forum.gif
Nikon D80 + Objektīvi startam...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Nikon D80 + Objektīvi startam...
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 13.02.08 16:56
 citēt
Vēlos iegādāties Nikon D80 bodiju, un šādus te stobrus, garais gals - www.neoshop.lv... platais gals - vai nu www.neoshop.lv... vai arii - www.neoshop.lv... tāpat lūdzu padomu kuru no tiem platajiem labāk, pēctam iepirkšhu ko labāku, bet pagaidām budžets ir kāds ir , varbūt kādam ir labākas idejas? zibeni veelos shaadu - www.neoshop.lv..., bet to izmantoju reti, bildēju dabu pārsvarā. Bet domāju par gripu - www.neoshop.lv... kā man labāk rīkoties? Jau iepriekš paldies..... Šis būs mans pirmais lielais uzrāviens, un to ka tas būs Nikon ir vairāk kā 100% skaidrs. Plīdziet man lūdzu!
Publicēts: 13.02.08 16:58
 citēt
A un kādu statīvu jūs man ieteiktu??? cenā līdz 100 ls?
Publicēts: 13.02.08 17:06
 citēt
a kāpēc tieši D80?
Publicēts: 13.02.08 17:07
 citēt
saku uzreiz, platu objektiivu tur nav. ir tikai 28 - 82.5mm, kas jau ir tikai stipri viduveeji platie. nu, sakumam pietiks.
butiba, Tev tikai divi jautajumi, viens par to vai kitu ar VR vai bez un otrs par stativu, parejais zimeshanas :D
nu, labak jau ar VR, ja vari atljauties.
statiivi - kads stingraks manfrotto, Velbon sherpa kads maybe.
Publicēts: 13.02.08 17:31
 citēt
Nebija domaats kaa ziimeeshanaas es jau uzdevu jautaajumu ko juus domaajat vai ir labs un vai varbuut varat ieteikt kaadu savu variantu ko un kaa labaak dariit?
Publicēts: 13.02.08 17:32
 citēt
a kāpēc tieši D80?
Tāpēc ka Nikons ir individuālāks un domāju, ka manām vajadzībām ar sho kādu laiku pietiks...
Publicēts: 13.02.08 17:36
 citēt
a kāpēc tieši D80?
Tāpēc ka Nikons ir individuālāks un domāju, ka manām vajadzībām ar sho kādu laiku pietiks...

pastaasti, ar ko gan vinjsh ir tik ljoti individuaalaaks??
Publicēts: 13.02.08 17:40
 citēt
redz, Jaguaru ieksh LV perkot sanjem davana kristala ar lazeru iegravetu savu vardu 3 dimensijas

Nikonu perkot - savu vardu taltala garantijas servisa ailiitees :) /joks protams/
Publicēts: 13.02.08 17:45
 citēt
a kāpēc tieši D80?

pastaasti, ar ko gan vinjsh ir tik ljoti individuaalaaks??

Ņemot vērā faktu, ka japāņi ir tauta kur katram ir fotoaparāts, Vācijā šķībacainos tūristus saukā par "kipsi-knapsi" un viņu valstī Nikons ir dominējošais foto jomā, pieņemot faktu, ka viņi zin ko pērk tad atliek tikai pievienoties... :roll:
Publicēts: 13.02.08 17:48
 citēt
Amerikāņiem patīk Canon jo viņi tā nosaukumā sastop viņiem pazīstamus vārdus can on, ņemot vērā faktu, ka tā ir stulba nācija daudzi pat domā, ka Canon ir viņu pašu kompānija :lol: :lol: :lol:
Publicēts: 13.02.08 18:00
 citēt
Nu papeetiju jau par to servisu arii visu... bet taakaa pa darba shtelleem sanaak buut biezji Igaunjos tad ir ok... jo man tur vinju servisaa ir kautkaadi gali... taakaa nav tik traki.... Vienkārshi tiiri subjektiivi uzskatu ka Nikons ir labaakais fotoaparaats budzjeta klasee lai piedod man visi pareejo brendu fani... tiiri nekaa personiiga.. patiik un visss arii peec tehniskajaam lietaam domaaju vinjam nav ne vainas... par individualitaati runaajot - Latvijaa vinjsh tomeer nav tik izplatiits kaa piemeeram Canon vinjam nav kruta servisa un optikas ir varbuut par kapeiku mazaak, bet kvalitaate shkjiet ir labaaka.... un godiigi sakot man daudzi cilveeki kas njemas ar fotograafeeshanu saka ka ja nebuutu jau iepirkts daudz no Canon tad izveeleetos Nikon, respekteeju shos cilveekus, cienu kaa profesionaaljus, taapeec pirmais lielais raaviens man buus Nikon. Un arii taapeec ka vairaak aiz spiits - nu un ka ar Nikonu ir gruutaak???? Es to uztveru kaa personiigu izaicinaajumu... :)
Publicēts: 13.02.08 18:01
 citēt
Amerikāņiem patīk Canon jo viņi tā nosaukumā sastop viņiem pazīstamus vārdus can on, ņemot vērā faktu, ka tā ir stulba nācija daudzi pat domā, ka Canon ir viņu pašu kompānija :lol: :lol: :lol:

Un japāņi kas izgudrojuši kamikadze , harakiri , karaoke ..... ir ļoti gudra tauta :lol: . Katrai tautībai ir savi stulbumi bet amerikāņiem tas ir vairākreiz reizināts jo tur visas tautības sabraukušas un īstos amerikāņus sadzinuši rezervācijās.
Publicēts: 13.02.08 18:04
 citēt

Un japāņi kas izgudrojuši kamikadze , harakiri , karaoke ..... ir ļoti gudra tauta :lol: . Katrai tautībai ir savi stulbumi bet amerikāņiem tas ir vairākreiz reizināts jo tur visas tautības sabraukušas un īstos amerikāņus sadzinuši rezervācijās.

Varbuut ne par teemu bet nacionaalos tekstus cik kura tauta ir gudra vai stulba labaak paturam pie sevis... vai padalamies sleegtaa vakaraa pie shnjabja pudeles, bet te labaak parunaajam par topika teemu... ok? :)
Publicēts: 13.02.08 18:08
 citēt
nacionaalos tekstus cik kura tauta ir gudra vai stulba labaak paturam pie sevis...

Nu nevar viņus nosaukt par neizglītotiem, jo izglība ir, tikai izglītības līmenis ir tāds, ka pie mūsu kriētijiem cilvēks beigās sanāk stulbs.

www.fotoblog.lv...

Noskaties to filmu tur būs pastāstīts...
Publicēts: 13.02.08 18:11
 citēt
par komplektāciju neko sliktu nevaru pateikt ... bet nu sameklē lētākus veikalus.. :P

www.salidzini.lv .. moš kādu simtu pat ietaupīsi :P
Publicēts: 13.02.08 18:13
 citēt
par komplektāciju neko sliktu nevaru pateikt ... bet nu sameklē lētākus veikalus.. :P

www.salidzini.lv .. moš kādu simtu pat ietaupīsi :P

Shtamais tiiri info peec .... lai pajautaatu vai ir ceertams vai nav.. :D
Publicēts: 13.02.08 18:41
 citēt
Vienkārshi tiiri subjektiivi uzskatu ka Nikons ir labaakais fotoaparaats budzjeta klasee lai piedod man visi pareejo brendu fani... tiiri nekaa personiiga..

tas labi, ka pieminēji "budžeta klasi"

:twisted:
Publicēts: 13.02.08 18:44
 citēt
Vienkārshi tiiri subjektiivi uzskatu ka Nikons ir labaakais fotoaparaats budzjeta klasee lai piedod man visi pareejo brendu fani... tiiri nekaa personiiga..

tas labi, ka pieminēji "budžeta klasi"

:twisted:

var jau buut... nestriidos... katram savs tuvaaks...
Publicēts: 13.02.08 18:56
 citēt
Amerikāņiem patīk Canon jo viņi tā nosaukumā sastop viņiem pazīstamus vārdus can on...:lol: :lol: :lol:

Amerikāņi un arī citi angliski runajošie Canon nosaukumā sastop arī pazīstamu vārdu Canon.
daudzi pat domā, ka Canon ir viņu pašu kompānija :lol: :lol: :lol:

nav vienīgie:"O, smotri, kaoi fotoaparat, SAPOP!"
... uzskatu ka Nikons ir labaakais fotoaparaats budzjeta klasee...
saprotu jau, kas budzjeta klase, tak gribas jautāt - maza, vidēja vai liela budzjeta klasē.
Publicēts: 13.02.08 19:23
 citēt
Amerikāņiem patīk Canon jo viņi tā nosaukumā sastop viņiem pazīstamus vārdus can on...:lol: :lol: :lol:

Amerikāņi un arī citi angliski runajošie Canon nosaukumā sastop arī pazīstamu vārdu Canon.
daudzi pat domā, ka Canon ir viņu pašu kompānija :lol: :lol: :lol:

nav vienīgie:"O, smotri, kaoi fotoaparat, SAPOP!"
... uzskatu ka Nikons ir labaakais fotoaparaats budzjeta klasee...
saprotu jau, kas budzjeta klase, tak gribas jautāt - maza, vidēdja vai liela budzjeta klasee.

videeja ;)
Publicēts: 13.02.08 20:02
 citēt
Ok... meegjinaashu tikt galaa pac... :) paldies....
Publicēts: 14.02.08 07:21
 citēt
OK, tīri subjektīvas manas domas.
1.t.s. platajā galā neminēji nemaz īsti platos objektīvus. Tauta iesaka Tokina 12-24. Ja nē = pietiek ar kita objektīvu 18-135. Vēl labāk (ja slinkums mainīt objektīvus) - 18-200 VR - visiem gadījumiem.
2. Garajā galā tas 70-300 VR esot patumšs, es paņēmu 80-200 2,8 - smags, metāla, bet baigi labs. Ja vajag garāku - tad, protams vari mēģināt sevis izvēlēto.
3. Zibene ir OK, ar SB-600 jaudas pietiek gan piegaismot ārā fočējot, gan iekšdarbiem.
4. Ja nebildē kāzas - kam tev grips? Nikon akumulatori ir ļoti ilgdarbīgi, izlādējas tikai ja bliež vairākas stundas ar zipeni, savādāk - vairākām dienām pietiek.
Publicēts: 14.02.08 07:32
 citēt

4. Ja nebildē kāzas - kam tev grips? Nikon akumulatori ir ļoti ilgdarbīgi, izlādējas tikai ja bliež vairākas stundas ar zipeni, savādāk - vairākām dienām pietiek.

grips ir netikai 2 bačas.. ar viņu ir arī ērtāk turēt un nenormāli ērtāk darboties, bildējot vertikāli..
Publicēts: 14.02.08 07:39
 citēt
nestrīdēšos, neesmu mēģinājis. Ja neesmu profiņš, tad man tās naudas žēl gripam:)
Publicēts: 14.02.08 11:16
 citēt
Man "gripu" sanāk diezgan reti izmantot, jo lielākoties fotogrfējot (tagad ir ziema) telpās, zipeni griežu pret griestiem un nedaudz sev aiz muguras. A ja paņem vertikāli, tad vismaz SB-800 pa labi griežas tikai 90° un reultāts tieši vertikāli. Tā kā tas man neder, griežu fočiku otrādi un turu uz plaukstas, un zipeni griežu pa kreisi, jo uz to pusi tā griežas līdz 180°
Publicēts: 14.02.08 14:06
 citēt
Es BG pogu izmantoju biezjaak nekaa bodija pasha pogu. :D
Nu nenormaali laba padariishana tas BG, arii focheet eertaak un roka mazaak triceleejaas. :) Ar zibeni arii probleemu nav..
Publicēts: 14.02.08 15:03
 citēt
Es BG pogu izmantoju biezjaak nekaa bodija pasha pogu. :D
Nu nenormaali laba padariishana tas BG, arii focheet eertaak un roka mazaak triceleejaas. :) Ar zibeni arii probleemu nav..

100% piekrītu!.

ērtību jūt tad, kad lieto!
Publicēts: 15.02.08 10:51
 citēt
pats esmu līdzīgā izvēles situācijā, kad sāku domāt ko un kādā secībā iepirkt. mans idejiskais komplekts bez lielām ambīcijām
3. 70 -300 VR
2. Sigma 30 1,4 kā gaišais fikss
1. kits 18 - 55 liekas mazu bišķi pa īsu un tumšu. , ja ir tikai rumpis - moš pamatkitam labāk kādu 17 -70 ar 2,8 - .. parasītos un tad , ja naudu galīgi nav kur likt - 10- 20 vai 12 -24 .
Publicēts: 15.02.08 11:00
 citēt
interesants pamatnieks no diapazona viedokļa varētu būt martā gaidāmais 16-85mm f/3.5-5.6G ED VR AF-S DX NIKKOR
Publicēts: 15.02.08 12:23
 citēt
a kaa..
/goda vārds nezinu - tādēļ jautāju/
vai pamatniekam ir jāpretendē uz to, ka ir gaišs, vai arī tam nav tādas nozīmes?
Publicēts: 15.02.08 15:24
 citēt
...un tad , ja naudu galīgi nav kur likt - 10- 20 vai 12 -24 .
nū, naudu 1-mēr ir kur likt, bet plato pa rezei dikti vajag.
Publicēts: 18.02.08 10:36
 citēt
Super paldies jums liels par atsaucību... :) gripu njemshu obligāti, jo reizeem klainjoju ne pa jokam un reizeem uzvedos kaa tuurists no japaanas vai kjiinas... bildeeju visu peec kaartas no visaam puseem un peecaak izveelos labaako.... nu tas kameer veel neesmu pieshaavis roku uztaisiit skaistu labu bildi ar trijiem panjeemieniem... :D zibeni atmetu, iegādāshos veelaak... :) jo cilveekus principaa nebildeeju, taakaa... :)
Publicēts: 18.02.08 11:59
 citēt
Vai ir kaads info par sho stiklu? :) www.metaleks.lv...
Publicēts: 18.02.08 12:01
 citēt
jeb labaak sho? :) www.metaleks.lv...
Publicēts: 18.02.08 12:23
 citēt
labāk nē...
Publicēts: 18.02.08 12:44
 citēt
labāk nē...
kādēļ? slikta kvalitāte?
Publicēts: 18.02.08 12:46
 citēt
Teicu jau, labāk šo
www.metaleks.lv...
Vienīgais stikls, kas dod PIEŅEMAMUS rezultātus tik plašā diapazonā
Publicēts: 18.02.08 12:50
 citēt
sākumam mazliet par sālītu. Kas būtu optimāls apmeeram par 300 naudinjaam??? :)
Publicēts: 18.02.08 13:29
 citēt
sākumam mazliet par sālītu. Kas būtu optimāls apmeeram par 300 naudinjaam??? :)

17-70+70-300, skaties kas aptuveni atbilst diapazonam un cenai
kas der visam, tas neder nekam. nav jegā likt ūber objektīvu uz spogulenes un bildet kā ar ziepi!
Publicēts: 18.02.08 14:13
 citēt
Ok meegjinaashu kautko sadomaat..
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt