forum.gif
19.02 Haiduka pirtiņa ar Valentīna dienas pieskaņu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / 19.02 Haiduka pirtiņa ar Valentīna dienas pieskaņu
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 18.02.08 23:23
 citēt
gh gh! man šķiet, ka tuvāk ir 23. februāris, līdz ar to tur tieši otrādi būs jābūt skuķiem ! :D

es nav foto-gēniska :)
Publicēts: 18.02.08 23:28
 citēt
būtu te Portreti viņš izdomātu kāda foto- *** tu esi īsti :D
Publicēts: 18.02.08 23:30
 citēt
būtu te Portreti viņš izdomātu kāda foto- *** tu esi īsti :D

Nepiesauc... ;) es viņam mīļš temats ;)
Publicēts: 18.02.08 23:36
 citēt
pārāk :D
aiz sajūsmas vai lidinās :D :D
Publicēts: 18.02.08 23:41
 citēt
lučik, uzmanies ;)
Publicēts: 19.02.08 08:08
 citēt
gh gh! man šķiet, ka tuvāk ir 23. februāris, līdz ar to tur tieši otrādi būs jābūt skuķiem ! :D

vispār pirmā prātīgā doma - 23 ir pirms 8!!! meitenes, saturaties, jo aigarsa apsolīja ņemt līdzi aparātus :D
Publicēts: 19.02.08 08:30
 citēt

es nav foto-gēniska :)

esi, esi, ja jaf viens aci uzlika, bet otrs lido :D :D :D
Publicēts: 19.02.08 13:13
 citēt
SL : Te tu gan melo , a sjadam acim nemedz but NEfotogenisks. Un vispar naf gadijies satikt NEfotogenikus sieviskjus , GLUPI knipsētāji gan sastapti biezā slāni bet NEfotogeniski sieviskji naf gadijusjies. Man te pirms kada gada GADIJAS viens sieviskjis kurs nju bij "Sjausmig nefotogenisks" un intresantakais ka VISAS bildes ko nacas redzet TIESJAM liecinaja ka Njuu jaa zakjitim taka bix mazak jaed bix vairak jasporto un berniba ar beispoleni pa galvu laikam noravusies. NU bet meicja pec TXT tads gudrs skukjis , un kautka sagadijas ka kopejas lietas bij jakarto REALI , kad tas ko gaidiju nosedas man prieksja ES domaju ka kundzite galdus sajauskusi bet nu protams nakamaja mirkli piefikseju ka NE ISTA GAN . Pec tas reizes KARTEJO reiz parliecinajos ka ari LOTI INTRESANTUS modeljis Focetaji--Idioti spej parverst LIDZ NEPAZISJANAI . Kundzites lielakais "Minuss" bij izteikti labu izmeru TEICAMAS formas blenzjot uz kuram 100% visiem laikam smadzenes bij paralizejusjas :):) Katra zinja tas mans pedeja gada exskluzivakais modelis vsiadiem savdabigiem komerc projektiem un NE PASJAI kur nu vel CITIEM nerodas pat domas "Esmu nefotogeniskas" jo to naturali IZCILS MODELIS tik viena nelaima PALIELA PRIEKSNIECE , bildes apkart nepametasi:( Tas ta par NEFOTOGENISKIEM sieviskjiem . Ta man bijis daudzkart tapec 100% zinu PALAUJOS tikai uz to ko PATS REDZU citu "Bildes" nav nekads raditajs VISPAR.
Publicēts: 19.02.08 13:30
 citēt
10
Publicēts: 19.02.08 13:35
 citēt
Vēl par groziņu saturu. Nevajag bezmērķīgi tērēties, pērkot dārgos našķus. Pieredze rāda, ka nekas naf labāks par šķiņķadesassierasiļķesgurķa maizītēm un saprātīgas cenas augļiem.
Nu limonādēm ieteikumus nevaru dot...pašam garšo limonāde no māla krūkas ražota Latvijā un ar cukurgraudu pēc tam :D
Publicēts: 19.02.08 13:40
 citēt
SL : Te tu gan melo , a sjadam acim nemedz but NEfotogenisks. Un vispar naf gadijies satikt NEfotogenikus sieviskjus , GLUPI knipsētāji gan sastapti biezā slāni bet NEfotogeniski sieviskji naf gadijusjies. Man te pirms kada gada GADIJAS viens sieviskjis kurs nju bij "Sjausmig nefotogenisks" un intresantakais ka VISAS bildes ko nacas redzet TIESJAM liecinaja ka Njuu jaa zakjitim taka bix mazak jaed bix vairak jasporto un berniba ar beispoleni pa galvu laikam noravusies. NU bet meicja pec TXT tads gudrs skukjis , un kautka sagadijas ka kopejas lietas bij jakarto REALI , kad tas ko gaidiju nosedas man prieksja ES domaju ka kundzite galdus sajauskusi bet nu protams nakamaja mirkli piefikseju ka NE ISTA GAN . Pec tas reizes KARTEJO reiz parliecinajos ka ari LOTI INTRESANTUS modeljis Focetaji--Idioti spej parverst LIDZ NEPAZISJANAI . Kundzites lielakais "Minuss" bij izteikti labu izmeru TEICAMAS formas blenzjot uz kuram 100% visiem laikam smadzenes bij paralizejusjas :):) Katra zinja tas mans pedeja gada exskluzivakais modelis vsiadiem savdabigiem komerc projektiem un NE PASJAI kur nu vel CITIEM nerodas pat domas "Esmu nefotogeniskas" jo to naturali IZCILS MODELIS tik viena nelaima PALIELA PRIEKSNIECE , bildes apkart nepametasi:( Tas ta par NEFOTOGENISKIEM sieviskjiem . Ta man bijis daudzkart tapec 100% zinu PALAUJOS tikai uz to ko PATS REDZU citu "Bildes" nav nekads raditajs VISPAR.

nujā, pa lielam Tev var piekrist :) jo ir gadījušies tādi fotogrāfi, kas mani spējuši parādīt pa pirmo, un ir arī tādi, kas parāda kā fui fui :) nuuu, vismaz man netīk ;)
Publicēts: 19.02.08 13:52
 citēt
SL : Te tu gan melo.

nujā, pa lielam Tev var piekrist :) jo ir gadījušies tādi fotogrāfi, kas mani spējuši parādīt pa pirmo, un ir arī tādi, kas parāda kā fui fui :) nuuu, vismaz man netīk ;)

arī tu citam fotogrāfam uztici savas emocijas, un bilži super, un citu ar acīm lūdz , lai atrāk liek vāciņu objektīvam...
...un pieredzējis fotogrāfs jūt šo skatienu, un ir divi ceļi- likt vācinu, vai pilnīgi mainīt pieju un atmosfēru, ko parasti izdarīt neiespējami. :D
Publicēts: 19.02.08 14:16
 citēt

arī tu citam fotogrāfam uztici savas emocijas, un bilži super, un citu ar acīm lūdz , lai atrāk liek vāciņu objektīvam...
...un pieredzējis fotogrāfs jūt šo skatienu, un ir divi ceļi- likt vācinu, vai pilnīgi mainīt pieju un atmosfēru, ko parasti izdarīt neiespējami. :D

arī taisnība :)
Bet, ne katram varu atbrīvoties ;) un uzticēties. Mana uzticība ir jānopelna :D tāpēc esmu izvēlējusies pati būt fotogrāfs.. ;)
Publicēts: 19.02.08 14:26
 citēt

arī taisnība :)
Bet, ne katram varu atbrīvoties ;) un uzticēties. Mana uzticība ir jānopelna :D tāpēc esmu izvēlējusies pati būt fotogrāfs.. ;)

un to lietu nopietni spogulī :D
Uzticību nevar nopelnīt, to var iegūt...tev pašai tas tikai lemjams, izvēloties sev bildinātāju...precīzi uzrakstīts- ļoti plašā nozīmē.
Publicēts: 19.02.08 14:27
 citēt
:) tā nu tas ir
Publicēts: 19.02.08 14:30
 citēt
Saraksts :
1. Agnese
2. Dana
3. pelle
4. Klusaa Maronette
5. Abudabi
6. kvants
7. uljens
8. Ekoists
9. f-e-e-n-i-k-s,
10. GoldAnn
11. Daiga
12. Kristīne
13. AigarsA
14. AigarsA klons 1
15. Kristīne
16. Haiduks
17. Līva
18. Ineta
19. Kesha
20. Matax
21. Marecins
22. zviedzha
23. Lunis - ja VARESJU tad busju klat ka likts
24. Dambis
25. pukju_beerns
26. ArchAngel
27. Laine
28. arkly
29. Kitija
30. SL
Publicēts: 19.02.08 14:46
 citēt
ko nozīmē ieslīpi rakstītie un boldā rakstītie?
Publicēts: 19.02.08 14:53
 citēt

vot tas ir jaizdomā...es tevi gribu redzēt boldā slīpi, bet tu sevi parastajā...tāpēc esi parastajā. Ja izlasīsi pirmo lapu , ātri atširēsi :D
Publicēts: 19.02.08 15:02
 citēt
TIK DAUDZ MODEĻU??VAAKS!
un es tikai paņēmu vienu aparātu!
Publicēts: 19.02.08 15:03
 citēt

vot tas ir jaizdomā...es tevi gribu redzēt boldā slīpi, bet tu sevi parastajā...tāpēc esi parastajā. Ja izlasīsi pirmo lapu , ātri atširēsi :D

man jau šķiet, ka Tu viņu vēlies redzēt slīpi :D

jopcik, zemteksts...!! :D
Publicēts: 19.02.08 15:11
 citēt
izlasīju pirmo lapu, bet neko neatkodu.
aigarsa, varbūt Tu apstāstīsi?
Publicēts: 19.02.08 15:12
 citēt
aigarsa :Galneis panem ASSO APARATU un GUDRO AF :):)
Publicēts: 19.02.08 15:35
 citēt

tur taču rakstīts kas piedalās, un katrai velmei savs raksts.
Publicēts: 19.02.08 15:36
 citēt

man jau šķiet, ka Tu viņu vēlies redzēt slīpi :D

jopcik, zemteksts...!! :D

kāpēc slīpi...bet gulošā raksta jaf nav :D
Publicēts: 19.02.08 15:51
 citēt

boldā ir modeles/modeļi! :)
Publicēts: 19.02.08 15:53
 citēt

boldā ir modeles/modeļi! :)

nepareizi!!!
Boldā ir kas cits :D
Publicēts: 19.02.08 15:53
 citēt

būs būs :D
Publicēts: 19.02.08 15:55
 citēt
kā nepareizi? a kas ir kitija? nemodele? or what?
Publicēts: 19.02.08 15:56
 citēt

vai tad Kitija ir boldā? :shock:
Publicēts: 19.02.08 15:57
 citēt

būs būs :D

GUDRAM AF kardāniņu neatstāj mājās, savādāk būs kā vienmēr :D
Publicēts: 19.02.08 16:08
 citēt

29. Kitija

izskatās, ka ir ir boldā!
Publicēts: 19.02.08 16:32
 citēt

29. Kitija

izskatās, ka ir ir boldā!

man izskatās slīpi boldā :D
Publicēts: 19.02.08 16:48
 citēt
starp tām divām lietām laikam ir tā atšķirība, par kuru Tu tā arī neko nesaki! :)
Publicēts: 19.02.08 20:20
 citēt
Kristīne Nr.2 (jaunā) nebūs - slimība pieveikusi :(

kā tu vari būt saitā , ja jaf 8. pozē???????????????
Publicēts: 20.02.08 10:24
 citēt
Kārtējā eleganti jauki fascinējoši patīkamā pirtiņa! Paldies par uzņemšanu! Pasākums - protams - GODAM! ;)

Traki saguris esmu, bet skatīšos, kas no tām bilžām ir sanācis! :)

Paldies visiem par jauko kompāniju! ;)
Publicēts: 20.02.08 10:30
 citēt
Kārtējā eleganti jauki fascinējoši patīkamā pirtiņa! Paldies par uzņemšanu! Pasākums - protams - GODAM! ;)

:oops: :oops: :oops: tu arī biji neatvairāma...man pat žēl palika, kā pie tevis ...lipa. :D :D :D
Publicēts: 20.02.08 10:33
 citēt

pasvītroju - eleganti :D
Publicēts: 20.02.08 10:47
 citēt
eleganti... kā gan savādāk! Būs reportā redzams kā ELEGANTIE čaļi novāc galdu! :D

;) Paldies, Haiduk! :D
Publicēts: 20.02.08 10:55
 citēt
it sevišķi to bildi ar to vafeli :D
Publicēts: 20.02.08 11:26
 citēt
Jā, šoreiz bij interesantāk, kā iepriekš :) Paldies Haiduk!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt