forum.gif
kaķu dienas sekas..
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / kaķu dienas sekas..
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.02.08 12:22
 citēt
par bildēm, blogiem un reportāžām man vienalga, be tās nekam nederīgās skolas tur paliks? Skolu sadaļa jau tā pilna ar drazu.. kapēc vēl piebāzt?
Publicēts: 14.02.08 12:25
 citēt
par bildēm, blogiem un reportāžām man vienalga, be tās nekam nederīgās skolas tur paliks? Skolu sadaļa jau tā pilna ar drazu.. kapēc vēl piebāzt?

Kas tan u - slikti pačučēj? :)
Publicēts: 14.02.08 12:41
 citēt
ņemot vērā vispārējo vājprātu, šis jau liekas tāds sīkums jūrā...
Publicēts: 14.02.08 13:04
 citēt
es piekrītu - kaķuskolām jāpazūd...
Publicēts: 14.02.08 18:03
 citēt
nu tādi īgņas - ka tik ko izdzēst:)
Publicēts: 14.02.08 19:41
 citēt
skauzh ka pats nav pietiekami aspraaiigs.. un protams ka negribas citam reitingi lai kāpj!
Publicēts: 14.02.08 20:47
 citēt
skauzh ka pats nav pietiekami aspraaiigs.. un protams ka negribas citam reitingi lai kāpj!

Man iepriekšējā kaķu dienā arī bija kaķis uzzīmēts peintā :) nelielies, neesi jau nekāds dižais ass-prātis :)
Publicēts: 14.02.08 22:12
 citēt
Kaķu diena ir jaf bloga tradicija, un būs vien jums abiem tas kaķisma bieds jānorij...katrā vietā vajag savu evarģēlismu, kāpēc te lai nebūtu.
Billy, man tev ir ieteikums- 13.02 00.00 līdz 14.02. 24.00 neieslēdz blogu, be cītīgi pataisi kaķbildes, kaķreportāžu, kaķskolu, lai nākošajā kaķu dienā pēc gada vari parādīt, kādām ir jābut fotokaķskolām, lai tev nebūtu jābrēc. Briedim gandrīz tas pats ieteikums.
Zēni, kur jūsu humors???
Publicēts: 14.02.08 22:40
 citēt

Man iepriekšējā kaķu dienā arī bija kaķis uzzīmēts peintā :) nelielies, neesi jau nekāds dižais ass-prātis :)

a ko neparādīj?
Publicēts: 14.02.08 23:11
 citēt
Tieši gribēju rakstīt ko līdzīgu :)
Publicēts: 15.02.08 02:03
 citēt
Kaķu diena ir jaf bloga tradicija, un būs vien jums abiem tas kaķisma bieds jānorij...katrā vietā vajag savu evarģēlismu, kāpēc te lai nebūtu.
Billy, man tev ir ieteikums- 13.02 00.00 līdz 14.02. 24.00 neieslēdz blogu, be cītīgi pataisi kaķbildes, kaķreportāžu, kaķskolu, lai nākošajā kaķu dienā pēc gada vari parādīt, kādām ir jābut fotokaķskolām, lai tev nebūtu jābrēc. Briedim gandrīz tas pats ieteikums.
Zēni, kur jūsu humors???

Man patīk kaķu diena! Esmu viens no tās vfaniem ,bet pēc katra laba tusa ir arī jāiznes miskaste.. Es pagājušo gad uztaisiiju skolu par kaķiem pilnīgu idiotismu dēļ fun! Izdzēsu. un laimīgi dzīvoju tālāk mēģinot nepiesārņot vidi kurā uzturos!
Publicēts: 15.02.08 07:28
 citēt
:D :D :D bet visi naf tev līdzīgi pēc ģīmja un veidola...un domā ar savām galvām. Tas arī ir būtiski. Pat par ļoti liela mēroga tiek teikts- tautai , kura noliedz savu pagātni naf nākotnes...bet kaķhumors ir bloga pagātne un 13.02. 2009. nākotne.
Publicēts: 15.02.08 09:24
 citēt
kas tad nu - slikti esat pačurājuši?
Publicēts: 15.02.08 13:44
 citēt
kas tad nu - slikti esat pačurājuši?

vai tā jādara, kā redzam foto?
Publicēts: 15.02.08 15:30
 citēt
:D:D:D:D luudzu izdzesiet visas bildes kuraam reitngs ir zem 6.00 nu es domaaju lai mes visi nepiesaarnjotu blogu ar nekvalitatiivaam bildeem:D:D:D:D:D

Pieaudz Teaču vienreiz billy un beidz uzvesties ka bērns kam atņemta koncha!
Publicēts: 15.02.08 15:48
 citēt
:D:D:D:D luudzu izdzesiet visas bildes kuraam reitngs ir zem 6.00 nu es domaaju lai mes visi nepiesaarnjotu blogu ar nekvalitatiivaam bildeem:D:D:D:D:D

Pieaudz Teaču vienreiz billy un beidz uzvesties ka bērns kam atņemta koncha!

kursh te uzvedas kaa beerns?
Publicēts: 15.02.08 15:50
 citēt
Tu.. varu Tev to paskaidrot arii savādāk!
Publicēts: 15.02.08 17:29
 citēt
iespējams, ak billy ir lielāka taisnība..
kaķu diena ir viens - bet skolas - izšķīru pirms laika visas - nu.. neprotu neko shopā, bet nko arī neiemācījos.. :D
Publicēts: 15.02.08 22:59
 citēt
iespējams, ak billy ir lielāka taisnība..
kaķu diena ir viens - bet skolas - izšķīru pirms laika visas - nu.. neprotu neko shopā, bet nko arī neiemācījos.. :D

par ko lielāka??? kaķu diena ir ar kaķbildēm, kaķreportāžām, kaķskolām, un kaķstāstiem. Tāpēc tas ir jāpieņem, un naf te ko burbuļot. Pēc gada visu būs iespējams pārspēlēt augstākā līmeni...teiksim- dubultkaķskola :D
Publicēts: 15.02.08 23:58
 citēt
labi ko cepaas! par kakjiem vis ir oki kaa ir ir ! varu izdzeest, bet negribas lai paliek dažādībai.. 2 kaķskolu dzeeshana neko nemainiis..

taalaak mees vareetu vienkarshi iemes iekshaa linkus ar nejeedziigajaam fotoskolaam
Publicēts: 16.02.08 11:07
 citēt
aa tad redz kapeec tu par shito visu taa cepies... Rižika skola jau taveeejaa...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):