Un tā par pašu flashmobu : 29. februārī 19:00 Centrālās dzelzceļa stacijas ēkā. Laukumā pie abām kāpnēm. Sākumu nogaidiet kaut kur malā- neuzkrītoši. Bet sastingt cenšamies vairāk vidū. Tieši 19:00 pēc vietējā laika visi akcijas dalībnieki ļoti radoši sastingst uz 5min. Proti, ar avīzi rokā vai runājot pa mobilo vai kafiju dzer u.t.t. (padomaajot radoshi kādu variantu. var trijatā vai divatā kāda ikdienišķā interesantā situācijā sastingt.) Nedrīkst kustēties, smieties vai runāt. Tā sastingstam 5min un 19:05 turpinam darbību. Galvenais lai tas izskatās, ka it kā nekas nebūtu bijis. Turpinam iet, dzert vai runāt tālāk.
P.S. šitādu nedrīkst palaist garām. es eju!
mēģinam pārāk daudzi neierasties ar kamerām! Sasar, lūdzu atbrauc ar savu ND filtru un sabildē ar 10-20 kopskatus, kur visi staigā garām bet flashmobisti stāv mierīgi
Man kaut kad aprilja sakuma jau biljetes nopirktas uz LV, ta ka, ja bus Haiduka pirtinja, tad meginashu ierasties. Bet es jau parasts mirstigais vien esmu
mmm, jā, pareiz. it kā tā pat skaitās tā ēka, kur nedrīkst..hmm! a filmēt? laikam vēl jo mazāk! moš jāparunā pirms tam ar vadību? kaut gan tur pilns ar principiāliem ļaudīm, neko tādu neļaus. jārīko nevienam nezinot.
"esmu slepenais valdības aģents kas izseko teroristus, kas 29. februārī no rīgas uz Sanktpēterburgu brauks ar vilcienu un es tātad veikšu slepenu novērošanu stacijas ēkā lielajā zālē."
Pasaki, ka esi no kadas avizes un viss bus chikinieka. Mani ar vienreiz gribeja padzit no vienas vietas ar visu kameru, pateicu, ka esmu reportieris un atvainojas un pazuda.
hm... es ieteiktu sākt no citas vietas, sarunājot ar mēdijiem un dažām amatpersonām šādu pasākumu. Jo reklāma, jeb lieka publicitāte nevienam nebūtu par skādi un mēdijiem būtu ko radīt un stāstīt!
tad vajadzētu kādu organizatoru kas apdauza brīvmāxliniekus, lai māxlinieks māksliniekam netraucē un kadrā nelien, mok tad no tām trepēm uz 2. stāvu vai kkur tur no augšas kkā
Izskatās, būs jāierodas drusku ātrāk, lai precīzi to vietu atrastu Un vēl jautājums - kā varēs zināt, cikos precīzi visi sastingst? Jo, kā zināms, katram tas pulksteņa laiks savādāk rāda