Nu, esmu piefiksējis, ka meičas ne vienmēr māk objektīvi novērtēt savu vizuālo tēlu, sevišķi smukiņās (šamajām gribas, lai čaļi tjipa iekšējo pasauli pirmo pamana, un tādas muļķības, kaut pretī nāk pirmā tā ārējā...) tā kā labāk tu mums, čaļiem, uzprasi- esi vai neesi, da mēs tev arī objektīvu aptaujiņu varam fiksi sarīkot, ja vēlies! P.S. Man ir video (kuru lāgā neesmu vēl aplūrējis pat) tā kā aptaujiņai ir arī vizuālais materiāls pieejams.
Pirmkārt- Tava brūte netaisos būt, otrkārt - neliec visas pār vienu kārti. Es nav vainīga, ka Tev tādas meitenes ir gadījušās.
Zini, ja man būtu pieredze ar kādām desmit vai divdesmit meičām, es moš ar tik pārliecināti nerunātu...!
Neatceros NEVIENU izņēmumu, ja kas...
Nu tātad ne tādā sabiedrībā uzturies. Ko lai Tev saka. Vai arī vnk. Tev ir tā problēma, ka Tu esi uzģenerējis savu sievietes modeli un tad nu visas skaņo tam klāt, kā auns pret sienu, neiedomājoties, ka patiesībā ir savādāk Es nezinu Tevi. Man grūti spriest, kāds esi cilvēks. Noteikti savā ziņā arī jauks. Bet pagaidām komentāri ko vēsti šeit, liek domāt, ka apkārtējo pasauli esi idealizējis pēc sava prāta.
Ieprieksejas reizes dazas stundas pec pirma posta saraksts bija pilns tagad visi tadi kuutri. Kas notiek?
viss ir normāli. pat pārāk ātri piesakās. Sauksim šo par jaunu dalībnieku piesaistīšanu. Iepriekšējās reizēs visi, kuri aktīvi nākuši saņema PM, atbildēja un kad liku paziņojumu ar sarakstu- uzreiz izskatījās ka pilns. Baļlukā Andrejsalā daudzi izteica vēlēšnos nākt, tāpēc šoreiz tikai rindas kārtībā. Bet ja māki skaitīt jaf ir 29...un...līdz 30 atlicis viens, nu +5 uz vienas kājas un viss
tu esi īsts latvietis- tev jaf patiktu, bet nepriecājies- pirtuki bija, ir un būs. ...bet ne jaf skaits ir rādītājs- atmosfēra, ko mēs jūtam, un pēc izjustās atmosfēras mēs visi otrā dienā vērtējam, bija vērts, vai nebija vērts.
nu diezvai. esmu manijis ka vinja tur apgrozaas tavaa pirtinjaa.
un uz 2.gadi jubileju arī bija , bet vai tad nedrīkst. Ļoti jauka meitene, kas atšķirībā no daudzām citām, objektīva priekšā uzplaukst, nevis paliek ar akmens seju
Ieprieksejas reizes dazas stundas pec pirma posta saraksts bija pilns tagad visi tadi kuutri. Kas notiek?
viss ir normāli. pat pārāk ātri piesakās. Sauksim šo par jaunu dalībnieku piesaistīšanu. Iepriekšējās reizēs visi, kuri aktīvi nākuši saņema PM, atbildēja un kad liku paziņojumu ar sarakstu- uzreiz izskatījās ka pilns. Baļlukā Andrejsalā daudzi izteica vēlēšnos nākt, tāpēc šoreiz tikai rindas kārtībā. Bet ja māki skaitīt jaf ir 29...un...līdz 30 atlicis viens, nu +5 uz vienas kājas un viss
īpaši tekstus cauri nelasīju(pašlaik tikai no sākuma), bet: 1. Eltons: tavu tekstu ilzasīju un pasākumā pats būšu 2. Pašreiz izskatās, ka es + 2 x Kristīnes (1 - unknown - kā runājām ar Haiduks )
īpaši tekstus cauri nelasīju(pašlaik tikai no sākuma), bet: 1. Eltons: tavu tekstu ilzasīju un pasākumā pats būšu 2. Pašreiz izskatās, ka es + 2 x Kristīnes (1 - unknown - kā runājām ar Haiduks )
uljēn, turies...meitenēm iecere uz 8.03 vīriešu plikņus likt...tev jāpozē. Es lozē izvilku tevi.