ok spams par opeliem ir ok.... no 2000 gada uz augsu opelim nav ne vainas
Jon doma ka 220 par so ir par daudz???
Spams ir spams... Opelim arī 1980 g. (Rekords) nav ne vainas- ja tas man bija pirmais ārzemnieks pēc žiguļa, un ja ir labs pazīstams metinātājs un ja pašam rokas no pareizās vietas aug... Arī Oly pa 220 Ls nav ne vainas, ja vien nav plānota daudzmaz profesionāla fotodarība.
ok spams par opeliem ir ok.... no 2000 gada uz augsu opelim nav ne vainas
Jon doma ka 220 par so ir par daudz???
Spams ir spams... Opelim arī 1980 g. (Rekords) nav ne vainas- ja tas man bija pirmais ārzemnieks pēc žiguļa, un ja ir labs pazīstams metinātājs un ja pašam rokas no pareizās vietas aug... Arī Oly pa 220 Ls nav ne vainas, ja vien nav plānota daudzmaz profesionāla fotodarība.
pedeja cena 199 Ls zemak man rokas necelas bet ar 350D vai kadu pentax lidziga cena ir planota daudzmaz pro fotografesana?
man ecena liekas nepieklajigi zema tas ir viena cena ar ziepi....
Tāpat kā visi autiņi kādreiz kļūst par opeļiem...))
vai tad? Ōpis brauc ar Ōpipeli!
Haraldiņ, Tu jau arī neko jauns neizskaties... Bet Opja būšanai nav ne vainas, ja jauns dvēselē- nupat mazdēliņs pie manis ciemojās.` Un Opis sāka ar Opeli, viskas bijis pa vidu, pašlaik Audi par labu atzīts, jo vismazāk rūsē...
Un nesapratu, kādēļ vish pēc maniem jociņiem cenu savam Oly nolaida- teicu takš, ga cena laba un arī Oly nav slikts- bet vairāk vaļaspriekiem!