Pasūtīju ebajā un saņēmu no Anglijas SanDisk Extreme IV 4GB. Ieliku fotoaparātā un noformatizēju- 2GB!!, ieliku lasītājā datorā 2GB!!!, neko nesaprotu. Iepakojums trīs kastītes, sandisk maisiņš, divi mazie CD ar programmu zaudēto datu atjaunošanai. It kā pilns komplekts (protams arī uz kartes 4 GB). Vai nav kādam tā gadījies?
Vispār atmiņas kartes arī pie mums jau ir pat ļoti cilvēcīgās cenās, tā kā neatmaksājas tās sūtīt no ebaja, ja nu vienīgais baigo kaudzi pasūta... Un pie tam ja vietējais pārdos sūdu, to pārdevāju varēs atrast un to atmiņas karti jamajam sejā iemest...
Man tieši tā ir gadījies! Tikai vietējā (vērdā nenosauktā) pašmāju bālēliņu internetšopā. Pasūtīju 8G kartes, neatceros, vai SanDisk vai Kingston. Uzlīmes vēsta- 8G, ielieku kamerā- 7,9G, noformatēju- paliek 3,9G, lieku kompī- 3,9G... Zvanu veiklajiem piegādātājiem un maucu viņiem uz galvas to lažu, naudu atpakaļ (toreiz tikko kā tāda apjona kartes parādījās, padārgs prieks bij)
Ar ebay visadi gadas. Pasutiju vienu 4gb 150x karti, sanjemu notesteju un atrums tads pats ka citai 100x. Es shiem rakstu ta un shita, rakstishu ebay adminiem un atstashu negativu feedback. Vinji man pretim piedava nomainit karti, es saku vairs man neko nevajag - biju planojis celjojumu uz safari tapec ari pirku to karti. Rezultata vinji man atdeva visu naudu un karti es sev patureju.
Divi card readeri + testēju arī burstā bildējot un cik ilgi rakstās kartē no bufera atmiņas.
burstā tikai jainie canon nikon uztur udma uz CF . Vecākos fočos pat uz 300x kartēm ātrums nepārsniedz 7-9MB/s kas ir ap 60X ātrums. Tākā būsi piemānījis pārdevēju un ticis pie bezmaksas kartes .
Man mamma vienmēr ir teikusi, ka es esmu īpašs :mrgreen: Bet tā kā man visas 4 kartes no ebay pirktas, iespējams tur ar tiem ātrumiem tā ir kā ir. Bet man kā svētdienas bildētājam pilnīgi pietiek