forum.gif
19.02 Haiduka pirtiņa ar Valentīna dienas pieskaņu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / 19.02 Haiduka pirtiņa ar Valentīna dienas pieskaņu
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 16.02.08 13:13
 citēt

27. SL ( vieta rezervēta, līdz atsakās)
28. zviedzha
29. pluume -"-
30. Lunis -"-
Pēdejie 4- par īpašiem nopelniem Haiduka acīs :)

:oops:
Publicēts: 16.02.08 14:11
 citēt
jā, gribētos gan zināt kas SL par īpašajiem nopelniem?
Publicēts: 16.02.08 14:21
 citēt

Acis? Čiči? Mati? Viss kopā? :)

Nē, tak!!!! Iekšējā pasaule, ibio!!!!! :D:D:D

No kā es secinu, ka mana iekšējā pasaule Haiduku nav iekustinājusi...:(
Publicēts: 16.02.08 14:43
 citēt

viņai ir tas :shock: , kas tev naf :D , bet savādākā ziņā jūs abi esiet vienmēr gaidīti :)
Publicēts: 16.02.08 14:48
 citēt
Tu runā par tām pašām lietām par ko Portreti minēja vai tur pavisam dziļāki ūdeņi slēpjās? ;)
Publicēts: 16.02.08 14:51
 citēt
:)
Publicēts: 16.02.08 14:57
 citēt
Tu runā par tām pašām lietām par ko Portreti minēja vai tur pavisam dziļāki ūdeņi slēpjās? ;)

Portreti runā vienmēr par to , kas ir visām...es par bagāto SL dvēseli- un tā ir sievišķīga dvēsele, tev nevar tāda būt :D
Publicēts: 16.02.08 14:57
 citēt

viņai ir tas :shock: , kas tev naf :D , bet savādākā ziņā jūs abi esiet vienmēr gaidīti :)

Kaut kā nerubīju, kas tā SL ir, bet jūtu, ka tur būtu vērts iepazīties...!!!! :)
Publicēts: 16.02.08 15:00
 citēt
es vienkārši vēl neesmu līdz galam atklājies - neko nevar zināt :D
Portreti - :D skaties uzmanies! :) nobīsies meitene - saklausījusies un salasījusies visādus baisos tekstus par tevi un neatnāks vēl :D
Publicēts: 16.02.08 15:03
 citēt
Es nenoviena nebaidos :P
Publicēts: 16.02.08 15:03
 citēt
es vienkārši vēl neesmu līdz galam atklājies - neko nevar zināt :D
Portreti - :D skaties uzmanies! :) nobīsies meitene - saklausījusies un salasījusies visādus baisos tekstus par tevi un neatnāks vēl :D

nu pirtiņā tu nenoturētos un atklātos, ja būtu sievišķa dvāsele, bet visu laiku gar meitenēm- uljenu ne reizi nepaspaidīji :D , nu naf tev sievietes dvēsele :D :D :D
Bet Portreti pa gabalu jūt, gļumeklis nu baigākais. Bet kopumā malacis.
Publicēts: 16.02.08 15:19
 citēt

Es jau nekur netaisos, man tač pašam sava pirtiņa ar džakuzi, i tā pati pāri koridoram otrpus studijai! :)

Morāle: zaķus no jūsu pirts es atbaidīt netaisos, a pašam vēl nav tas vecums, kad jāsāk taisīt pārtiji, lai pie meičām tiktu, man pietiek uz baļļuku aiziet, es tur visu varu dabūt, ko un kā vien vēlos!
Priekā!
...bet jā, jābaidās no manis ir, tas fakts! Man jau patīk pavedināt...!:)(meitenes). Kaut ar reizēm liekas, ka viņas to vien gaida, kad tiks pavedinātas, da ir ar skropstiņām tik nevainīgi "plak","plak"...tjipa "es jau neko..."
Publicēts: 16.02.08 15:21
 citēt
Eu, paga, SL nebija tā, ko es ar vienbrīd tajā bloga jubilī ar uz video paķēru!? Bija viena tāda zzzzimpātiska visai...

Bļin, tas video otrā datorā, neesmu pat vēl skatījies, tikai fiksi Haiduku samontēju un viss! :(
Publicēts: 16.02.08 15:25
 citēt
Eu, paga, SL nebija tā, ko es ar vienbrīd tajā bloga jubilī ar uz video paķēru!? Bija viena tāda zzzzimpātiska visai...

Bļin, tas video otrā datorā, neesmu pat vēl skatījies, tikai fiksi Haiduku samontēju un viss! :(

mhm, vienbrīd biji ilgstoši uzmācīgs ar kameru :) bij sajūtas.
es gan nemīlu acis plak plak.
Publicēts: 16.02.08 15:31
 citēt

mhm, vienbrīd biji ilgstoši uzmācīgs ar kameru :) bij sajūtas.
es gan nemīlu acis plak plak.

Tas nebija ilgstoši.
A tu tāda foršiņa esi, cik atceros- mellās acis un tā, tieviņa...reāla smukulīte, karoč! Tagad man skaidrs, kapēc Haiduks tevi VIP sarakstā iekļāvis!:)
Publicēts: 16.02.08 15:32
 citēt

Es jau nekur netaisos, man tač pašam sava pirtiņa ar džakuzi, i tā pati pāri koridoram otrpus studijai! :)

Morāle: zaķus no jūsu pirts es atbaidīt netaisos, a pašam vēl nav tas vecums, kad jāsāk taisīt pārtiji, lai pie meičām tiktu, man pietiek uz baļļuku aiziet, es tur visu varu dabūt, ko un kā vien vēlos!
Priekā!
...bet jā, jābaidās no manis ir, tas fakts! Man jau patīk pavedināt...!:)(meitenes). Kaut ar reizēm liekas, ka viņas to vien gaida, kad tiks pavedinātas, da ir ar skropstiņām tik nevainīgi "plak","plak"...tjipa "es jau neko..."

Portreti, nu bibi nopietnāk- tu un morāle...galīgi neiet kopā, bet kas zin , varbūt ir ar. Kā gruzīni saka- gruzīniem moraļno, abhāziešiem amoraļno (viņu rakstībā liek priekšā daudziem vārdiem A burtu)
Publicēts: 16.02.08 15:35
 citēt

Portreti, nu bibi nopietnāk- tu un morāle...

Nu, ja divas vienlaicīgi skaitās amorāli, tad es esmu tāds. Tomēr varbūt vienkārši neesmu atbilstīgajos teritoriālajos platuma grādos piedzimis...?

A visādi citādi uz mani var paļauties, pat izlūkos varētu iet.
Publicēts: 16.02.08 15:36
 citēt

Portreti, nu bibi nopietnāk- tu un morāle...

Nu, ja divas vienlaicīgi skaitās amorāli, tad es esmu tāds. Tomēr varbūt vienkārši neesmu atbilstīgajos teritoriālajos platuma grādos piedzimis...?

A visādi citādi uz mani var paļauties, pat izlūkos varētu iet.

izlūkos tu deri, noteikti laistu tevi pa priekšu :D
Publicēts: 16.02.08 15:36
 citēt
Klau, Haiduk, nu, koļies! "Piesit kanti" SL, jo smukulīte!? ;) Jeb kāda cita iemesla pēc?

...ak tu, vecais razbainieks!!! :)
Publicēts: 16.02.08 15:37
 citēt
njaaaaa :D:D
Publicēts: 16.02.08 15:39
 citēt
Klau, Haiduk, nu, koļies! "Piesit kanti" SL, jo smukulīte!? ;) Jeb kāda cita iemesla pēc?

...ak tu, vecais razbainieks!!! :)

Kāpēc man jaatkārtojās, bet tevis dēļ lūdzu- dzīvoju jautri ar domu, varbūt pēdejā diena, tā jānodzīvo skaisti!!! un vai tad veca lūpa negrib karotīti siltas zupas :D :D :D
Paguvi video apskatīt :D :D :D
Publicēts: 16.02.08 15:46
 citēt

Nē, negribu riskēt, iemīlēšos vēl...dritvai!!!
Publicēts: 16.02.08 16:11
 citēt

hm, un kas tad būs, ka iemīlēsies? :)
Publicēts: 16.02.08 16:13
 citēt

...būs ziedi un šampis jāpērk, bet skopums ir varenāks :D
Publicēts: 16.02.08 16:36
 citēt

Zekzi gribēsies, kas ta` vēl!? :D:D:D
Publicēts: 16.02.08 16:39
 citēt

Zekzi gribēsies, kas ta` vēl!? :D:D:D

Interesanti :)
Es kad iemīlos, primārais nav zekzis :)
Publicēts: 16.02.08 16:55
 citēt
nu i spamu palaiduši, tā vietā, lai namatēvam par dāvaniņam padomātu :D
Publicēts: 16.02.08 16:58
 citēt
zekzis, pierakstīšu manā vārdukrājumgrāmatiņā! :D
vispār, smagi aizbraukts beztēmā! :)
Publicēts: 16.02.08 17:01
 citēt
Es atvainojos :)
Publicēts: 16.02.08 17:03
 citēt
lielākais ieguvums no šitās sarakstes - jaunvārds ZEKSIS :lol:
Publicēts: 16.02.08 17:15
 citēt
lielākais ieguvums no šitās sarakstes - jaunvārds ZEKSIS :lol:

ZEKSIS atšķirās no pamatvārda ar to , ka tiek veits ar objektīvu rokā...un bez puķēm :D
Publicēts: 16.02.08 18:04
 citēt
Sveiki visapkart! :)

Ieprieksh foruma it ka pieteicos bet sarakstaa neparaados. Vai mana pieteikshanas ir speka?
Publicēts: 16.02.08 18:57
 citēt

Ieprieksh foruma it ka pieteicos bet sarakstaa neparaados. Vai mana pieteikshanas ir speka?

Ja esi salda čikse kā SL, protams, ka spēkā, piedevām automātiski, bet ja tāds tips kā Portreti, tad nevar zināt...!
Publicēts: 16.02.08 19:00
 citēt

Nestāsti man te pekstiņus! Cik man brūtes bijušas, visas uz zekzi traki kāras. Ne jau uzreiz, bet pēc pirmajām reizēm gan, kad mīla parādās...

Tā kā es jūs, meičas, labi pazīstu!!! Jums zekzis kā reizi svarīgāks, nekā čaļiem. Tik tēlojat, ka tā nav. Man visu mūžu ir tā, ka meičas vienmēr grib vairāk nekā man gribas dot, runājot par TO.
Publicēts: 16.02.08 19:01
 citēt
zekzis, pierakstīšu manā vārdukrājumgrāmatiņā! :D
vispār, smagi aizbraukts beztēmā! :)

Labi, es ar atvainojos!

/Jūt, ka SL velk uz randiņu un tā, tinos lapās.../
Publicēts: 16.02.08 19:01
 citēt

Ja esi salda čikse kā SL, protams, ka spēkā, piedevām automātiski, bet ja tāds tips kā Portreti, tad nevar zināt...!

Rāmāk ar vārdiem - es nav salda :)
Publicēts: 16.02.08 19:03
 citēt

Nestāsti man te pekstiņus! Cik man brūtes bijušas, visas uz zekzi traki kāras. Ne jau uzreiz, bet pēc pirmajām reizēm gan, kad mīla parādās...

Tā kā es jūs, meičas, labi pazīstu!!! Jums zekzis kā reizi svarīgāks, nekā čaļiem. Tik tēlojat, ka tā nav. Man visu mūžu ir tā, ka meičas vienmēr grib vairāk nekā man gribas dot, runājot par TO.

Pirmkārt- Tava brūte netaisos būt, otrkārt - neliec visas pār vienu kārti.
Es nav vainīga, ka Tev tādas meitenes ir gadījušās. Tas, ka Tev ir bijusi pieredze tieši ar tādām, nenozīmē, ka visas tādas ir.

Lai gan, man ir vienalga, ko Tu esi izprātuļojis, jo es sevi zinu un nemetos nevienam k-ko pierādīt :)
Publicēts: 16.02.08 19:31
 citēt

:oops: labi ka pateici, kad ierakstu laboju nebiju nospiedis saglabāt (20 un 21 netika iekļauti). Paldies.
Publicēts: 16.02.08 19:31
 citēt
es nav salda :)

Nu, esmu piefiksējis, ka meičas ne vienmēr māk objektīvi novērtēt savu vizuālo tēlu, sevišķi smukiņās (šamajām gribas, lai čaļi tjipa iekšējo pasauli pirmo pamana, un tādas muļķības, kaut pretī nāk pirmā tā ārējā...) tā kā labāk tu mums, čaļiem, uzprasi- esi vai neesi, da mēs tev arī objektīvu aptaujiņu varam fiksi sarīkot, ja vēlies! :)
P.S. Man ir video (kuru lāgā neesmu vēl aplūrējis pat) tā kā aptaujiņai ir arī vizuālais materiāls pieejams. :D
Publicēts: 16.02.08 19:32
 citēt

:D :D :D ...tad pāraudzināšana baseina lejasdaļā.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt