Liels paldies visiem, kas fotografeja mani fotObloga jubilejas pasakuma. Jus bijat tik daudz, ka gruti saprast, kam tas labakas bildes lai prasa. :roll: Ja Jums ir izdevusies kada studijas bilde, vai ir kada cita laba bilde no shi pasakuma, kur esmu redzama es, ludzu atsutiet man tas uz GoldAnn@inbox.lv :wink: Paldies!
GoldAnn, tieši sobriid top meils ar instrukcijaam, kas jadara, lai padalitos ar bildeem. pacietibu
un velakais riit no rita: check your blog email! (pārbaudi savu epastu, ar ko esi reģistrējies/usies blogā)!
Instrukcijas un 10 bildes top prieks stilistem un modelem, bet es gribu ari sevi miljako kada jaukaja bildite ieraudzit. :roll: Nevar jau zinat kam sanaca ta labaka bilde, tapec japrasa visiem.
Briedis : Lučiks taga cīši tautisks akurāt pēc Endzelīna ar "Ch" Taga visas blondīns šim sauc "Oskar neķer Lašus ķer mani!!" kā tai tālajā romantiskajā laikmetā ar "Ch"
Ojee , otaa atkal tik Haiduks pamanijis smukucjuss un knipsee Vecji veci kur jus skataties , vai ta tiesjam tik mes tie vecie paman tas smukaas meitss un pa kad bildit tam uztais? Bet ja ta godig ja butu ticis uz PASAKUMU tad 100% butu bijis bez kameras PADZERT PATUSET neviss kautko bildet , taka PIEDO GoldAnn no manis pat hipotetiski neko nevaretu dabut ja nu vienigi uzsauktu kadu drinku smukai meietenei
hei, es ar labpraat redzeet kadu bildi, kur kada no manaam kereman dalaam pazibeeja! :P inesekrivmane@inbox.lv
inuks, apskaties savu mailu (ar ko esi registrejusies blogaa), tur ir informacija, kaa varesi sanemt savas bildes.
esi sanemusi?
jaa, bet tur neko labu neatradu!!!tik modeles, a es ne pie modeleem!!! :twisted:
inuks, tur nav tikai prieksh modelem, ka jau rakstiju: druscin modelem un visu parejo citiem dalibniekiem!!! taka droshi kope visu ko gribi citiem iedot, parejie arii kopes visu
es ceru, ka cilveki netikai modelju bildes padaliis, arii parasto, mirstiigo
Par konta nrumuriem runajot un pec e-pasta spriezot, tas modeles ir vel mirstigakas par mirstigakajiem :lol: , ja jau par darbu dabus to pasu, ko mes par atputu - bildes! :lol: :lol: :lol:
Ieliku tikai mazos izmēriņus JPG protams, visi faili ir dabūnami RAWā. Varu arī katrai modelei pa trīs bildēm uztaisīt šopā-glamūru ! Sūtiet faila numuru uz pastu !
par izmeriem: piekriitu!
bet par apstradi: vienkarsak ja pats izvelesies kadas paris, bet nu ok, varu nodot info!