forum.gif
photoshop brushes
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / photoshop brushes
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.02.08 23:53
 citēt
Man vienkārši ir apnicis, esmu galīgi nomocījusies :D tātad - es jau sen, esmu gribējusi darboties ar photoshopa brushes.. bet es nesaprotu kaa tas iespeejams :D es skatos visur, padomus, man nesanāk nekas!! pacietība galā - varbūt tomēr kāds no šejienes iemācīs man kā ar brushes darboties? - nolādēt māku.. bet tālāk it neko.. un īsti arī nesaprotu, kas tur ar layeriem jaadara.. :( trakums :D
Publicēts: 13.02.08 23:55
 citēt
ja kāds par šo uzceptu fotoskolu, es tikai priecātos...
Publicēts: 13.02.08 23:58
 citēt
tieši tā, nekur nav nekādas skolas utt, varbūt ir - bet neesmu varējusi atrast :(
Publicēts: 14.02.08 00:11
 citēt
šis tas ir šeit:
www.fotoblog.lv...

bet vispār... ko tieši tu gribi ar brush panākt?
Publicēts: 14.02.08 00:28
 citēt
brushes ir jāiekopē arī zem mapes C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop\Presets\Brushes

un tad jāatver fotošops un arī divreiz jāuzklikšķina uz tā brušes un tad jāņem otiņa un jāizvēlas krāsa un konkrētais brush un viss notiek! ;)
Publicēts: 14.02.08 00:50
 citēt
brushes ir jāiekopē arī zem mapes C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop\Presets\Brushes

un tad jāatver fotošops un arī divreiz jāuzklikšķina uz tā brušes un tad jāņem otiņa un jāizvēlas krāsa un konkrētais brush un viss notiek! ;)

Tiakai tās brušes var būt ļoti daudz dažādas un katra sērija asevišķi jāieloādē. Citādi tur vienkārši default sērija būs.
Publicēts: 14.02.08 01:01
 citēt
jap! es jau rakstīju, ka katra brush ir jāuzklikšķina un tad photoshops sapratīs, ka tieši tas brushs jāpaņem un jāielādē! :D
Publicēts: 14.02.08 17:50
 citēt
paldies, un tas links - nebiju pamanījusi tādu (:
kad brīvāks laiciņš pastudēšu kas un kā
un veelreiz paldies, jau kkas skaidraaks tapa

aa un, es vienkārši gribu iemācīties ar brushes utt, tad arī sapratīšu ko gribu darīt. pilnveidoties šopā
Publicēts: 14.02.08 19:57
 citēt
euč, es tiešām sapratu, kas un kā :D sanāca viss
PALDIES
Publicēts: 14.02.08 20:05
 citēt
vienaa no pedejiem digi photo masterskaja bija aprakstiits kaa pasham veidot otas
Publicēts: 15.02.08 05:50
 citēt
vienaa no pedejiem digi photo masterskaja bija aprakstiits kaa pasham veidot otas

btw, no rimi shis zurnals ir pazudis... jeb es trapiju 3x neiistaa laikaa?!
Publicēts: 15.02.08 20:05
 citēt
varu aizdot ;-)
Publicēts: 15.02.08 22:50
 citēt
Pag zēns no dziļiem laukiem,kas tas par žurnālu un kur mētājas?!:)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):