forum.gif
Kā atvērt RAW no Canon 40D / 400D?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Kā atvērt RAW no Canon 40D / 400D?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.02.08 20:54
 citēt
Kā atvērt 40D vai 400D RAW failus ????
Ar Lightroom pašu failu atver, bet krāsas tādas violetas ...
PS CS2

Paldies, problēma atrisināta! :)
Publicēts: 13.02.08 21:22
 citēt
ACDSee Pro 2.xx
Publicēts: 13.02.08 21:38
 citēt
pabāk no microsoft novelc windows pluginu:
Microsoft Raw Image Thumbnailer And Viewer For Windows Xp

tas ļauj ar parasto windows image un fax vieweri skatiities un printeet utt
Publicēts: 13.02.08 21:43
 citēt
picasa2
CS3
Publicēts: 13.02.08 22:16
 citēt
picasa2
CS3

Picasu paprovēju bet lõti neērta programma. Visas tās exportēšanas importēšanas tāpat kā Lightroom. Plugins ar laba manta ja vispār neko ar bildi nav jādara.
Publicēts: 13.02.08 22:34
 citēt
Ar Photoshop Elements 6 nav nekādu problēmu. 40D.
Publicēts: 13.02.08 23:26
 citēt
Kamēr savā datorā neesmu CS3 un Lightroom ielicis, iztieku ar 40D komplektā saņemto DPP progu. Netīk jau, kā pierastais šopa konvertieris, bet visamaz RAW var lietot.
Publicēts: 13.02.08 23:45
 citēt
krāsu telpa jābūt visur vienāda un nebūs ne kādu dīvainu krāsu.
Nezinu ka no 400D bet no 40D un no 5D vis OK.
Lightrom 1.3 un CS3.

Gan 40D gan 400D RAWi (*.CR2) ar to (!) Lightroomu veras vaļā visādi violeti zaļās krāsās! Cik saprotu, normāli tas nav. Lightroom vienkārši uzinstalēts kā nācis, nekādi plugini nav likti. Ja paņem edit this photo with programm, tad šopā atveras it kā normālās krāsās, vēl pirms tam norādot sRGB vai AdobeRGB colorspeisu (es lietoju sRGB, tas laikam pareizais?)

Bet kur Laightroomā var pamainīt white balance un exposure? Nikonam ir tā, ka atverot piedāvā tādu fīču.
Publicēts: 13.02.08 23:45
 citēt
Kamēr savā datorā neesmu CS3 un Lightroom ielicis, iztieku ar 40D komplektā saņemto DPP progu. Netīk jau, kā pierastais šopa konvertieris, bet visamaz RAW var lietot.

Mēģinu nokačāt.
Publicēts: 13.02.08 23:48
 citēt
picasa2
CS3

Picasu paprovēju bet lõti neērta programma. Visas tās exportēšanas importēšanas tāpat kā Lightroom. Plugins ar laba manta ja vispār neko ar bildi nav jādara.

Nezinu, kādai vecuma / domāšanas grupai ir radītas tās picasas un lightroom, bet arī man viņas liekas neērtas un nesaprotamas programmas.

Droši vien būs jātiek pie CS3.. :)
Publicēts: 14.02.08 00:46
 citēt
martink, es lietoju photoshop vienai lietai, lightroom otrai, dpp trešai bet acdsee ceturtai :) . Pēdējā laikā no DPP esmu atteicies kā mazfunkcionālas. ACDSeePRO vairumā lietoju kā preview, resize, convert un dažreiz RAW apstrādei jo tā ar tur diezgan advancēta. Visas lietas tur ir arī batch procesā lietojamas.
Publicēts: 14.02.08 00:56
 citēt
paldies visiem, problēma atrisināta !!! beigās vot kā, izrādījās, ka pie vainas bija MONITORA krāsu profils, kad to nomainīju us sRGB, viss sāka rādīties normālās krāsās un Lightroom sāk iepatikties! :) :D
Publicēts: 14.02.08 02:18
 citēt
est tak no paša sākuma teicu ka ar krāsu telpu nav kaut kas kā vajag.

Jā, tikai nevarēju Lightroomam atrast, kur to iestata un sanāca, ka viņš ņem to, kas uzlikts windows display properties...
Publicēts: 14.02.08 02:47
 citēt
A kurš tad ir tāds kā vispārpieņemtais defaultais? Adobe RGB, sRGB vai kāds tur vēl?

Un cik saprotu, fotšopā Save For Web profilu nomet nost, bet Save As - saglabā JPEG kopā ar profilu, vai pareizi?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):