
Uzmet aci, lūdzu!

www.youtube.com...

:) es domāju šis kāinformatīvais video bij domāts :) . Tajā zīmē kur pie pagrieziena uz video nevar neko redzēt . Nofočē un uz video kad nostopē parādi gandrīz uz visa ekrāna to zīmi ar :) .

Ne tikai tas. :( Piefiksēju, ka arī tekstā nepasaku, kādām ielām jābrauc pāri...blondīnēm paļubomu nederēs. Bet par foto ideju paldies! :)
Publicēts: 10.02.08 20:47
 citēt
Uzmet aci, lūdzu!

www.youtube.com...

Ne tikai tas. :( Piefiksēju, ka arī tekstā nepasaku, kādām ielām jābrauc pāri...blondīnēm paļubomu nederēs. Bet par foto ideju paldies! :)

Ar foto var tā: Uzliec jaunā slānī bildi un izmēru kādu vaig, uzliec cik ilgi jārāda lielu bildi pēc time līnijas un tālāk ieslēdz motion un scaleej uz bildes beigām un tad projekt logā samazini bildi un nobīdi uz video līdz tai zīmei . Pēc visa padarītā iekšspēd ieķeksē Reverse . Elementāri bet informatīvi bilde izbrauks no pašas zīmes :)
Publicēts: 11.02.08 11:57
 citēt
Ar ko montēji? Kvalitatīvi palēninājumi sanākuši (cik nu var sajēgt tai anormāli pārspiesstajā youtube variantā) bet kā rādās tu pretī Inesi dzīvo :)
Publicēts: 11.02.08 17:35
 citēt
Ar ko montēji? Kvalitatīvi palēninājumi sanākuši (cik nu var sajēgt tai anormāli pārspiesstajā youtube variantā) bet kā rādās tu pretī Inesi dzīvo :)

Sony Vegas Pro 8.
Premiere tā arī nesagribēja kā nākas darboties uz mana laptopa, kaut gan teorētiski tā uztur dubulto AMD procesoru tehnoloģiju...

Vēl izglītošanās nolūkos paprovēju visādas pinacles un uleadus, nu, tie gan man izlikās tādi kā Paint, ja runājam fotošopa analoģijās...:(
Publicēts: 13.02.08 15:07
 citēt
smiekliigs video :D
Publicēts: 13.02.08 19:03
 citēt
zūmu Tev točna vaig atņemt. un kur no rapīda uz ceitraferi un atpakaļ, nelīdzeni. uz stedīkamu a jādomā.
Publicēts: 13.02.08 21:08
 citēt
Prikolīgi man patīk :D
Publicēts: 13.02.08 22:14
 citēt
Ir,pat loti okey!Tik ludzu nezumo!!!ja gribi,labak apstadini kadru.Vari uzklausit mani,ka neka treso gadu izglitibas ministrijai video materialus filmeju.
Publicēts: 13.02.08 22:32
 citēt
zūmu Tev točna vaig atņemt. un kur no rapīda uz ceitraferi un atpakaļ, nelīdzeni. uz stedīkamu a jādomā.

Vecīt, es ar vienu roku busiņu stūrēju, ar otru filmēju! :D
Publicēts: 13.02.08 22:33
 citēt
Ir,pat loti okey!Tik ludzu nezumo!!!ja gribi,labak apstadini kadru.Vari uzklausit mani,ka neka treso gadu izglitibas ministrijai video materialus filmeju.

Ok, es vēl video tik kā iesācējs! :)
Publicēts: 13.02.08 22:37
 citēt
nekas.es jau ar iesacejs.Skatos,ka pec 3gadiniem,spogulene jamet bus krumos,unjakeras bus klat videokamerai.Vienu varu teikt Tev Juri:Saturs ir loti saistoss,varbut taisi isakas tas palelinajuma epizodes,vai ari stop kadrus,tad jau bus okey.Bet loti parskatams video.Ari es agrak loti mocijos atrast Tavu fotostudiju.Visu cienu!!!!!!!!!!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):