forum.gif
Bildes no fotObloga jubilejas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Bildes no fotObloga jubilejas
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 11.02.08 19:22
 citēt
Liels paldies visiem, kas fotografeja mani fotObloga jubilejas pasakuma. :D Jus bijat tik daudz, ka gruti saprast, kam tas labakas bildes lai prasa. :roll:
Ja Jums ir izdevusies kada studijas bilde, vai ir kada cita laba bilde no shi pasakuma, kur esmu redzama es, ludzu atsutiet man tas uz GoldAnn@inbox.lv :wink:
Paldies! :D
Publicēts: 11.02.08 19:30
 citēt
a kura tu biji? :roll:
Publicēts: 11.02.08 19:43
 citēt
a kura tu biji? :roll:

Tu zini, jo biji starp tiem bildetajiem, kuri sakuma notureja mani par vienu no 6 modelem un runaji ar mani isi pec tam. :wink:
Publicēts: 11.02.08 20:25
 citēt
Tu brūni raibā kleitā biji ?
Publicēts: 11.02.08 20:36
 citēt
jap, stings - leopardīgi brūnā kleitā! ;)
Publicēts: 11.02.08 21:05
 citēt
Publicēts: 11.02.08 21:19
 citēt
jap, stings - leopardīgi brūnā kleitā! ;)

:roll:
Publicēts: 11.02.08 21:23
 citēt
GoldAnn,
tieši sobriid top meils ar instrukcijaam, kas jadara, lai padalitos ar bildeem. pacietibu :)

un velakais riit no rita: check your blog email! (pārbaudi savu epastu, ar ko esi reģistrējies/usies blogā)!
Publicēts: 11.02.08 21:59
 citēt
GoldAnn,
tieši sobriid top meils ar instrukcijaam, kas jadara, lai padalitos ar bildeem. pacietibu :)

un velakais riit no rita: check your blog email! (pārbaudi savu epastu, ar ko esi reģistrējies/usies blogā)!

Instrukcijas un 10 bildes top prieks stilistem un modelem, bet es gribu ari sevi miljako kada jaukaja bildite ieraudzit. :roll:
Nevar jau zinat kam sanaca ta labaka bilde, tapec japrasa visiem. :D
Publicēts: 11.02.08 23:10
 citēt
es ceru, ka cilveki netikai modelju bildes padaliis, arii parasto, mirstiigo :)
Publicēts: 11.02.08 23:38
 citēt

nafig mirstigajiem bildes?! :D
Publicēts: 11.02.08 23:43
 citēt

nafig mirstigajiem bildes?! :D

Paldies, arī nemirstīgajiem nevajag :D

luchik, atkal slikti uzvedies? :twisted:
Publicēts: 11.02.08 23:45
 citēt
lučiks ir labs puisis, tikai nedaudz kašķīgs... :lol:
Publicēts: 11.02.08 23:56
 citēt
luČik, kurā brīdi tev niks pamainījās? :D
Publicēts: 12.02.08 01:55
 citēt
Briedis : Lučiks taga cīši tautisks akurāt pēc Endzelīna ar "Ch" :):) Taga visas blondīns šim sauc "Oskar neķer Lašus ķer mani!!" kā tai tālajā romantiskajā laikmetā ar "Ch" :):)
Publicēts: 12.02.08 07:46
 citēt
lučiks ir labs puisis, tikai nedaudz kašķīgs... :lol:

labi, precizēju tiem, kuriem ar saprašanu ir kā ir, man NEVAJAG... :P

...es arī tādas :shock: negribētu :D :D :D
Publicēts: 12.02.08 07:50
 citēt
luČik, kurā brīdi tev niks pamainījās? :D

pāris dienas atpakaļ pataisīja mani par imperiālistu pakaļskrējēju.....tik ļoti gribējās pie latviešiem piesmērēties..:)))

te divu domu naf...no tīkamā lučik uz kaut kādu luchik (no saulstariņa uz - paskatīšos latīņu vārdnīcā, bet liekas kaut kas ne visai pievilcīgs)
Publicēts: 12.02.08 10:37
 citēt

Nevar jau zinat kam sanaca ta labaka bilde, tapec japrasa visiem. :D

ari mani interesētu kas tur sanāca lai zinu vai pati esmu uz pareizā ceļa :roll: bezmaksas reklāma vai arī pavisam otrādi

:shock: :D :D
Publicēts: 12.02.08 15:22
 citēt
Ojee , otaa atkal tik Haiduks pamanijis smukucjuss un knipsee:):) Vecji veci kur jus skataties , vai ta tiesjam tik mes tie vecie paman tas smukaas meitss un pa kad bildit tam uztais?:) Bet ja ta godig ja butu ticis uz PASAKUMU tad 100% butu bijis bez kameras PADZERT PATUSET neviss kautko bildet , taka PIEDO GoldAnn no manis pat hipotetiski neko nevaretu dabut ja nu vienigi uzsauktu kadu drinku smukai meietenei :):)
Publicēts: 12.02.08 16:28
 citēt
hei, es ar labpraat redzeet kadu bildi, kur kada no manaam kereman dalaam pazibeeja! :P
inesekrivmane@inbox.lv
Publicēts: 12.02.08 16:34
 citēt
hei, es ar labpraat redzeet kadu bildi, kur kada no manaam kereman dalaam pazibeeja! :P
inesekrivmane@inbox.lv

inuks, apskaties savu mailu (ar ko esi registrejusies blogaa), tur ir informacija, kaa varesi sanemt savas bildes.

esi sanemusi?
Publicēts: 12.02.08 16:56
 citēt
inesekrivmane@inbox.lv

inuks, apskaties savu mailu (ar ko esi registrejusies blogaa), tur ir informacija, kaa varesi sanemt savas bildes.

esi sanemusi?

jaa, bet tur neko labu neatradu!!!tik modeles, a es ne pie modeleem!!! :twisted:
Publicēts: 12.02.08 17:14
 citēt
inesekrivmane@inbox.lv

esi sanemusi?

jaa, bet tur neko labu neatradu!!!tik modeles, a es ne pie modeleem!!! :twisted:

inuks, tur nav tikai prieksh modelem, ka jau rakstiju: druscin modelem un visu parejo citiem dalibniekiem!!! taka droshi kope visu ko gribi citiem iedot, parejie arii kopes visu
Publicēts: 12.02.08 17:15
 citēt
jā un kādu izmēru tur likt, ne jau priekš printēšanas, to laikam meitenes atsevišķā diskā gribēs saņemt ?

es uztaisiju divus folderus:
modeleem (full size)
visiem (var vienalga kadu size, nejau kads tur drukaas)

par apstradi - es neko neapstradashu visiem, modeleem - pieduuros, iepatikas, 3 bildes sanaca. ja pareizinam 3 x 50, sanak vairak kaa nepiecieshams :)
Publicēts: 12.02.08 17:19
 citēt
precizeeju pirmajaa lapaa
Publicēts: 12.02.08 18:18
 citēt
ņe v službu, a v družbu, mož kādam patrāpījos objektīva priekšā, varat man atsūtīt :roll:
Publicēts: 12.02.08 18:32
 citēt
tur kaut kas par 17 . febr. minēts , kā dedlainu ?
nez vai uzspēšu 400 failus apstrādāt :P

pa kuru laiku uzspēji 400 kadrus? vēl jau kafiju paspēji sagādāt un ar daudziem parunāt, veikls esi !!! :wink:
Publicēts: 12.02.08 18:44
 citēt
ņe v službu, a v družbu, mož kādam patrāpījos objektīva priekšā, varat man atsūtīt :roll:

tu ari tur biji? :D
Publicēts: 12.02.08 18:50
 citēt
skatījās video tiešraidē!
Publicēts: 12.02.08 18:59
 citēt
ari mani interesētu kas tur sanāca lai zinu vai pati esmu uz pareizā ceļa :roll: bezmaksas reklāma vai arī pavisam otrādi

Atšifrēji naktīs svīstošo meiteni? :)
Publicēts: 12.02.08 20:32
 citēt

Atšifrēji naktīs svīstošo meiteni? :)

heheeeee... tā jau šķita
Publicēts: 12.02.08 21:01
 citēt

rīt aizsūtīšu konta Nr. un pēc tam tās bildes.
Publicēts: 13.02.08 00:16
 citēt

Man gan sakuma bildes, ludzu! Es gribu zinat par ko makasashu! 8)
Publicēts: 13.02.08 00:21
 citēt

Par konta nrumuriem runajot un pec e-pasta spriezot, tas modeles ir vel mirstigakas par mirstigakajiem :lol: , ja jau par darbu dabus to pasu, ko mes par atputu - bildes! :lol: :lol: :lol:
Publicēts: 13.02.08 06:33
 citēt

Man gan sakuma bildes, ludzu! Es gribu zinat par ko makasashu! 8)

Nejauc...mans rakstītais attiecās tikai uz kirzaciņu...jo viņš pasākumā piedalījās ceturtajā dimensijā (spoks) un tādus uzbildēt ir dāgs prieks :D :D :D
Publicēts: 13.02.08 16:39
 citēt
Paldies:
Billy
Glukz
imka_7
Uljens

par iekopetajam bildeem! Gaidam ari no parejiem ;)
Publicēts: 13.02.08 17:08
 citēt
Ieliku tikai mazos izmēriņus JPG protams, visi faili ir dabūnami RAWā.
Varu arī katrai modelei pa trīs bildēm uztaisīt šopā-glamūru ! Sūtiet faila numuru uz pastu !

par izmeriem: piekriitu!

bet par apstradi: vienkarsak ja pats izvelesies kadas paris, bet nu ok, varu nodot info!

paldies imka, no tevis visvairak bilzhu pashlaik!
Publicēts: 13.02.08 17:09
 citēt
Es shovakar BEIDZOT! :)

/vainīgs - video jau nosuucu../

:oops:
Publicēts: 13.02.08 17:10
 citēt
imka! apskatijos bildes, A KO TTIK MAZAS?????

no tadam nav jegas .... :roll:

1024x vismaz butu jabut ...
Publicēts: 13.02.08 19:18
 citēt
a kas tas pa buru konci iekopēts uz servera? =)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):