Meklēju fotoprinteri, cena vaētu būt ap 150Ls, nav domāts nekādai masveida drukāšanai, domāts savam priekam. Kvalitāte ir tā kas man ir ļoti svarīga, tikai negribās naudas kalnus izmest. Pagaidām itkā skatos uz un CanonIP6700 ~ 120ls, vēl moš ja nepaliks žēl nauda priekš printera tad varētu arī uz IX4000 paskatīties, varbūt ir vēl kādas labas alternatīvas?
Vot ieteikums - kad skaties printeri, ieskaties ruupiigaak cik vinjam kraasas ir, ja 4tras (melns, sarkans, dzeltens, zils piemeeram), tad buus dranjkjiigi, ja ir vairaak kraasas, tad buus jau praatiigaak.
tam ip6700 itkaa 8,80ls viena tinte, bet par to cik lapaam vinja iziet to jau tak nevar pateikt, ja man buus 10 bildes a4 ar debesu fotograafijaam tad jau tikai cyaaans buus beidzies utt.
Meklēju fotoprinteri, cena vaētu būt ap 150Ls, nav domāts nekādai masveida drukāšanai, domāts savam priekam. Kvalitāte ir tā kas man ir ļoti svarīga, tikai negribās naudas kalnus izmest. Pagaidām itkā skatos uz un CanonIP6700 ~ 120ls, vēl moš ja nepaliks žēl nauda priekš printera tad varētu arī uz IX4000 paskatīties, varbūt ir vēl kādas labas alternatīvas?
Varu tev notirgot 6700 par 70 Ls, pāris kārtridži iet uz beigām, daži tikko nomainīti. 29510016
Ar canon izmaksas būs mazākas par HP. Ja izdodas atrast canon, kurš drukā ar 6-to un 3e tinti, tad vispār labais. Pats drukāju ar IP4000. MMC kārtridžs no ls 1,80 līdz ls 2,20. Kvalitāte OK, izmaksas SUPER OK.
Varu tev notirgot 6700 par 70 Ls, pāris kārtridži iet uz beigām, daži tikko nomainīti. 29510016
mmmmm ja tev tie pāris kārtridži iet uz beigām, katrs kartridžš ~9Ls tad man laikam izdevīgāk laikam sanāk paņemt jaunu pa 120ls maskavas ielā!
Tikko vazājos netā un atradu topu kur ip3500 ir krutākais printeris, aiz sevis atstājot visus pārējos, neko vairs nesaprotu. www.pcworld.com...
Aizbraucu uz maskavas ielas kanonu un iepirku Canon MP610, Paņēmu arī pie reizes 100gab 10x15 (GP-501) lēto fotopapīru, nu pirmās bildes sanāk super, neko vairāk man arī nevajag, veikalā salīdzināju ar pro9000 izdrukām un tādas sīkas atšķirības kādas bija man nelikās 380ls vērtas. MP610 printerim tintes pietiekot ~300 10x15 izsrukām, tas manās acīs ir vairāk nekā labi, rupji rēķinot man viena 10x15 bilde izmaksā 15santīmus, ieskaitot fotopapīru un tinti, neieskaitot strāvu un darbu
Aizbraucu uz maskavas ielas kanonu un iepirku Canon MP610, Paņēmu arī pie reizes 100gab 10x15 (GP-501) lēto fotopapīru, nu pirmās bildes sanāk super, neko vairāk man arī nevajag, veikalā salīdzināju ar pro9000 izdrukām un tādas sīkas atšķirības kādas bija man nelikās 380ls vērtas. MP610 printerim tintes pietiekot ~300 10x15 izsrukām, tas manās acīs ir vairāk nekā labi, rupji rēķinot man viena 10x15 bilde izmaksā 15santīmus, ieskaitot fotopapīru un tinti, neieskaitot strāvu un darbu
http://www.canon.lv/products/about.asp?id=2155
hmm tad saliidzinoshi a4 ir 150exemplaariem. ja reaali fotopapiiru var dabuut zem 30 sant. tad buus vien jaanjem ciet printeris nevis katru reizi fuji saloona 1.5ls par bildi...