Vajadzīgi 2 cilvēki, kas varētu piebiedroties 4 cilvēku komandai, vēlams nesmēķējoši un disciplinēti, kuri nedaudz firštein angliski. Darbs studijā - Pārdaugavā! Jābūt kaut kādām zināšanām darbam ar Photoshop (it īpaši ar Layer mask, būs jāgriež nost objekti uz vienveidīgā fona) + nedaudz fotografēšana. Nekā sarežģīta, to visu var iemācīties vienas dienas laikā. Ja kāds darbojas ar Adobe After efects un Flash - brīnišķīgi! Samaksa NO 20Ls dienā un lielāka, atkarībā no spējām. Darba laiks no 8:00 līdz 16:00-17:00
Pārējie jautājumi privāti, vai pa e-pastu! P.s.: darbs - strauji augošā uzņēmumā, Novembra mēnesī strādāja tikai 1 cilvēks, tagad nodarbināti jau 4 cilvēki.
ne-a, mājas apstākļos ir grūti kontrolēt kā cilvēki strādā bet man pašam arī patīk šāds variants bet mums būtu lētāk algot ķīniešus, lai tie pārsūta uz ftp savu darbu. Šobrīd ir nepieciešama komanda.
Tas ir 2x mazak ka maska caurmera Lielveikala kasierim
Nu bet padomaa, kas ir patiikamaak - pasmaidiit un pateikt - paldies par pirkumu! vai photoshopaa pieziimeet uusas? Zinot latvieshu tautas plashi zinaamo cilveekmiilestiibu, es domaaju daudzi izveeleetos otro variantu
nu laikam esmu pa vecu tadam darbam...Ja būtu mājās halturiņas blakus pamatdarbam ko daru ta vis ok, bet visu dienu ofisa ņemties man ne visai laikam patiksies, un ta pamatdarbs būs neies uz priekšu.
Ka ari vai taja ofisa būs tāds kompis kurš mani apmierinās, jo darbojoties ar maketēšanu un shopu esmu pieradis strādāt uz ļoti jaudīgas tehnikas.
4 kodolu procesors ar 4GB Ram vajadzētu pietikt nē? vienīgi monitori pagaidām nav Apple, bet uzņēmums ir jauns un visam ir savs laiks.
piedāvājums vilinošs (pēc skolas , gadiņu nepilnu pastrādāt, un ievērojot teicienu- kas manās smadzenēs, to neviens man nevar atņemt) virzīties uz augšu. Ja kāds iesācejs cer uz 3 nuļļu skaitli, tad kļūdās. Bet par Luņa repliku- kasiere ir un būs kasiere...te jūtama iespēja izaugsmei. Komandā ātri var ļoti daudz apgūt Būtu 3 dienas jaunāks pieteiktos.
neizliecies un nestāsti pasākas par maketētājiem, man ir daudz pazīstamu maketētāju un viņi saņem apmēram to pašu, pie tā atrast maketētāja darbu ir gandrīz neiespējami, viņus pat uz praksi neviens neņem, jo maketētāju ir daudz. Turklāt par maketētāju nevarēs iet strādāt jebkurš, tur ir noteikti kanoni, kas ir jāzina un kurus jāievēro. Zini, politologi arī saņem vairākus tūkstošus, nezin kāpēc es ņemos par mazāku algu
Tas ir tagad uz tiem četriem džekiem 4 kodolu procis ar 4 Gb?? Vispār māketētāja alga ja strādā firmā sanāk aptuveni 7Ls stundā. ja mājās un pats uz sevi ta 5ls stundā tā kā es strādāju, bet man ir brīvais grafiks, un saņemu par padarito bet viduvejā izmaksa ta ari sanāk.
es arī saņemu par st. 25 lati...bet mēnesa ienākumus jādala ar visām mēneša stundām un tad jāsaka cik saņem stundā...10stx25ls =250/170=bibi pāri par latu stundā (tas tā ar humoru) Tava minētā alga ir 1500 Ls mēnesī...vai tik daudz saņem??? jeb tikai viegli pieliki???
ne zarekajsa! :twisted: gan jau atradīsies moderators, kurš izdzēsīs jūsu spamu, vai es palīdzēšu fotoblogam tikt vaļā ar drazu - otrajā gadījumā būs jums jāiet uz erfoto cīnīties ar laucinieku
ne zarekajsa! :twisted: gan jau atradīsies moderators, kurš izdzēsīs jūsu spamu, vai es palīdzēšu - otrajā gadījumā būs jums jāiet uz erfoto cīnīties ar laucinieku
Strauji augosjais uznemums mekle Loxus ka Hameleons un bilde bundzjas ""Izaugsmes" iespejas darbavieta kur JABILDE KATALOGAM uz balta fona prieksmeti ir tada ka Darbavieta ar SKATS UZ SIENU parcel uz darba SKATS UZ LOGU Iedomajieties pec darba apraksta CIK RADOSJI ir fonu kropotaja un konturu apdzeseja darbs 8h diena pietam blakus blusu sitejam arhivaram Hameleonam , es domaju ka stradat viena telpa ar Hameleonu vien varetu but MOKOSJI zinot vinja PRINCIPUS un stilu
Strauji augosjais uznemums mekle Loxus ka Hameleons un bilde bundzjas ""Izaugsmes" iespejas darbavieta kur JABILDE KATALOGAM uz balta fona prieksmeti ir tada ka Darbavieta ar SKATS UZ SIENU parcel uz darba SKATS UZ LOGU Iedomajieties pec darba apraksta CIK RADOSJI ir fonu kropotaja un konturu apdzeseja darbs 8h diena pietam blakus blusu sitejam arhivaram Hameleonam , es domaju ka stradat viena telpa ar Hameleonu vien varetu but MOKOSJI zinot vinja PRINCIPUS un stilu
es sprotu ka hams ir tikai suteners šajā jomā...bet tas ir tiešām jānoskaidro, vai kopā , vai tikai viņš vervē. Bet no sava iepriekšrakstītā neatsakos
Nezinu, kur Lunis zin kasieres, kas saņem 20Ls dienā, bet cik es zinu, tad reāli (REĀLI valstī Latvija uz planētas ZEME) 400 Ls priekš darba ar tik niecīgām prasībām ir labs cipars! Domājat, ka bankā maksā vairāk?
martink : Man kaiminiene strada MAX..... par kasieri pietam vinju katru dienu 50km uz katru galu ved ar bussu uz Darbu un sikajam bernudarzs tuprat uz firmas rekina alga vinai 560 Ls UZ ROKAS Pirms tam vinja kautkadus 3 fadus rubija Irija kautkadas vistu fermas un lauku darbis , Rudeni atgriezas jo LV KOPUMA sanakot vairaka TAGA un darba apstakli daaaudz labaki ESOT
Hameleon : Precjom te uzbrauciens , REALA SIATUACIJA Nju neesi jau tu slikts , es tak neko nesaku. Vienkarsji ar tavu SAKARTOTO GRAMATVEZJA DOMASJANU radosjam cilvekam varetu but MOKAS lidzas pastavet , nju tas apmerama ka tu vienmer iemanijies IELIST KADRA galvenais ka NE SPECIALI bet VIENMER
Hameleon : Precjom te uzbrauciens , REALA SIATUACIJA Nju neesi jau tu slikts , es tak neko nesaku. Vienkarsji ar tavu SAKARTOTO GRAMATVEZJA DOMASJANU radosjam cilvekam varetu but MOKAS lidzas pastavet , nju tas apmerama ka tu vienmer iemanijies IELIST KADRA galvenais ka NE SPECIALI bet VIENMER
mani aizvainoja tavi vārdi "blusainais arhīvists"! tādēļ lūdzu paskaidrojumu par šiem vārdiem! Par arhīvistu es nekad neesmu bijis, mana profesija bija ierēdnis! un es biju ne pašā zemākajā amatā! un es tev bišķu pačukstēšu, neskatoties uz taviem vārdiem par algu - pieteicās jau kādi 4 cilvēki + interesenti.
Hameleon : Ju redz KO ES TEICU Gruti ar tevi buss sadzivot JO tev vienmer patik izgrozit pa savam. Kur tevi sauca par "Blusainu arhivaru" zinot tavu perfekcionismu es domaju ka Blusas tu i redzejis nesi ku putekljus uz pukjitem ari Es teicu "Blusu sitejs arhivars" tu zini ko tas nozime tas noieme ka svistmaizetes garuma jabut 127,67mm un kafijas tepmeraturai 93,4 Gradi
martink : Man kaiminiene strada MAX..... par kasieri pietam vinju katru dienu 50km uz katru galu ved ar bussu uz Darbu un sikajam bernudarzs tuprat uz firmas rekina alga vinai 560 Ls UZ ROKAS Pirms tam vinja kautkadus 3 fadus rubija Irija kautkadas vistu fermas un lauku darbis , Rudeni atgriezas jo LV KOPUMA sanakot vairaka TAGA un darba apstakli daaaudz labaki ESOT
Nu tas ir chista vairāk, nekā PHP programmētājiem maksā, nu labi, programmētājiem maksā 600 - 700 uz rokas, labā firmā. Sviestaina zeme...
Hameleon : Zini tu man kautkur atgadini Dreef kurs ar nav sudigs dzeks caurmara BET SIKUMOS labak kopejos projektos neiesastities Man nav ne mazako saubu ka pieteiksies ari 10 , jautajums CIK ILGI vinji kopa ar tevi iztures Nevaig man precizejumus kas tu biji Kino Foto arhiva , tur meitenes pec teviss joprojam raud gauzjas asaras Visa ficja taja ka tu mums SPECIFISKS dzeks ar specifisku O,OOO1mm funktieri un Bez KOMPROMISIEM Es saku ka GRUTI ar tevi stradat KOPA neko vairak