forum.gif
19.02 Haiduka pirtiņa ar Valentīna dienas pieskaņu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / 19.02 Haiduka pirtiņa ar Valentīna dienas pieskaņu
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 15.02.08 07:13
 citēt
Haiduka pirtiņa

Otradien 19.02. 2008.g. no plkst 18.00- 24.00 ...ilgāk vienkārši nedrīkst, jo nākošā diena ir jāstrādā.

Dalibas maksa 3 ls...uzrādot studenta apliecību 4 ls ...piesakoties par daudz daiļajam dzimumam priekšroka :D

Pasākuma mērķis ir:
0. Iepazīšanās ar (liekas 4) vizāžistēm. Par nelielu samaksu varēs saņemt pakalpojumu (materiāli maksā naudiņu) un pat tikt uzbildinātām (tiem)
1. relaksācija
2. iepazīšanās savā starpā (kas vēl naf pazīstami)
3. par un ap foto- pārrunu TĒMA domāta gaismiņš un darbs ar cilvēku
4. ja kāds paņem līdzi bilžukus uz papīra, apskatām un aprunājam
5 ja ir līdzi bilžuki digitālā formā, skatam televizorā un aprunājam (vau, vau)
6. ja rodas interese, varam ziedot bibi laiku PS apgūšanai (viens pie datora rāda ko māk)
7. kāda atrakcija
8. badiņa nodzīšana un limonādes dzeršana
9. Pelkostīmu skate (pirtī ar drēbēm neielaiž (var ņemt līdzi slotiņas un aizmirst mājās peldapģērba gabalus) :D
10. iespēja pabildēt Haiduka improvizētajās studijās... 3 vietas ierīkotas. (2 ar studiju gaismām)
11. MODELIEM ja pozē bezmaksas ieeja, ja atsakās par tautas šmaukšanu trīskārtīga maksa.

Līdzi:
1. Ko sirdsapziņa liek, ņemt priekš jubilāriem (ja kāds pieteiksies) , ja nē, tad varēsiet dāvaniņas atstāt man, jo man katra diena svētki.
2. groziņš pirts vajadzībām (limonāde dažāda stipruma, uzkodas).

INFO:
telefons-26800865, 7296936 vai 7296948 (ja pie durvīm zvanot, never zvanīt uz mobilo)
Atrašanās vieta Pēnavas un Kr.Barona stūra māja, ieeja pa vidu no Kr.Barona ielas, (Pernavas iela 10), pie durvīm liels uzraksts BTA apdrošināšana...visvieglāk ar 3 vai 6 tramvaju līdz pieturai Pērnavas iela.
Karti ieliku fotoreportāžās www.fotoblog.lv...

Saraksts :
1. Agnese
2. Dana
3. pelle
4. Klusaa Maronette
5. Abudabi
6. kvants
7. uljens
8. Ekoists
9. f-e-e-n-i-k-s,
10. GoldAnn
11. Daiga
12. Kristīne
13. AigarsA
14. AigarsA klons 1
15. Kristīne
16. Haiduks
17. Līva
18. Ineta
19. Kesha
20. Matax
21. Marecins
22. zviedzha
23. Lunis - ja VARESJU tad busju klat ka likts
24. Dambis
25. pukju_beerns
26. ArchAngel
27. Laine
28. arkly
29. Kitija
30. SL
Publicēts: 15.02.08 07:31
 citēt
mhm!? :)
Publicēts: 15.02.08 08:17
 citēt
Haiduka pirtiņa
0. Iepazīšanās ar (liekas 4) vizāžistēm. Par nelielu samaksu varēs saņemt pakalpojumu (materiāli maksā naudiņu) un pat tikt uzbildinātām (tiem)

Iepazishanas pati par sevi ir laba lieta, bet kkas te nav pardomats, jo uz tadiem pasakumiem cilveki iet jau ar make-up.
Nakamreiz aiciniet body art makslinieces. Tas gan vienmer un visur iederas un ja vel ir kads kas to visu var skaisti nobildet, tad vispar ideali! :wink:
Publicēts: 15.02.08 08:43
 citēt
būšu, domāju ka ar pirts slotinju azotee
Publicēts: 15.02.08 09:16
 citēt
Diemžēl netikšu.
Kaut gan mani izaicina vīriešu erotiku uzbliezt...
Pušķis jau vēl saglabājies, varētu vīģes lapas vietā likt.
Tik Uljens jāpierunā...
Publicēts: 15.02.08 09:18
 citēt
Šķiet, ka būšu nācēja :)
Publicēts: 15.02.08 09:25
 citēt
Diemžēl netikšu.
Kaut gan mani izaicina vīriešu erotiku uzbliezt...
Pušķis jau vēl saglabājies, varētu vīģes lapas vietā likt.
Tik Uljens jāpierunā...

visas pirmās trīs rindiņas es saprotu, problēmas varētu rasties tikai ar pēdējo :) bet domāju, ka tas varētu būt atkarīgs arī no izlietotās dziras daudzuma :) Tik nesaki, ka es kko tādu teicu :D
Publicēts: 15.02.08 09:37
 citēt
Haiduka pirtiņa

Iepazishanas pati par sevi ir laba lieta, bet kkas te nav pardomats, jo uz tadiem pasakumiem cilveki iet jau ar make-up.
Nakamreiz aiciniet body art makslinieces. Tas gan vienmer un visur iederas un ja vel ir kads kas to visu var skaisti nobildet, tad vispar ideali! :wink:

Tik smuku BÕDIJU kā Goldannai var bliezt arī bez ART.
Publicēts: 15.02.08 10:13
 citēt

8) Protams! Gan ar, gan bez! Es par to ari neshaubos!
Paldies, ka noverteji! :wink:
Publicēts: 15.02.08 10:14
 citēt
Haiduka pirtiņa

wow, (piedod, apvainot nevienu negribu), bet līdz šim es nekad neesu gājis uz pitukpasākumu ar make-up...+ ļoti daudzi nāk tieši no darba. Un darbs pie sejas te nebūt naf galvenais. Pirtuks ir ar foto saistīto un interesējošo cilvēku saiets, un piedalās tie, kas izsaka vēlēšanos piedalīties (aicināti tiek vienīgi biežāk nākošie, lai nebūtu tā, ka par vēlu izlasa), te ir veidojušās daudzas interesantas sadarbības ne tikai foto jomā, bet arī citos biznesa un sadzīves veidos.
Vienkārši, ja pirtuku apmeklē fotogrāfi, viņus izmanto,lai pabildinātu kadu, ja piedalās grimma spējīgi cilvēki, tos var izmantot uzlabojot garastāvokli pēc tam skatoties bilžukus.
Bet pats galvenais- atmosfēra pirtukā ir tieši tāda, kādu ienesīsim. Būsim īgņas, būs īdzīga atmosfēra. Paldies dievam, tā vēl naf bijis.
Par tevi es pilnīgi esmu pārliecināts, ka būsi supstar!!!
Publicēts: 15.02.08 10:25
 citēt
Bet pats galvenais- atmosfēra pirtukā ir tieši tāda, kādu ienesīsim. Būsim īgņas, būs īdzīga atmosfēra. Paldies dievam, tā vēl naf bijis.
Par tevi es pilnīgi esmu pārliecināts, ka būsi supstar!!!

Es neko sliktu ar to negribeju teikt, vienkarshi pashai ir gadiies aicinat stilistus, rikojot pasakumus, un esmu parliecinajusies, ka cilveki, kas jau ir atnakushi ar make-up parsvara pargrimmeties neiet. :)
Tas ari no cilvekiem un pasakuma ir atkarigs un ja jau bus bildeshanas, varbut ari pieprasijums bus! :wink:
Ari Jums paldies, ka tik augsti vertejat mani! 8)
Publicēts: 15.02.08 10:26
 citēt
Haiduks atkal grib tikt iekš video...
;)
Publicēts: 15.02.08 10:26
 citēt
Haiduka pirtiņa

Mācieties, kā slīpais piebrauc meitenēm :D , šito netika rakstīts bez tālejosiem nodomiem :D :D :D
Publicēts: 15.02.08 10:29
 citēt

Mācieties, kā slīpais piebrauc meitenēm :D , šito netika rakstīts bez tālejosiem nodomiem :D :D :D

:D
Šaubu nav, man ir jūtas...!!!
Publicēts: 15.02.08 10:41
 citēt

Tādēl jaf es teicu- mācieties...a to daudzi zem meiteņu bildēm rupības bārsta :D
Publicēts: 15.02.08 11:14
 citēt
es pat neesmu sarakstā joprojām, ar to mhm es biju domājis, ka būšu, bet arī, pieraksti man klāt +1, iespējams, + vēl viens :)
Publicēts: 15.02.08 11:18
 citēt
GoldAnn, pie Haiduka pirtiņā uz beigām paliek diezgan karsti... vai Tavs meikupsis izturēs? :D
Publicēts: 15.02.08 11:19
 citēt
Opā! Ja aigarsa ir - tad mans arī iespējams aizbrauks - cik ta te tālu... :D
Haiduk, aizsit vietiņu!
Publicēts: 15.02.08 11:21
 citēt
jee! :)
Publicēts: 15.02.08 11:35
 citēt

Pec sevis gan jau spriedat, to secinot! :lol:
Publicēts: 15.02.08 11:36
 citēt

Un tas ir pats galvaneais. Lai ari kadas tas jutas butu, galvenais lai nav vienaldzigs! :wink:
Publicēts: 15.02.08 11:46
 citēt
GoldAnn, pie Haiduka pirtiņā uz beigām paliek diezgan karsti... vai Tavs meikupsis izturēs? :D

Nu tad bus jasak beidzot iepazities ar tam vizazhistem! :lol:
Publicēts: 15.02.08 12:52
 citēt

Tādēl jaf es teicu- mācieties...a to daudzi zem meiteņu bildēm rupības bārsta :D

Es līdz šim domāju, ka esmu rupjākais...:)
Publicēts: 15.02.08 12:54
 citēt

Viens ir tas, ko TU domā - otrs tas ko mēs - pārējie blogeri! :D :twisted:
Publicēts: 15.02.08 13:08
 citēt

...tas tev parasti pēc sliktām naktīm, un tas netiek ņemts nopietni.
:D :D :D
Publicēts: 15.02.08 13:54
 citēt
;)

Kad iemācīsies, labprāt, bet pagaidām brrr. nē. Vismaz jāsasniedz draugiem.lv līmenis :D
Publicēts: 15.02.08 14:44
 citēt
Piesakos!
jāturpina bildēt vizāžistes :)
Publicēts: 15.02.08 14:55
 citēt
Ka jau iepazities ar vizazhistem, ta jau es ar! :)
Publicēts: 15.02.08 15:58
 citēt
Piesakos!
jāturpina bildēt vizāžistes :)

:D :D :D
Publicēts: 15.02.08 17:59
 citēt
mani luduzu kaa 24 viesi vareetu pieziimeet :)
Publicēts: 15.02.08 18:01
 citēt
;)

Kad iemācīsies, labprāt, bet pagaidām brrr. nē. Vismaz jāsasniedz draugiem.lv līmenis :D

A kā tad es iemācīšos, ja tu atsakies man pozēt!!!???
:(
Publicēts: 15.02.08 19:02
 citēt
Nez' vai Uljens izlasīja 5.komentu...
Publicēts: 15.02.08 19:25
 citēt
;)

A kā tad es iemācīšos, ja tu atsakies man pozēt!!!???
:(

kaķīši, sunīši...tu taču labi zini secību...
Publicēts: 15.02.08 19:28
 citēt
Nez' vai Uljens izlasīja 5.komentu...

noteikti lasīja :shock: , jo jaf nedēļu atpakaļ pieteicās :D
Publicēts: 15.02.08 20:15
 citēt
pljaaapaass.....;-)
Publicēts: 15.02.08 20:21
 citēt
pljaaapaass.....;-)

sveicam mūsu bariņā :D :D :D tevis vien te vēl trūka :D
Publicēts: 16.02.08 11:03
 citēt
a, kas ar mani???
vai es netikshu iekljauts sarakstaa??? :)
Publicēts: 16.02.08 11:08
 citēt
a, kas ar mani???

neesi izteicis pārlieciņošu ...Jā
Publicēts: 16.02.08 11:17
 citēt
vai ir iespeeja veel pieteikties...pieraksta ja ir!
Publicēts: 16.02.08 11:32
 citēt
a, kas ar mani???

neesi izteicis pārlieciņošu ...Jā

cik paarliecinosham ir jaabuut? :D

Es saku JAAAAAAAA..... :):)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5