forum.gif
Pilnais SWH BB brokastu TOPS :)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Pilnais SWH BB brokastu TOPS :)
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.02.08 02:09
 citēt
Foto noslēpumi

-Nu, nāc tak - es tevi nokniebšu un izdrukāšu!
-Fotogrāfam Albertam bieži trūka filma, tādēļ viņš pārgāja uz digitālo krogu apmeklēšanu.
-Juris bija pārpratis terminu "spoguļkamera" un ilgi staigāja ar riepas kameru un sievas spogulīti, bet nesaprata, kā ar šito mistrojumu var dabūt gatavu bildi.
-Tūdaļ izskries putniņš- aktu fotografējot teica Žora, bet viņš maldījās, jo izskrēja, nez kur radusies, sievasmāte ar virtuves nazi..
-Sludinājums: Firma lēti uzpilda fotokamerām megapikseļus.
-Fotoaparāts ar vibro zūmu - domāts aktu tuvplānus fotografējot.
-Fotogrāfs bija drukns un ražens miesās, jo bērnībā bija iedzēris attīstītāju.
-Koļas bembī bija ādas kāzu fotosalons.
-Premjera izteiktie argumenti nebija fotoobjektīvi.
-Fotogrāfa kazai negaidīti piedzima kazlēni. Izrādās tie bija no kaimiņa fiksāža.
-Fotorežīmi - zilo acu noņēmējs, nesamocītais kailfoto, ērtā sevis fotografēšana, pirts ainavu panorāma.
-Lūriķim Albertīnam bez fotoaparāta ekspozīcijas ir arī sekspozīcija un siekalu maisiņš, kur uzkrāt notecējušo slienu.
-Fotogrāfs Eiženijs mazliet pārcentās fotografējot bēres un trīs reizes iegāzās kapā, cenšoties noķert labāku kadru, kad nelaiķi laida bedrē..
-Jo lielāju ekspozīcijas laiku izmanto virinātājas Druvis, jo skaļāk spiedz dāmas.
-Teleskopiskais ne-objektīvs- tas ir tāds astronoms, kurš nemāk pareizi novērtēt Marsu.
-Fotoamatieris Aldis vienmēr izmanto fotoaparāta statīvu, kad pārrodas mājās no kroga.
-Vecais Antons kniksē, kad viņu knipsē.
-Parafotografēšanas jomā jaunums- paņēmieni, kā filmiņu attīstīt par liela izmēra virtuves vaboli.
-Knipelēšanu iemācījies, Žanis tagad nododas foto knipselēšanai, viņš skraida apkārt un uz dullo spaida aparāta pogas.
-Ja jūs fotografējat kāzu svinības, jums vienalga uz rīta pusi var pārtrūkt filma arī tad, ja fotografējat ar digitālo fotoaparātu.
-Foto iepriekšējās aizturēšanas gāzes kamera.
-Ar digitālajiem fotoaparātiem personu var vairākkārtīgi optiski nozūmēt.
-Mazie piksēļi- sauksim tos vienkārši "stringi".
-Lai uzņemtu labu akta fotogrāfiju, aktējamajai personai ir jāieņem aktuāla poza, savukārt aktētājam ir jāizvēlas aktuāls skata leņķis.
-Galvenais, lai objektīva garums nepārsniegtu attālumu līdz fotografējamajam objektam.
-Jaunākajos foto aparātos ir iestrādāta mākslīgā intelekta funkcija- foto aparāts noskenē vēlamo objektu un pasaka, vai maz ir vērts to fotografēt.
-Slikts tas foto-grāfs, kas negrib kļūt par foto-karali.
-Tupu es ar digitālo
Jānofočē meiču tālo,
Pludmalē, kas guļ uz dvieļa
Bez jebkādas apakšveļas.
-Fotogrāfs Juris bija atstājis savu foto aparātu bez uzraudzības. Pēc tam aparātā bija daudz spama.
-Riktīgam foķukam ir ne tikai zūms, bet arī dūms! Jaunākajiem var izvēlēties- datorspēli vai kūpošus dūmus.
-Ojāra fotoaparātam ir 12 reizes taustes funkcija, šis no sākuma aptausta un tad nofokusē, un tad kniebj!
Publicēts: 11.02.08 08:46
 citēt
nja palasiju pēdejos melna humora topus un diemžēl jāatzīst ka nekas īpaši smieklīgs nav atrodams.nekas, jācer, ka atkal būs labākas dienas :)
Publicēts: 11.02.08 12:32
 citēt
pirmais un šitais:

Tupu es ar digitālo
Jānofočē meiču tālo,
Pludmalē, kas guļ uz dvieļa
Bez jebkādas apakšveļas.
Publicēts: 11.02.08 15:11
 citēt
Ojāra fotoaparātam ir 12 reizes taustes funkcija, šis no sākuma aptausta un tad nofokusē, un tad kniebj!

Tāds nu ir mans liktenis.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):