Anketa ir par attēlu apstrādes programmām, kas, manuprāt, jums nav nekas svešs ;D Ehh.. atkal šitais ZPD trakums pēdējā nedēļā Moš te vēl ir kāds, kas taisa?
Anketa ir par attēlu apstrādes programmām, kas, manuprāt, jums nav nekas svešs ;D Ehh.. atkal šitais ZPD trakums pēdējā nedēļā Moš te vēl ir kāds, kas taisa?
es taisu...
tēma vienk ierullē..
Fizikas sasniegumu pielietojums praktiskajā biodegvielas ražošanā
Portreti, nujā fotogrāfiem, kas tiešām fotošopu kaut cik māk izmantot un kuriem vajag visas PS pieejamās iespējas, tas ir stulbi, bet nu pats saproti, ka vidusmēra lietotājam [mana zpd gadījumā - ziepjutrauka īpašnieks, jaunietis] tas PS ir tikai tāpēc, ka neko citu viņš nezin vai negrib zināt. Es tak pats ar saprotu, ka tas viss ir diezgan muļķīgi, un neviens tak nemainīsies, necenšos jau te pasauli padarīt labāku ;D Tas ir tikai priekš ZPD Katrā ziņā lielākajai daļai pietiktu ar tādu programmu, kur var uzlabot krāsas, kontrastu, sharpen utt., uztaisīt m/b, sēpiju un vēl kādus sūdīgus efektus + rāmi Pasaki vēl, ka tā nav. )
2,5 naktīs uzcepu šodien bija aizstāvēšana. dabūju 10 - tagad ar mierīgu sirdi var doties aliņu iedzert (mm)
Nujā, pagājušogad es ar uztaisīju pa vienu nedēļas nogali Šitai tēmai gan neko nevar atrast, jārasta pašam, bet nav jau arī grūti. Tāda kā recenzija par dažādām freeware progām ar salīdzinājumiem un secinājumiem
Nujā, pagājušogad es ar uztaisīju pa vienu nedēļas nogali Šitai tēmai gan neko nevar atrast, jārasta pašam, bet nav jau arī grūti. Tāda kā recenzija par dažādām freeware progām ar salīdzinājumiem un secinājumiem + lielāko daļu var vnk pats piedomāt un sarakstīt, tāpat neviens nepārbauda. Visas statistikas, aptaujas utt.
man paralēlklasnieki taisa ar par apstrādes progām - bezmaksas un maksas... :P
ne sasar... plaģiatisms pastāv, bet skolotāji ir iemācījušies lietot i-netu..tagad tas ir bīstamāk..
un ko viņi par maksas programmām diez rakstīs? "Paņēmu 30 dienu trial", ne? Es jau arī tā sākumā gribēju - tjip par fotošopa iespējām kko rakstīt, bet skolotājs mani tomēr atrunāja. Pats gan jau saproti, kāpēc
Jurgen - ta jau nav, ka ciparus var sadomat. Man sava laika aizstavot diplomdarbu komisija bija LB direktors, kaut kads finansists no saeimas un vel kadas 5 augsti stavoshas sejas. Gan jau kaut ko vinji rubi tajos ciparos.
Wizulis - es savu laiku ar plagiatiem labu naudu peliju - dc++ novilku referatu un diplomdarbu kolekciju, ieliku sludekli ss.lv un bija neticams pieprasijums.