Kaķu diena ir jaf bloga tradicija, un būs vien jums abiem tas kaķisma bieds jānorij...katrā vietā vajag savu evarģēlismu, kāpēc te lai nebūtu. Billy, man tev ir ieteikums- 13.02 00.00 līdz 14.02. 24.00 neieslēdz blogu, be cītīgi pataisi kaķbildes, kaķreportāžu, kaķskolu, lai nākošajā kaķu dienā pēc gada vari parādīt, kādām ir jābut fotokaķskolām, lai tev nebūtu jābrēc. Briedim gandrīz tas pats ieteikums. Zēni, kur jūsu humors???
Kaķu diena ir jaf bloga tradicija, un būs vien jums abiem tas kaķisma bieds jānorij...katrā vietā vajag savu evarģēlismu, kāpēc te lai nebūtu. Billy, man tev ir ieteikums- 13.02 00.00 līdz 14.02. 24.00 neieslēdz blogu, be cītīgi pataisi kaķbildes, kaķreportāžu, kaķskolu, lai nākošajā kaķu dienā pēc gada vari parādīt, kādām ir jābut fotokaķskolām, lai tev nebūtu jābrēc. Briedim gandrīz tas pats ieteikums. Zēni, kur jūsu humors???
Man patīk kaķu diena! Esmu viens no tās vfaniem ,bet pēc katra laba tusa ir arī jāiznes miskaste.. Es pagājušo gad uztaisiiju skolu par kaķiem pilnīgu idiotismu dēļ fun! Izdzēsu. un laimīgi dzīvoju tālāk mēģinot nepiesārņot vidi kurā uzturos!
bet visi naf tev līdzīgi pēc ģīmja un veidola...un domā ar savām galvām. Tas arī ir būtiski. Pat par ļoti liela mēroga tiek teikts- tautai , kura noliedz savu pagātni naf nākotnes...bet kaķhumors ir bloga pagātne un 13.02. 2009. nākotne.
iespējams, ak billy ir lielāka taisnība.. kaķu diena ir viens - bet skolas - izšķīru pirms laika visas - nu.. neprotu neko shopā, bet nko arī neiemācījos..
iespējams, ak billy ir lielāka taisnība.. kaķu diena ir viens - bet skolas - izšķīru pirms laika visas - nu.. neprotu neko shopā, bet nko arī neiemācījos..
par ko lielāka??? kaķu diena ir ar kaķbildēm, kaķreportāžām, kaķskolām, un kaķstāstiem. Tāpēc tas ir jāpieņem, un naf te ko burbuļot. Pēc gada visu būs iespējams pārspēlēt augstākā līmeni...teiksim- dubultkaķskola