Domaju, ka lieto liela dalja no shejienieshiem, bet no PM baidas, ari es Taka varbut labak te pat ieposte jautajumu un kopistiski meginasim atbildet :roll:
nu ja - a es joprojaam mokos ar instaleeshanu ..... ja klausos, ka dazham labam stava abi - tad man vismaz skaidrs, ka CS2 av janoinstaleee.
Makokons, nuuu - terminologjiju es itkaa esmu apguvusi, maajaas ir kaadas 4 graamatas, dazhi dvd .... bet ir pa briidim jautajumi, kad darot kaadu funkciju, kaut kas nesanaak, taa kaa buutu jaabut galarezultaatam un graamataas arii aprakstiits diezgan miglaini Tad arii buutu jautaajumi ))
nu ja - a es joprojaam mokos ar instaleeshanu ..... ja klausos, ka dazham labam stava abi - tad man vismaz skaidrs, ka CS2 av janoinstaleee.
Makokons, nuuu - terminologjiju es itkaa esmu apguvusi, maajaas ir kaadas 4 graamatas, dazhi dvd .... bet ir pa briidim jautajumi, kad darot kaadu funkciju, kaut kas nesanaak, taa kaa buutu jaabut galarezultaatam un graamataas arii aprakstiits diezgan miglaini Tad arii buutu jautaajumi ))
Man bija CS2, taisīju upgreidu uz CS3 un izrādās vecā versija ir palikusi vēl. Kad vienu pārsimt Mb tiff failu vajadzēja saglabāt kā jpeg, cs3 meta error, ka nepietiek atmiņas, ar veco gan bez problēmām saglabājās.
Man bija CS2, taisīju upgreidu uz CS3 un izrādās vecā versija ir palikusi vēl. Kad vienu pārsimt Mb tiff failu vajadzēja saglabāt kā jpeg, cs3 meta error, ka nepietiek atmiņas, ar veco gan bez problēmām saglabājās.
Laikam opcijās dažādi atmiņa izdalīta bij. Es 500MB+ tiff esmu apstrādājis ar CS3 un nekādi error nav bijuši
Abos biju ielicis vienādus %, ko izmantot no atmiņas. Man 2Gb, varbūt Tev vairāk bija?
Nu nez, varbūt versija tomēr ne final? Daudz itkā final pa netu klaioja bet tās nebija final. GB man 4 kompī bet video karte ierobežo augstāko adresāciju un tagad zem Vistas man lietojas tikai 3.58GB
zem Vistas var likt 4Gb, bet ta ka Vistu neizmantoju XP 4 nav vajadzīgi
Nav tas no vistas ne no xp atkarīgs. Te konkrēti no dzelžiem - kā mātenē video kartes uz kādas adresācijas nosēdiesies līdz tam arī atmiņa būs. Uz bijušās mātenes man bij 3.26GB. Un var mainīt pēctam adresāciju rokām, tas tikuntā neietekmēs neko. Tādas tās 32bit desktop windaunas ir.
dansiga - cik sapratu CS2 tev ir un tu esi sava LIELĀ PS CEĻA pašā sākumā. neredzu ne mazāko jēgu iespringt par CS3 , tāpēc ka tas labāks. ja tu būt jau īstens PS frīks un CS2 tev būtu kļuvis par īsu, tad cita lieta. Neiespringsti - mācies pamatus.
somsssss ...... nu kaapec man lietot kaut ko vecu!?!!?!? nu patiik man inovaacijas!!!!!! Atcereejos viena 20gadiiga puisha izbriinu, kuru kaa stopeetaju biju panjeemusi savaa autinjaa ... jams bija runiigs un es atbildeeju ... aizrnaajaamies par inetu un visadaam programaam ... es vinjam sho to interesantu pastaastiiju ... UN tad vinjsh teica ..... shodien pastaastiishu savai mammai, kaadas meedz buut sievietes vinjas vecumaa;-))))
ok tu dieviņās... "Laimīgo pirātu zeme" :roll: Ja cilvēkam dotu normāli pelnīt un nebūtu ne kādas inflācijas valstī, nebūtu ari ne kādas pirātēšanas.
:roll: naivi...
cilvēks ir maita, ja dosi zagt -zags..
reāls atgadījums: Džeks nopērk jaunu ledusskapi, veco žēl izmest- samērā jauns, noliek pie ielas ar uzrakstu - par velti, vēlies? savāc. - ..2 nedēļas nostāvēja, neviens nesavāca.. tad uzlika uzrakstu pārdodu ledusskapi pa 50$$ .. pēc 2 dienām jau bija nozagts..
mjaaa .... padomijas iespaids ..... ;-( es ar tada pati .... nu daudzaki 100 $ man zheel teereet ... bet kaut kadas programminjas par desmitiem, es gan meedzu nopirkt