paskat kā danger.lv jau labu laiciņu nav, pats laikam arī biju licis tur iekšā. a bet dabūt jau no manis arī var. varbūt, sarunāšu ar pazīstamo adminu un ielikšu tur vēlreiz. kko sadomāsim.
paskat kā danger.lv jau labu laiciņu nav, pats laikam arī biju licis tur iekšā. a bet dabūt jau no manis arī var. varbūt, sarunāšu ar pazīstamo adminu un ielikšu tur vēlreiz. kko sadomāsim.
vot tas būtu zelta darbs! tad tik padod šeitan ziņu!
mininova torentā vēl šie diski ir pieejami. Bet vēlreiz redzams ko nozīmē labs iepakojums . Šajos diskos dotās apmācības vairāk der ilustratoriem nevis fotogrāfiem. Ja gribat vairāk par foto apstrādi tad pameklējiet lynda.com apmācības
Lynda.com - Photoshop Cs3 Prepress Essentials Lynda.com - Enhancing Digital Photography with Adobe Photoshop Lynda.com.Photoshop.CS3.Channels.and.Masks.Advanced.Techniques Lynda.com.Photoshop.CS3.Creative.Photographic.Techniques.DVD-ViHeX Lynda.com.Photoshop.CS3.for.Photographers Lynda Photoshop Cs3 Color Correction .... Šijos fotogrāfiem daudz vairāk informācijas būs.
JRJ, šitie pāris man arī ir tos pie reizes varbūt arī varētu iemest. tiek veiktas pārrunas ar adminiem - iespējams, ka būs zelta torrents, kuram neskaitīsies downloads, kā nekā tie pieci dvd vien sver 18.8 gb..+ ja pielikšu klāt vēl arī lynda.com pamācības, tad tur kopā aizies stipri vairāk. padošu ziņu bišk vēlāk. + JRJ nu nezinu nezinu, vai ilustratoram vairāk.
omfg, mazak nevar? Varbut pa daljam var sashkelt, nu lai katrs disks atsevishkji. tik lielu svaru negribas nemaz vilkt, nav jau tadas trubas man ka jums LV.
aigarsa, nu paskaties uzmanīgi no pirmā DVD no 10 apmācībām es tikai vienu pēdējo teiktu ka fotogrāfam varētu būt interesanta. Otrajā diskā nu varbūt puse bet trešajā neviens. Ceturtajā varbūt divas. Bet viss kopumā uz ilustrāciju tīro spiež. Vēl ir arī tāda NAPPA apmācību sērija un pat tur ir vairāk . Vispār ja kādam Liepājniekiam interesē visas šīs lietas tad varu iemest uz USB vai SATA cietuča. Kopumā viss par photoshop video man ir ap 100GB.
aigarsa, nu paskaties uzmanīgi no pirmā DVD no 10 apmācībām es tikai vienu pēdējo teiktu ka fotogrāfam varētu būt interesanta. Otrajā diskā nu varbūt puse bet trešajā neviens. Ceturtajā varbūt divas. Bet viss kopumā uz ilustrāciju tīro spiež. Vēl ir arī tāda NAPPA apmācību sērija un pat tur ir vairāk . Vispār ja kādam Liepājniekiam interesē visas šīs lietas tad varu iemest uz USB vai SATA cietuča. Kopumā viss par photoshop video man ir ap 100GB.
Cik laiks paiet kamēr to visu izlasa? :shock:
Tur jau video , to jāskatās un jāklausās. Pietam viss nemaz tuvu nav izskatīts. Tikai to kas vaijadzīgs vai interesē konkrētā brīdī. Ir jau vēl par Adobe Premiere un AfterEffects tik pat daudz .
JRJ, šitie pāris man arī ir tos pie reizes varbūt arī varētu iemest. tiek veiktas pārrunas ar adminiem - iespējams, ka būs zelta torrents, kuram neskaitīsies downloads, kā nekā tie pieci dvd vien sver 18.8 gb..+ ja pielikšu klāt vēl arī lynda.com pamācības, tad tur kopā aizies stipri vairāk. padošu ziņu bišk vēlāk. + JRJ nu nezinu nezinu, vai ilustratoram vairāk.
man tur augšulādēts ir ap 3 terobaitiem, tā kā man nekarata būs vai nebūs zelts - ka tik ir manta
sarunāts ir. visticamāk, ka rīt vakarā iemetīšu un tad pa brīvdienām varēsiet vilkt ko vien gribat. sasar - var jau atķeksēt ko grib vilkt un ko nē un viss. piemetīšu arī vēl pāris no JRJ nosauktajiem.
Cik laiks paiet kamēr to visu izlasa? :shock:
Tur jau video , to jāskatās un jāklausās. Pietam viss nemaz tuvu nav izskatīts. Tikai to kas vaijadzīgs vai interesē konkrētā brīdī. Ir jau vēl par Adobe Premiere un AfterEffects tik pat daudz .
zheel ka neesmu Liepajnieks, gribeetos tos par Premire un AFX paluureet