es vienkārši vēl neesmu līdz galam atklājies - neko nevar zināt Portreti - skaties uzmanies! nobīsies meitene - saklausījusies un salasījusies visādus baisos tekstus par tevi un neatnāks vēl
es vienkārši vēl neesmu līdz galam atklājies - neko nevar zināt Portreti - skaties uzmanies! nobīsies meitene - saklausījusies un salasījusies visādus baisos tekstus par tevi un neatnāks vēl
nu pirtiņā tu nenoturētos un atklātos, ja būtu sievišķa dvāsele, bet visu laiku gar meitenēm- uljenu ne reizi nepaspaidīji , nu naf tev sievietes dvēsele Bet Portreti pa gabalu jūt, gļumeklis nu baigākais. Bet kopumā malacis.
Portreti - skaties uzmanies! nobīsies meitene - saklausījusies un salasījusies visādus baisos tekstus par tevi un neatnāks vēl
Es jau nekur netaisos, man tač pašam sava pirtiņa ar džakuzi, i tā pati pāri koridoram otrpus studijai!
Morāle: zaķus no jūsu pirts es atbaidīt netaisos, a pašam vēl nav tas vecums, kad jāsāk taisīt pārtiji, lai pie meičām tiktu, man pietiek uz baļļuku aiziet, es tur visu varu dabūt, ko un kā vien vēlos! Priekā! ...bet jā, jābaidās no manis ir, tas fakts! Man jau patīk pavedināt...!(meitenes). Kaut ar reizēm liekas, ka viņas to vien gaida, kad tiks pavedinātas, da ir ar skropstiņām tik nevainīgi "plak","plak"...tjipa "es jau neko..."
Eu, paga, SL nebija tā, ko es ar vienbrīd tajā bloga jubilī ar uz video paķēru!? Bija viena tāda zzzzimpātiska visai...
Bļin, tas video otrā datorā, neesmu pat vēl skatījies, tikai fiksi Haiduku samontēju un viss!
mhm, vienbrīd biji ilgstoši uzmācīgs ar kameru bij sajūtas. es gan nemīlu acis plak plak.
Tas nebija ilgstoši. A tu tāda foršiņa esi, cik atceros- mellās acis un tā, tieviņa...reāla smukulīte, karoč! Tagad man skaidrs, kapēc Haiduks tevi VIP sarakstā iekļāvis!
Portreti - skaties uzmanies! nobīsies meitene - saklausījusies un salasījusies visādus baisos tekstus par tevi un neatnāks vēl
Es jau nekur netaisos, man tač pašam sava pirtiņa ar džakuzi, i tā pati pāri koridoram otrpus studijai!
Morāle: zaķus no jūsu pirts es atbaidīt netaisos, a pašam vēl nav tas vecums, kad jāsāk taisīt pārtiji, lai pie meičām tiktu, man pietiek uz baļļuku aiziet, es tur visu varu dabūt, ko un kā vien vēlos! Priekā! ...bet jā, jābaidās no manis ir, tas fakts! Man jau patīk pavedināt...!(meitenes). Kaut ar reizēm liekas, ka viņas to vien gaida, kad tiks pavedinātas, da ir ar skropstiņām tik nevainīgi "plak","plak"...tjipa "es jau neko..."
Portreti, nu bibi nopietnāk- tu un morāle...galīgi neiet kopā, bet kas zin , varbūt ir ar. Kā gruzīni saka- gruzīniem moraļno, abhāziešiem amoraļno (viņu rakstībā liek priekšā daudziem vārdiem A burtu)
Klau, Haiduk, nu, koļies! "Piesit kanti" SL, jo smukulīte!? Jeb kāda cita iemesla pēc?
...ak tu, vecais razbainieks!!!
Kāpēc man jaatkārtojās, bet tevis dēļ lūdzu- dzīvoju jautri ar domu, varbūt pēdejā diena, tā jānodzīvo skaisti!!! un vai tad veca lūpa negrib karotīti siltas zupas Paguvi video apskatīt
Nestāsti man te pekstiņus! Cik man brūtes bijušas, visas uz zekzi traki kāras. Ne jau uzreiz, bet pēc pirmajām reizēm gan, kad mīla parādās...
Tā kā es jūs, meičas, labi pazīstu!!! Jums zekzis kā reizi svarīgāks, nekā čaļiem. Tik tēlojat, ka tā nav. Man visu mūžu ir tā, ka meičas vienmēr grib vairāk nekā man gribas dot, runājot par TO.
Nestāsti man te pekstiņus! Cik man brūtes bijušas, visas uz zekzi traki kāras. Ne jau uzreiz, bet pēc pirmajām reizēm gan, kad mīla parādās...
Tā kā es jūs, meičas, labi pazīstu!!! Jums zekzis kā reizi svarīgāks, nekā čaļiem. Tik tēlojat, ka tā nav. Man visu mūžu ir tā, ka meičas vienmēr grib vairāk nekā man gribas dot, runājot par TO.
Pirmkārt- Tava brūte netaisos būt, otrkārt - neliec visas pār vienu kārti. Es nav vainīga, ka Tev tādas meitenes ir gadījušās. Tas, ka Tev ir bijusi pieredze tieši ar tādām, nenozīmē, ka visas tādas ir.
Lai gan, man ir vienalga, ko Tu esi izprātuļojis, jo es sevi zinu un nemetos nevienam k-ko pierādīt
Nu, esmu piefiksējis, ka meičas ne vienmēr māk objektīvi novērtēt savu vizuālo tēlu, sevišķi smukiņās (šamajām gribas, lai čaļi tjipa iekšējo pasauli pirmo pamana, un tādas muļķības, kaut pretī nāk pirmā tā ārējā...) tā kā labāk tu mums, čaļiem, uzprasi- esi vai neesi, da mēs tev arī objektīvu aptaujiņu varam fiksi sarīkot, ja vēlies! P.S. Man ir video (kuru lāgā neesmu vēl aplūrējis pat) tā kā aptaujiņai ir arī vizuālais materiāls pieejams.