forum.gif
Aptauja par 8. martu.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Aptauja par 8. martu.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 18.02.08 14:16
 citēt
8. martā!!! blogā tikai vīriešu bildes.
Publicēts: 18.02.08 14:17
 citēt
Man pietika ar kakju dienu.
Publicēts: 18.02.08 14:26
 citēt
Balsoju "par" bet par sevi vēl šaubos... vai atradīšu kādu cūku fermu.
Aitas pa pillam, suņu cik uziet, bet vot kārtīgu cūku nezinu vēl kur rast... jo visi vīrieši taču ir...
Vai ne?
Publicēts: 18.02.08 14:47
 citēt
par "tikai" esmu pret. Ir pietiekoši daudz sievietes kurām patīk sievietes :)
Publicēts: 18.02.08 14:48
 citēt
PO
Publicēts: 18.02.08 14:58
 citēt
Balsoju "par" bet par sevi vēl šaubos... vai atradīšu kādu cūku fermu.
Aitas pa pillam, suņu cik uziet, bet vot kārtīgu cūku nezinu vēl kur rast... jo visi vīrieši taču ir...
Vai ne?

nez kā Tev, bet mans viedoklis ir gluži pretējs :)
Publicēts: 18.02.08 15:10
 citēt

364 dienas ir sievietes liktas, lai patiktu tām sievietēm ...iet runa par 365 dienu :D :D :D
Publicēts: 18.02.08 15:11
 citēt
a 23. februāris? takš vīriešdien` :)
Publicēts: 18.02.08 15:18
 citēt

364 dienas ir sievietes liktas, lai patiktu tām sievietēm ...iet runa par 365 dienu :D :D :D

Nu lai jau būtu :) , bet šogad 366 dienas tad būtu labi vienu atlikušo dienu TIKAI sieviešu foto likt :)
Publicēts: 18.02.08 15:23
 citēt
Ā, krievu laikā bija tā: kā sievietes prata sveikt vīriešus 23.februārī, tā vīrieši sveica sievietes 8.martā.
Tāpēc man "vstrečnoje predložēņije": 23.februārī- TIKAI sieviešfoto.
Ko?
Publicēts: 18.02.08 15:30
 citēt
Sieviešfoto te ir gana daudz likts :) paskaitat kādreic, cik dienā te tās tiek ieliktas :) bet vīriešu?
Tāpēc jau radās šī ideja. Pie lučikbildes :)
Publicēts: 18.02.08 15:33
 citēt
Sieviešfoto te ir gana daudz likts :) paskaitat kādreic, cik dienā te tās tiek ieliktas :) bet vīriešu?
Tāpēc jau radās šī ideja. Pie lučikbildes :)

Jā bet "tikai" tas ir maksimalisms :) . Gribu tikai sieviešu foto dienu :oops: .
Publicēts: 18.02.08 15:35
 citēt

Nu lai jau būtu :) , bet šogad 366 dienas tad būtu labi vienu atlikušo dienu TIKAI sieviešu foto likt :)

23. februāris...tas būtu vareni...vieni pliki...ptu, ptu , ptu, skaisti meituki
Un ja vēl VISI atbalstītu...
Publicēts: 18.02.08 15:38
 citēt
23. februaaris bija padomju armijas diena, nezinu vai šo dienu veerts piemineet tagad. un vel kaa viiriešu dienu, cik atceros, sveica tos, kas armijaa dieneejuši.
Publicēts: 18.02.08 15:38
 citēt
Diemžēl aktus/erotiku nobildēt te māk mazāk kā kaķus ... varbūt nevajag izaicināt likteni?
Publicēts: 18.02.08 15:40
 citēt
Nu tad sievietes ar Pad.armijas simboliku! :D
Publicēts: 18.02.08 15:42
 citēt
23. februaaris bija padomju armijas diena, nezinu vai šo dienu veerts piemineet tagad. un vel kaa viiriešu dienu, cik atceros, sveica tos, kas armijaa dieneejuši.

muļķības, sveica visus...un tikai laikrakstos pieminēja padomju armiju.
Kolektīvos, skolās bija vīriešu diena, tāpat kā 8.martu nekad nesauca pilnā vārdā- bija sieviešu diena (ar tulpēm :D )...
ja neapsveica nesanāca tusiņš. :D :D :D :D :D
Publicēts: 18.02.08 16:11
 citēt
Nu tad sievietes ar Pad.armijas simboliku! :D

No otras puses svinēt visādus amīšu svētkus (Valentīn dienas, Helloween .... ) Franču jauno vīnu , vācu alus .... tas skaitās pilnībā normāli? :) . Tad jau jāsvin tikai mūsu Latviešu svētkus vien.
Publicēts: 18.02.08 16:16
 citēt
Vispār jau tēma ir par k-ko citu.... ;)
Publicēts: 18.02.08 16:34
 citēt
Vispār jau tēma ir par k-ko citu.... ;)

:D ..., bet necenties iestāstīt, nesapratīs tāpat.
Publicēts: 18.02.08 17:39
 citēt
Baidos, ka ar tām vīriešu bildēm būs tāpat, kā vasarā, kad pludmalē gribi papriecāties pār kādu jauku vīrieša ķermeni, bet ar uguni nevar sameklēt, alus vēderus gan neatskatīties :lol:
Publicēts: 18.02.08 17:45
 citēt
oui :)
Publicēts: 18.02.08 17:47
 citēt
Baidos, ka ar tām vīriešu bildēm būs tāpat, kā vasarā, kad pludmalē gribi papriecāties pār kādu jauku vīrieša ķermeni, bet ar uguni nevar sameklēt, alus vēderus gan neatskatīties :lol:

alus vēders ir pielīdzināms grūtnieču bildēm :shock: ...jābildē saudzīgi un ar sapratni :D ...na jaf aiz laba prāta mums tie izaug :twisted:
Publicēts: 18.02.08 18:03
 citēt

alus vēders ir pielīdzināms grūtnieču bildēm :shock: ...jābildē saudzīgi un ar sapratni :D ...na jaf aiz laba prāta mums tie izaug :twisted:

nupat sapratu, cik vīriešiem grūši
kas tad mums sievietēm kādus 5-4 mēnešus vēders izskatās it kā tāda lielāka ola apēsta un visss, bet vīriešiem viss atlikušais mūžs ar alus mucu vēderā :cry:
Publicēts: 18.02.08 18:09
 citēt

kas tad mums sievietēm kādus 5-4 mēnešus vēders izskatās it kā tāda lielāka ola apēsta un visss, bet vīriešiem viss atlikušais mūžs ar alus mucu vēderā :cry:

vismaz viena saprotoša dvēsele :D ...un vēl ar visu alus vēderu jāpūlās , lai arī jūs uzlaiku pie skaista puncīša tiktu :D :D :D :D :D
Publicēts: 18.02.08 18:17
 citēt

vismaz viena saprotoša dvēsele :D ...un vēl ar visu alus vēderu jāpūlās , lai arī jūs uzlaiku pie skaista puncīša tiktu :D :D :D :D :D

:D nu tam pasākumam jau jāmeklēt otru puncīti, kas ir bez tās mucas... instinkti, instinkti liek meklēt, lai bērns veselāks, gudrāks un skaistāks :wink:
Publicēts: 18.02.08 18:21
 citēt
ta jau otrdienas pasākumā taps lielākā daļa no 8 marta bildēm :)
Publicēts: 18.02.08 18:31
 citēt

nē ,tevis taču naf :(
Publicēts: 18.02.08 19:16
 citēt

:lol: es par fotogrāfu vai modelis :) ??? Otrais man kā daudziem fotogrāfiem nevisai patīk (es nav fotogenisks) :) a kā pirmais variants jūs paši tur labi fotogrāfi :) .

p.s gribās jau aizbraukt bet darbdienās tā problemātiski, bet nu gan jau sanāks.
Publicēts: 18.02.08 20:34
 citēt

:lol: es par fotogrāfu vai modelis :) ??? Otrais man kā daudziem fotogrāfiem nevisai patīk (es nav fotogenisks) :) a kā pirmais variants jūs paši tur labi fotogrāfi :) .

p.s gribās jau aizbraukt bet darbdienās tā problemātiski, bet nu gan jau sanāks.

:( , bet būs :D iztiec tad ar spoguli :D :D :D
Publicēts: 18.02.08 21:13
 citēt
Nu ko, līdz 8. martam laika vēl gana :) ja balsošanā būs liela aktivitāte "par", tad varētu arī oficāli šito atbalstīt :)
Publicēts: 18.02.08 21:15
 citēt
urrRā :)
Publicēts: 18.02.08 21:24
 citēt
Nu ko, līdz 8. martam laika vēl gana :) ja balsošanā būs liela aktivitāte "par", tad varētu arī oficāli šito atbalstīt :)

Elik! es jaf neko :oops: , tikai savā galvā esmu it kā apkopojis visa gada žēlabas, ka trūkst vīriešu žandra, portretu, kailfoto. Nu un uzklausot pēdejos saucienus, nodomāju, kādam jāsāk...

UN DOMA IR 23.02 (VAI 29.02, lai nebūtu atkal lielai daļai jābļauj par krievu svētkiem) TIKAI MEITUKI, 8.03 TIKAI PUIŠKĀNI.

Bet pie aptaujas redzu parasto ainu, tikko kaut kas jādara, tā pazūd...nu ja esi par- nobalso, un ja bilža naf, neliec neko tai dienā, nemirss taču. Vai arī pret, arī nobalso, bet ja tautas vairums izvēlās par, tad arī aiz cieņas ir jāpaklausa.
Publicēts: 18.02.08 21:26
 citēt
skatīsimies pēc aptaujas rezultātiem :)
Publicēts: 19.02.08 08:12
 citēt
Es pret...kā jau pret visām baru būšanām... :D, bet citiem, lūdzu, ļaujat vaļu radošajam.. :)

...medālis1
tāpēc jaf ir aptauja, lai katrs izteiktu savu gribu, domu.
Bet ja aptauja liecinās, ka nevajag, pēc tam nežēlojaties, ka ir tikai meituku bilži :D
Publicēts: 19.02.08 11:23
 citēt
Es pret...kā jau pret visām baru būšanām... :D, bet citiem, lūdzu, ļaujat vaļu radošajam.. :)

...medālis1
tāpēc jaf ir aptauja, lai katrs izteiktu savu gribu, domu.
Bet ja aptauja liecinās, ka nevajag, pēc tam nežēlojaties, ka ir tikai meituku bilži :D

Tam, ka tauta par kaut ko žēlojas, visai mazs sakars ar to, kādas ir bildes. Patiesībā tak katrs par SAVU runā un caur bildi tik vieglāk pateikt...a kādas tās bildes...:)))

...bet tāpēc jaf tiek ierosināts maziņs balagāniņš...13.02 SVĒTĀ KAĶU DIENA, 23.02 BLOGA TIKAI MEITUKI, 8.03 BLOGĀ TIKAI PUIKAS...un tā mūžu mūžos. Kuram saitam vēl ir savas "svināmdienas".
...un vai tad tas ir daudz prasīts...vai tu katru dienu liec foto, un ja naf konkrētās tēmas, vai neizdzīvosi neielicis šajā datumā.
Es neko negribu uzspiest, tikai bīdu ideju. Šuterā arī bija laba ideja, bet tikko to vajadzēja realizēt, tā tikai SEPTIŅI šuteristi atsaucās un ielika darbus. Visur vienaldzība un pasivitāte ir tas, kas grauj vislabākos nodomus.
Publicēts: 19.02.08 11:44
 citēt
Haiduk, nedīc un neraudi, ja :)
Kas ir tas ir un kā nav, tā nav.

Lučik, lučik :lol: ...man tavi niķi nepiemīt, bet labāk nesāksim, atkal tu dzēsīsies visu laukā- tev trausla mākslinieka dvēselīte, sargi to, elpo lēnām :D :D :D
Lasu tevi lučik un liekās - stulbs lauku vecis grib pazīmēties, nu ko ar tevi darīt? sist ar caurām zeķēm???
Publicēts: 19.02.08 12:49
 citēt
Redzi lučik, lasīt ir jāmāk, izlasītais jāsaprot...tā ir dieva dāvana cilvēkiem, kaut gan dažus viņš arī apdalījis.
Bīdu balsošanu, un naf par ko man raudāt...skaitļi rāda...lasījuši 500, balsojuši 100= 400 vienaldzīgo. Tāpēc vērsu uz to uzmanību.
Tu neesi to starpā. Nobalsoji, domu skaidri pateici, un viss, bet tu sāc ar savu spamu...ne visai gudru.
Un aģitēt- neredzu iemeslu...lai aģitē tie daudzie (ās) šīs idejas autori.
Publicēts: 19.02.08 15:47
 citēt
Redzi lučik, lasīt ir jāmāk, izlasītais jāsaprot...tā ir dieva dāvana cilvēkiem, kaut gan dažus viņš arī apdalījis.
Bīdu balsošanu, un naf par ko man raudāt...skaitļi rāda...lasījuši 500, balsojuši 100= 400 vienaldzīgo. Tāpēc vērsu uz to uzmanību.
Tu neesi to starpā. Nobalsoji, domu skaidri pateici, un viss, bet tu sāc ar savu spamu...ne visai gudru.
Un aģitēt- neredzu iemeslu...lai aģitē tie daudzie (ās) šīs idejas autori.

aarpuss savas saprashanas un saliidzinaashanas nespeej veerteet....:)

:D :D :D arpus savas saprašnas var tikai tvaika ielas pastāvīgie pacienti. Un tu it kā uzsver, ka tev arī tas ir.
Publicēts: 23.02.08 13:33
 citēt
Es par! Gluži TIKAI varbūt ne, bet diena vīriešu / sieviešu zīmē nemaz nav slikta tēma!
p.s. par tām cūku fermām... Bet dzīvnieki taču ir jāmīl! :))) Kāds varētu safotografēt, piem., reportāžu par tiem trim dzīvniekiem, kas esot nepieciešami katrai sievietei... ;)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):