Btw, gan jau kāds no klātesošajiem arī ir pazīstams ar mxz.lv un zin, ka džeks ir pamanījies tikt pie gana lielas naudas, lai Austrālijā studētu kino. Ar to es gribu teikt, ka vajag tikai gribēt un tad varēsiet sakasīt naudu arī šim pasākumam - tikai ņemiet vērā, ka nauda nebūs vienīgais, no kā vajadzēs "atteikties"
Btw, gan jau kāds no klātesošajiem arī ir pazīstams ar mxz.lv un zin, ka džeks ir pamanījies tikt pie gana lielas naudas, lai Austrālijā studētu kino. Ar to es gribu teikt, ka vajag tikai gribēt un tad varēsiet sakasīt naudu arī šim pasākumam - tikai ņemiet vērā, ka nauda nebūs vienīgais, no kā vajadzēs "atteikties"
sekoju sekoju šim līdzi. nu, šim arī ir diezgan turīgi senči, līdz ar to ar tām lietam viņam nav tik traki. tur tās sumas nebija līdz 10 K, bet vairākos desmitos tūkstošu.. kaut kas no bloga arī ar šo pat kopā bija mācījies, neatceros tik.
RTR : Heee heee Dzevaks par dzevu Oi Lekajam ka vienmer auxstu un visjur , galneis griestu auxstumu PRECIZI novertet Ka kjenguru zeme un Bojeviku razosjana?
pareizi viens uzrakstiija...un ienaakumi peec tam...? un ko peec tam Latvijaa darit ..? Afigenna uzreiz daudz klientu saleks apkart un visi maksaas baigo pikji par bildem?
RTR : Heee heee Dzevaks par dzevu Oi Lekajam ka vienmer auxstu un visjur , galneis griestu auxstumu PRECIZI novertet Ka kjenguru zeme un Bojeviku razosjana?
Bojeviki nekur nepaliks, līdz tiem vēl jāizaug Citādi, protams, baigi forši. Mācos visādas interesantas štelles, hehe Šitā figņa izrādijās grūtāka nekā es biju domājis.
RTR : Nekas vecit GALNEIS SAKT tad saproti uz ko tiekties un VISS NOTIEK! Vismaz man kadreiz svarigi bij ieruibit TEHNALOGIJA kapec kas VAJADZIGS lai zin BEZ KA NEVAR IZTIKT ! Zubries zubries , mums lielaka problema ka vairums doma ka VISS VIEGLI un VISU JAU ZIN , jo vairak izgrauzisji cauri jo labak zinasi KAS VEL BUTU JAZIN Galvenais tik izvelc lidz galam!
bambucha : Neticami BET ta ari ir Nemani ka tevi KLIENTI meklepasji !? Ir bariem lohu kas mekle klientus pa visma malam un tie NEKAD NEATGRIEZJAS atkartoti. Bet tev VISSS NOTIEK A pamacities vaig vienmer LAI ZINATU ko vel var izdarit SAVADAK / LABAK neka jau dari Es piemeram pie Andrez biju Kursinjos aizgajis JO es sai joma sanceju 20 gadus un man ir zinamai STEREOTIPI--RUTINA tiri tehnalogiskajos jautajumos par so laiku isstradajusjies. Aizgaju paskatijos paklausijos un VAIRKAS ficjas taga daru savadak jo ta ir ATRAK / OPTIMALAK ne ka es biju gadiem TO PASJU darijis Ja par ARZEMEM tad svarigi ir nevis KUR MACIES bet PASAKUMA LIMENIS / LIETDERIBA . Var pamacities SPICA skola kautkur ARZEMES kuras limenis KOPUMA var izradities BAIG PIETICIGS no tavu Merkju / velmju viedokla. Paprov ir ir paris SLAVENAS skolinjas Anglija ko DAUDZ SLAVE , bet tie kas beigusji un pirms tam macijusies teixsim TALLINAS vai VILNJAS makslas institutoes salidznosji saka MAJAS KOPUMA BIJ KRUTAKI PASNIEDZEJI un ari Kopejais NODERIGAS infas daudzums esot bijis LABAKS MAJAS Tapec SVARIGI ka zini KO GRIBI jo pagrabstities visjur vaig LAIKU , musdienas vairs ipasji nepamacisies 3 vietas vienlaicigi ka es to savulaik dariju Labu meistaru KLINTI PASJI ATROD , tik autsaideri sudzas par KLINTU TRUKUM hroniski