iet ar fočuku rokās... iesien objektīvu kaut kādā žilkā... ir laiks - visi sastings un tieši maini objektīvu un viņš krīt ārā no rokām.... karājas starp roku un zemi nostieptā žilkā... bet nekustīgi! Un tā 5min!
P.S. Labāk izvēlēties kaut ko vieglāku par 70-200 2.8 IS! :twisted:
iet ar fočuku rokās... iesien objektīvu kaut kādā žilkā... ir laiks - visi sastings un tieši maini objektīvu un viņš krīt ārā no rokām.... karājas starp roku un zemi nostieptā žilkā... bet nekustīgi! Un tā 5min!
aha, uzreiz nodomāju, tādu kluci vot i žilkā nostiep - bez ekstremitātēm pēc tam var palikt
varbūt man jāizdomā cita nodarbe - kā sasmīdināt visus tur atrodošos mierāstāvētājus (ar Tevi priekšgalā) bet vispār, gan jau šis diezgan ir izplatījies un nebrīnīšos, ja būs kādi keksi, kas šo pasākumu gribēs pačakarēt.
citaa zaalee ir divi lielie tablo un arii tieshi divas trepes, tas ir tur kur ir tunelis ar maziem veikalinjiem... man liekas, ka driizaak tur tas buus
Vienvārdsakot, es tā domāju, ka tas ir tur, kur ir visas kases. Tur, par ko runā aigarsa. Vienā pusē kāpnes uz Sportlandu, Zupām, utt. un otrā ekskalātors. Ja nemaldos, arī Hansabanka turpat bij. Tāpēc jau saku, ka jāierodas tā laicīgāk, lai saprastu, kur tad īsti jāsastingst, hehhe
Labam flašmobam nevar tik daudz par to kladzināt apkārt, citādi salasās par daudz dalībnieku un vēl vairāk skatītāju. Vienkārši zūd pārsteiguma efekts un tik lielā masā neko jēdzīgu nevar uztaisīt.