Otradien 19.02. 2008.g. no plkst 18.00- 24.00 ...ilgāk vienkārši nedrīkst, jo nākošā diena ir jāstrādā.
Dalibas maksa 3 ls...uzrādot studenta apliecību 4 ls ...piesakoties par daudz daiļajam dzimumam priekšroka
Pasākuma mērķis ir: 0. Iepazīšanās ar (liekas 4) vizāžistēm. Par nelielu samaksu varēs saņemt pakalpojumu (materiāli maksā naudiņu) un pat tikt uzbildinātām (tiem) 1. relaksācija 2. iepazīšanās savā starpā (kas vēl naf pazīstami) 3. par un ap foto- pārrunu TĒMA domāta gaismiņš un darbs ar cilvēku 4. ja kāds paņem līdzi bilžukus uz papīra, apskatām un aprunājam 5 ja ir līdzi bilžuki digitālā formā, skatam televizorā un aprunājam (vau, vau) 6. ja rodas interese, varam ziedot bibi laiku PS apgūšanai (viens pie datora rāda ko māk) 7. kāda atrakcija 8. badiņa nodzīšana un limonādes dzeršana 9. Pelkostīmu skate (pirtī ar drēbēm neielaiž (var ņemt līdzi slotiņas un aizmirst mājās peldapģērba gabalus) 10. iespēja pabildēt Haiduka improvizētajās studijās... 3 vietas ierīkotas. (2 ar studiju gaismām) 11. MODELIEM ja pozē bezmaksas ieeja, ja atsakās par tautas šmaukšanu trīskārtīga maksa.
Līdzi: 1. Ko sirdsapziņa liek, ņemt priekš jubilāriem (ja kāds pieteiksies) , ja nē, tad varēsiet dāvaniņas atstāt man, jo man katra diena svētki. 2. groziņš pirts vajadzībām (limonāde dažāda stipruma, uzkodas).
INFO: telefons-26800865, 7296936 vai 7296948 (ja pie durvīm zvanot, never zvanīt uz mobilo) Atrašanās vieta Pēnavas un Kr.Barona stūra māja, ieeja pa vidu no Kr.Barona ielas, (Pernavas iela 10), pie durvīm liels uzraksts BTA apdrošināšana...visvieglāk ar 3 vai 6 tramvaju līdz pieturai Pērnavas iela. Karti ieliku fotoreportāžās www.fotoblog.lv...
Haiduka pirtiņa 0. Iepazīšanās ar (liekas 4) vizāžistēm. Par nelielu samaksu varēs saņemt pakalpojumu (materiāli maksā naudiņu) un pat tikt uzbildinātām (tiem)
Iepazishanas pati par sevi ir laba lieta, bet kkas te nav pardomats, jo uz tadiem pasakumiem cilveki iet jau ar make-up. Nakamreiz aiciniet body art makslinieces. Tas gan vienmer un visur iederas un ja vel ir kads kas to visu var skaisti nobildet, tad vispar ideali! :wink:
Diemžēl netikšu. Kaut gan mani izaicina vīriešu erotiku uzbliezt... Pušķis jau vēl saglabājies, varētu vīģes lapas vietā likt. Tik Uljens jāpierunā...
visas pirmās trīs rindiņas es saprotu, problēmas varētu rasties tikai ar pēdējo bet domāju, ka tas varētu būt atkarīgs arī no izlietotās dziras daudzuma Tik nesaki, ka es kko tādu teicu
Haiduka pirtiņa 0. Iepazīšanās ar (liekas 4) vizāžistēm. Par nelielu samaksu varēs saņemt pakalpojumu (materiāli maksā naudiņu) un pat tikt uzbildinātām (tiem)
Iepazishanas pati par sevi ir laba lieta, bet kkas te nav pardomats, jo uz tadiem pasakumiem cilveki iet jau ar make-up. Nakamreiz aiciniet body art makslinieces. Tas gan vienmer un visur iederas un ja vel ir kads kas to visu var skaisti nobildet, tad vispar ideali! :wink:
Tik smuku BÕDIJU kā Goldannai var bliezt arī bez ART.
wow, (piedod, apvainot nevienu negribu), bet līdz šim es nekad neesu gājis uz pitukpasākumu ar make-up...+ ļoti daudzi nāk tieši no darba. Un darbs pie sejas te nebūt naf galvenais. Pirtuks ir ar foto saistīto un interesējošo cilvēku saiets, un piedalās tie, kas izsaka vēlēšanos piedalīties (aicināti tiek vienīgi biežāk nākošie, lai nebūtu tā, ka par vēlu izlasa), te ir veidojušās daudzas interesantas sadarbības ne tikai foto jomā, bet arī citos biznesa un sadzīves veidos. Vienkārši, ja pirtuku apmeklē fotogrāfi, viņus izmanto,lai pabildinātu kadu, ja piedalās grimma spējīgi cilvēki, tos var izmantot uzlabojot garastāvokli pēc tam skatoties bilžukus. Bet pats galvenais- atmosfēra pirtukā ir tieši tāda, kādu ienesīsim. Būsim īgņas, būs īdzīga atmosfēra. Paldies dievam, tā vēl naf bijis. Par tevi es pilnīgi esmu pārliecināts, ka būsi supstar!!!
Bet pats galvenais- atmosfēra pirtukā ir tieši tāda, kādu ienesīsim. Būsim īgņas, būs īdzīga atmosfēra. Paldies dievam, tā vēl naf bijis. Par tevi es pilnīgi esmu pārliecināts, ka būsi supstar!!!
Es neko sliktu ar to negribeju teikt, vienkarshi pashai ir gadiies aicinat stilistus, rikojot pasakumus, un esmu parliecinajusies, ka cilveki, kas jau ir atnakushi ar make-up parsvara pargrimmeties neiet. Tas ari no cilvekiem un pasakuma ir atkarigs un ja jau bus bildeshanas, varbut ari pieprasijums bus! :wink: Ari Jums paldies, ka tik augsti vertejat mani! 8)
Tik smuku BÕDIJU kā Goldannai var bliezt arī bez ART.
Mācieties, kā slīpais piebrauc meitenēm , šito netika rakstīts bez tālejosiem nodomiem