Hameleon : Ju redz KO ES TEICU Gruti ar tevi buss sadzivot JO tev vienmer patik izgrozit pa savam. Kur tevi sauca par "Blusainu arhivaru" zinot tavu perfekcionismu es domaju ka Blusas tu i redzejis nesi ku putekljus uz pukjitem ari Es teicu "Blusu sitejs arhivars" tu zini ko tas nozime tas noieme ka svistmaizetes garuma jabut 127,67mm un kafijas tepmeraturai 93,4 Gradi
Luni, neticu tev, ka Hameleons atļautu čurāt stūrī montāža
Tas nav ES tas ir Uldis Balga jo BILDE MANA un hameleons Brazjas ka parasti KADRAA un kops tas reizes Hameleonam ir klikons "Hameleons un Starkji" no starkju bara ko vins dzenaja pa plavu meginadams piespiest pacelties kamer visji parejie gaidija KAD VINS IZVAKSIES NO KADRA LAUKAA nju vins HRONISKI un pilnig nespeciali pievazajas gandriz visjos kadros un dabas skatos lizdams ar kautkadu liekas 50mm stiklu visju bildet kur parejie dragaja ar 200m vai platlenkjiem Hameleons NAV SLIKTS PUIKA tik nu PEDANTISKS LIDZ VEMIENAM un pastaisns ka zirga loks
Tas nav ES tas ir Uldis Balga jo BILDE MANA un hameleons Brazjas ka parasti KADRAA un kops tas reizes Hameleonam ir klikons "Hameleons un Starkji" no starkju bara ko vins dzenaja pa plavu meginadams piespiest pacelties kamer visji parejie gaidija KAD VINS IZVAZAS NO KADRA LAUKAA nju vins HRONISKI un pilnig nespeciali pievazajas gandriz visjos kadros un dabas skatos lizdams ar kautkadu liekas 50mm stiklu visju bildet kur parejie dragaja ar 200m vai platlenkjiem Hameleons NAV SLIKTS PUIKA tik nu PEDANTISKS LIDZ VEMIENAM un pastaisns ka zirga loks
nez nu 20ls dienā nav slikti un nav labi. nav lieta par darba grūtumu pat, bet par vnk laiku, ko cilvēks velta darbam. ar tiem sīkumainiem, vieglajiem, monotoniem darbiem, brīžiem ir tā, ka pats vēl gribi samaksāt, lai tikai liek mieru un palaiž bez mēneša atstrādes. bet nu tas tā. a ja nav slinkums sēdēt un sīkumoties mājās fotobankās ar sanāk neslikti piepelnīties. algu stāvoklis Latvijā ir izmētāts un nesaprotams. te studenti pelna vairāk par štuku, te doktori dzīvo uz nepilna iztikas minimuma. bet painteresēties vienmēr var. tikai neredzu nopietnas pieejas un nopietnas atbildes..
nopietnas sarunas šeit neved!!! Tās uz PM...un tikai pie paša bosa būs nopietni.
A jaaa ZINAT kas par vietu ir bilde ar Hameleonu?! Neezinat!!! Tas ir Daigas Klaninjas pleners PA SELIJU "Pa buclera pedam" un sjitas ir vienas no pedejam Rainja muzeja "Tadenava" bildem pirms nojauksjanas
nez, es ne par to nopietnumu, bet nu da ladna. strauji augošs uzņēmums no 4 cilvēkiem jau nav nopietni
kāpēc? Nekad labumu nenosaka darbinieku skaits, bet darbinieka personīgā ieguldija firmas nopelnītā nauda Ls. Naf labi visu nezinot apšaubīt...Bils sāka divatā garažā- nu tas pasaules bagātākais cilvēks, window šefs
nez nu 20ls dienā nav slikti un nav labi. nav lieta par darba grūtumu pat, bet par vnk laiku, ko cilvēks velta darbam. ar tiem sīkumainiem, vieglajiem, monotoniem darbiem, brīžiem ir tā, ka pats vēl gribi samaksāt, lai tikai liek mieru un palaiž bez mēneša atstrādes. bet nu tas tā. a ja nav slinkums sēdēt un sīkumoties mājās fotobankās ar sanāk neslikti piepelnīties. algu stāvoklis Latvijā ir izmētāts un nesaprotams. te studenti pelna vairāk par štuku, te doktori dzīvo uz nepilna iztikas minimuma. bet painteresēties vienmēr var. tikai neredzu nopietnas pieejas un nopietnas atbildes..
nu darbs nav radošs, bet ir tik daudz plusu, ka tas nosit jebkuru monotonu darbu. To es saku, nomainot kādus 5 uzņēmumus! Tas protams ir mans viedoklis, un mēs vieni no tiem, kas piedāvā atnākt kādu dienu apskatīties un izjust procesu uz savas ādas!
nopietnas sarunas šeit neved!!! Tās uz PM...un tikai pie paša bosa būs nopietni.
žetons, es jau algu nemaksāju es tikai vadu komandu!
nez, es ne par to nopietnumu, bet nu da ladna. strauji augošs uzņēmums no 4 cilvēkiem jau nav nopietni
kāpēc? Nekad labumu nenosaka darbinieku skaits, bet darbinieka personīgā ieguldija firmas nopelnītā nauda Ls. Naf labi visu nezinot apšaubīt...Bils sāka divatā garažā- nu tas pasaules bagātākais cilvēks, window šefs
Un Lavents arī sāka savā garāžā - viens pats pēc tam centrālajā stacijā un pēc kāda laika Bankā ja viņš būtu iedevis kādam to, ko viņi prasīja un ja Repše viņu neiegāztu, viņš nesēdētu cietumā tagad...