Bet mēs ar aigarsa atradām mierīgāku vietu.. nebija spaidīšanās un normāli varēja izpildīt, ko vēlējāmies. Nu jā, vienīgi tas, ka nāca ķircinātāji.. tādi kā Billy )) bet tas uz pāris sekundēm lika pasmiet tā jau interesanti.. nākamreiz vai nu jāatrod 3 x lielāka vierta, vai arī jāapziņo ļoti maz cilvēku skaitam
Ojee, Andrejsalaa vienmeer kautko var padzert un patuseet, pasaakumi vienmeer tur notiek. Jaapaprasa Dirty Deal Kristapam lai Tevi ieraksta kontaktu listee un tad regulaari sanjemsi meilus ar pasaakumu programmaam..
Jā, es biju šokā ieraugot to pūli, nekas nākamreiz gan izdosies un pilnībā piekrītu, ka ir jāveido dalībnieku datubāze un par konkrētu laiku ir jāziņo pāris stundas pirms paša pasākuma. No otras puses esmu neizpratnē par to, kurš tad ir tas vainīgais organizators? kuru tad būtu jāizsauc drošības policijā uz pratināšanu kas ir tie "mēs"? Andrejs ar Agri, kas savās dienasgrāmatās ielūdz dalībniekus? Ļoti bīstami darīt visai pasaulei zināmu par pasākumu, kur salasīsies tik daudz cilvēku. Tā ir medus karote teroristiem (lūdzu nesmieties šeit, tas ir nopietni ).
Čau! esi informeets par šo te? 29. feb 19:00 norises vieta: Centrālā dzelzceļa stacijas ēka, apraksts: Jauns flashmobs 29. februārī 19:00 Centrālās dzelzceļa stacijas ēkā. Laukumā pie abām kāpnēm. Sākumu nogaidiet kaut kur malā- neuzkrītoši. Bet sastingt cenšamies vairāk vidū. Tieši 19:00 pēc vietējā laika visi akcijas dalībnieki ļoti radoši sastingst uz 5min. Proti, ar avīzi rokā vai runājot pa mobilo vai kafiju dzer u.t.t. Nedrīkst kustēties, smieties vai runāt. Tā sastingstam 5min un 19:05 turpinam darbību. Galvenais lai tas izskatās, ka it kā nekas nebūtu bijis. Turpinam iet, dzert vai runāt tālāk. Padodiet šo ziņu tālāk. Video iedvesmai: www.youtube.com... domubiedri: http://www.draugiem.lv/groups/group.php?gid=137001&grouplanguage=lv
sanjemu draudzeneem.lv sho no divam pilnigi NEINTERNETA personaam, es, kuram 3 draugi pieregistreti, skaidrs, ka chainvestule aizgaja pa visu latviju un tapec pasakums izgaazaas. no vilka muka uz laacha uzskreja
Čau! esi informeets par šo te? 29. feb 19:00 norises vieta: Centrālā dzelzceļa stacijas ēka, apraksts: Jauns flashmobs 29. februārī 19:00 Centrālās dzelzceļa stacijas ēkā. Laukumā pie abām kāpnēm. Sākumu nogaidiet kaut kur malā- neuzkrītoši. Bet sastingt cenšamies vairāk vidū. Tieši 19:00 pēc vietējā laika visi akcijas dalībnieki ļoti radoši sastingst uz 5min. Proti, ar avīzi rokā vai runājot pa mobilo vai kafiju dzer u.t.t. Nedrīkst kustēties, smieties vai runāt. Tā sastingstam 5min un 19:05 turpinam darbību. Galvenais lai tas izskatās, ka it kā nekas nebūtu bijis. Turpinam iet, dzert vai runāt tālāk. Padodiet šo ziņu tālāk. Video iedvesmai:
apakšējai norādei ir grupņiks virsu, jagaida, lai apstiprina. www.youtube.com... domubiedri: http://www.draugiem.lv/groups/group.php?gid=137001&grouplanguage=lv
sanjemu draudzeneem.lv sho no divam pilnigi NEINTERNETA personaam, es, kuram 3 draugi pieregistreti, skaidrs, ka chainvestule aizgaja pa visu latviju un tapec pasakums izgaazaas. no vilka muka uz laacha uzskreja