forum.gif
ZPD anketa!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / ZPD anketa!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.02.08 17:32
 citēt
Būšu ļoti pateicīgs, ja aizpildīsiet šo te anketu:

www.misterpoll.com...

Anketa ir par attēlu apstrādes programmām, kas, manuprāt, jums nav nekas svešs ;D
Ehh.. atkal šitais ZPD trakums pēdējā nedēļā :D Moš te vēl ir kāds, kas taisa? :)
Publicēts: 12.02.08 17:33
 citēt
Kas ir domats ar sho:
Vai tu zini kādu no šīm bezmaksas attēlu apstrādes programmām - Paint.NET, Gimp, CinePaint, Krita, Gimpshop?[/code:1]

Esmu lietojis vai dzirdejis nosaukumu?
Publicēts: 12.02.08 17:35
 citēt
ieteiktu ierakstit ka atbildes ir anonimas un tiks izmantotas tikai apkopotaa veidaa :)
Publicēts: 12.02.08 17:52
 citēt
Jap, šito visur arī rakstu klāt, te piemirsu :) Viss, protams, ir anonīms ;D

nuu, jautājumā nav "vai esi lietojis?". Tā kā - jā, vai esi dzirdējis/zini ka tādas programmas arī ir.
Publicēts: 12.02.08 17:59
 citēt

www.misterpoll.com...

Anketa ir par attēlu apstrādes programmām, kas, manuprāt, jums nav nekas svešs ;D
Ehh.. atkal šitais ZPD trakums pēdējā nedēļā :D Moš te vēl ir kāds, kas taisa? :)

es taisu...

tēma vienk ierullē..

Fizikas sasniegumu pielietojums praktiskajā biodegvielas ražošanā

:D
Publicēts: 12.02.08 18:10
 citēt
Pēdējais jautājums ir natūrā idiotisks...
Tjipa vai negribi mainīt zagtu pret tik pat labu nezagtu un par velti...
Nu, stulbums, jei bogu!!! :)
Publicēts: 12.02.08 18:17
 citēt
wizuli, nu cmoon, tādu tēmu! :D

Portreti, nujā fotogrāfiem, kas tiešām fotošopu kaut cik māk izmantot un kuriem vajag visas PS pieejamās iespējas, tas ir stulbi, bet nu pats saproti, ka vidusmēra lietotājam [mana zpd gadījumā - ziepjutrauka īpašnieks, jaunietis] tas PS ir tikai tāpēc, ka neko citu viņš nezin vai negrib zināt. Es tak pats ar saprotu, ka tas viss ir diezgan muļķīgi, un neviens tak nemainīsies, necenšos jau te pasauli padarīt labāku ;D Tas ir tikai priekš ZPD :) Katrā ziņā lielākajai daļai pietiktu ar tādu programmu, kur var uzlabot krāsas, kontrastu, sharpen utt., uztaisīt m/b, sēpiju un vēl kādus sūdīgus efektus + rāmi :D Pasaki vēl, ka tā nav. :))
Publicēts: 12.02.08 18:22
 citēt
wizuli, nu cmoon, tādu tēmu! :D

huina ne tēma.. :D patiesībā jau neko tur nepētu īsti..galvenais lai iziet cauri :D
Publicēts: 12.02.08 18:28
 citēt
Esi vispār kko sācis rakstīt? :D Kad jums jānodod? Man ir titullapa un ievads.. jānodod laikam 5dien vai 1dien :D
Publicēts: 12.02.08 18:30
 citēt
Esi vispār kko sācis rakstīt? :D Kad jums jānodod? Man ir titullapa un ievads.. jānodod laikam 5dien vai 1dien :D

99,8 % pabeidzis rakstīt... palikusi tikai prezentācija..

jānodod 1.dien, 2dien jāaizstāv..
Publicēts: 12.02.08 19:22
 citēt

www.misterpoll.com...

2,5 naktīs uzcepu :D šodien bija aizstāvēšana. dabūju 10 - tagad ar mierīgu sirdi var doties aliņu iedzert (mm)
Publicēts: 12.02.08 19:25
 citēt
Vot jaunatne... ko, ar plagiatiem vairs neviens nenodarbojas???
Publicēts: 12.02.08 19:44
 citēt
Nujā, pagājušogad es ar uztaisīju pa vienu nedēļas nogali :) Šitai tēmai gan neko nevar atrast, jārasta pašam, bet nav jau arī grūti. Tāda kā recenzija par dažādām freeware progām ar salīdzinājumiem un secinājumiem
Publicēts: 12.02.08 19:46
 citēt
Nujā, pagājušogad es ar uztaisīju pa vienu nedēļas nogali :) Šitai tēmai gan neko nevar atrast, jārasta pašam, bet nav jau arī grūti. Tāda kā recenzija par dažādām freeware progām ar salīdzinājumiem un secinājumiem + lielāko daļu var vnk pats piedomāt un sarakstīt, tāpat neviens nepārbauda. Visas statistikas, aptaujas utt.
man paralēlklasnieki taisa ar par apstrādes progām - bezmaksas un maksas... :P

ne sasar... plaģiatisms pastāv, bet skolotāji ir iemācījušies lietot i-netu..tagad tas ir bīstamāk.. :D
Publicēts: 12.02.08 20:03
 citēt
un ko viņi par maksas programmām diez rakstīs? :D "Paņēmu 30 dienu trial", ne? :D Es jau arī tā sākumā gribēju - tjip par fotošopa iespējām kko rakstīt, bet skolotājs mani tomēr atrunāja. Pats gan jau saproti, kāpēc :D
Publicēts: 12.02.08 20:03
 citēt
Jurgen - ta jau nav, ka ciparus var sadomat. Man sava laika aizstavot diplomdarbu komisija bija LB direktors, kaut kads finansists no saeimas un vel kadas 5 augsti stavoshas sejas. Gan jau kaut ko vinji rubi tajos ciparos.

Wizulis - es savu laiku ar plagiatiem labu naudu peliju - dc++ novilku referatu un diplomdarbu kolekciju, ieliku sludekli ss.lv un bija neticams pieprasijums.
Publicēts: 12.02.08 20:18
 citēt
Mana komisija būs kādi 3 skolotāji, kuri ātrāk gribēs tikt pusdienās :D Nav jau diplomdarbs ;D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):