forum.gif
Aptauja par 8. martu.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Aptauja par 8. martu.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 25.02.08 08:07
 citēt
vis vechi tikai par sevi!!!! :P un sheit to man shkiet ir vairaakums - taa, ka rezultaats nojaushams! ;)

dzindzjun, nekas nesanāks. No 700 , kas ir šo apskatījuši ir 600 vienaldzīgo, bez savas domas. :(
Publicēts: 25.02.08 12:36
 citēt
Visai savdabīgs vēlējums- 8.martā vīrieši grib tapt ievēroti :)

labi, mēģināšu kādu kadrā noķert (ja savādāk nesanāks)! :P
Publicēts: 25.02.08 14:32
 citēt

Jā, jo vīriešu dienas nav, ja neskaita 23 februāri, bet tas jau ir garām un neviens par to neatcerās, jo neviens negrib atcerēties sarkanos laikam...
Publicēts: 25.02.08 14:47
 citēt

Jā, jo vīriešu dienas nav, ja neskaita 23 februāri, bet tas jau ir garām un neviens par to neatcerās, jo neviens negrib atcerēties sarkanos laikam...

Vakar klausījos televizijā LNT, tur viss šovs noritēja zem lozunga - vispasaules vīriešu diena. Arī nebiju dzirdējis.
Bet sarkano laikus lielākā daļa negrib atcerēties tāpēc, ka toreiz, kas mācīja uz komunismu iet, tagad liela daļa ir tai sarakstā , kuram raksta 6-šas nules.
Publicēts: 25.02.08 14:54
 citēt
vis vechi tikai par sevi!!!! :P un sheit to man shkiet ir vairaakums - taa, ka rezultaats nojaushams! ;)

dzindzjun, nekas nesanāks. No 700 , kas ir šo apskatījuši ir 600 vienaldzīgo, bez savas domas. :(

a varbūt tēma vienaldzīga, neinteresanta un ierobezhojosha, ne cilvēki vienaldzīgi...nav jau uz katru anketu ar bara instinktu visiem jāgāžas..galu galā, fotoblogā tak katram savas intereses.. :)

Es runāju tikai par tiem, kas ir iegāzušies te. Un tāpēc ir aptauja, ja tēma ir neinteresanta, vienaldzīga...pasaki to spiežot pogu "ne". Tādejādi cilvēki izsaka savu attieksmi. 600 gab. attieksmes nebija. Bet tu jaf lučik vienmēr gribi pagriezsties, ka esi visgudrais...bet gudrie nestrādā :).
Es visādus esmu izturējis, izturēšu tevi ar.
Publicēts: 25.02.08 15:08
 citēt
Vakar klausījos televizijā LNT, tur viss šovs noritēja zem lozunga - vispasaules vīriešu diena. Arī nebiju dzirdējis.

TV nebūt mans draugs...

Gan jau nāks gadi, tad arī parādīsies attiecības ar TV....
Publicēts: 25.02.08 15:10
 citēt
Ieteikums- šīs tēmas sakarā... politiku netirzāt... :roll:
labāk parunāsim par vīriešiem sieviešu dienā... :wink:
Publicēts: 25.02.08 17:50
 citēt
Ieteikums- šīs tēmas sakarā... politiku netirzāt... :roll:
labāk parunāsim par vīriešiem sieviešu dienā... :wink:

Viss tāpat ir radies uz politiska pamata gan viena, gan otra diena...
Publicēts: 25.02.08 21:29
 citēt

a varbūt tēma vienaldzīga, neinteresanta un ierobezhojosha, ne cilvēki vienaldzīgi...nav jau uz katru anketu ar bara instinktu visiem jāgāžas..galu galā, fotoblogā tak katram savas intereses.. :)

Es runāju tikai par tiem, kas ir iegāzušies te. Un tāpēc ir aptauja, ja tēma ir neinteresanta, vienaldzīga...pasaki to spiežot pogu "ne". Tādejādi cilvēki izsaka savu attieksmi. 600 gab. attieksmes nebija. Bet tu jaf lučik vienmēr gribi pagriezsties, ka esi visgudrais...bet gudrie nestrādā :).
Es visādus esmu izturējis, izturēšu tevi ar.

Domāju, Tu ar neesi pēdējai pravietis :wink:
Bet es...nu man gribas par visiem padomāt..arī par tiem puķīšu bildētājiem, kuriem varbūt tieši tajā vakarā gribēsies ielikt pirmos sniegpulkstenīšus, bet raustīsies, jo redz haiduks iedomājies, ka jebkurai viņa idejai būtu piemērojams likuma spēks...vienalga, vai tas attiecas uz meitenēm bez biksēm, pirti, kurā top māksla, vai arī vajadzību blogā vienu dienu skatīt TIKAI vīriešu bildes. Izņem laukā vārdiņu "tikai" un lai rullē vīriešu bildes. Ja neizņem, tad pieņem ar atbilstošu godu un cieņu arī savādākus viedokļus, nevis kārtējo reizi atkārto, cik esi labs un cik pārējie savādāki.:)

wow, un atkal iegriezies sev izdevīgā pozā...nu māki gan. Bet liela daļa tev vairs netic, tā kā agrāk, kad nebiji sācis prāvieti tēlot- tas no Salsas ietekmes.
...bet palasi savus visus ierakstus, un uzliec tiem virsū savu pēdejo teikumu- precīzi pasē... cik es lučiks laps, kūdu un visas aktivitātes nolieku...pašam ir vai naf, ka tik citiem nav, un tieši tāda arī tava nostāja zem fotorāfijām...nu iekārtoja tevi siltā vietiņā, vai tādēļ iedomīgam jāpaliek???
Publicēts: 25.02.08 22:18
 citēt
luchik, beidz pārspīlēt :-)
Publicēts: 25.02.08 22:49
 citēt
:D
SL, tad jaf lučiks vairs nebūs lučiks, ja kaut ko normālu sakarīgu uzrakstīs, kur nu vēl izdarīs...un vislielāko kroni manām sliktajām domām par viņu, uzlika viņa izdarības Smiltenē pie ziedu veikala...atgādināju , ka shutter plenēra viens punkts ir Spiganas dz. dienas svinības, lai neaizmirst nopirkt puķi katrs un apsveic...tad lučiks ar savu pārgudro izrunāšanos sakūdīja uz anti pasākumu un panāca, ka neviens vairs uz to pusi neskatījās...un man par tiem vīriešiem bija neērti...apsveikšanas vietā stāvēja kā auni. Kūdītājs un vienaldzīgie, kuri bija priecīgi, ka puslats palika kabatā. Te praktiski viņa daba dara to pašu.
Uz priekšu lučik, tu daļēji savu esi panācis, jo pats balsojums ir pozītīvs idejai.
Publicēts: 25.02.08 22:50
 citēt
Nuuu, nebūsim ļaunatminīgi :)
Piedosim un baudīsim SAVU dzīvi.
Publicēts: 25.02.08 22:54
 citēt

wow, SL, bet ko es daru- baudu. Un kad mēs satikāmies, vai izskatos pēc cilvēka, kuru kaut kas nomāc. Un arī tā ir bauda iedzīt suvēnu aizgaldā.
Publicēts: 25.02.08 22:54
 citēt

Shito raamiitii un visiem kaa mobilo wallpaperu, lai jau no pasha riita redz kaa jaadziivo..
Publicēts: 25.02.08 22:58
 citēt

wow, SL, bet ko es daru- baudu. Un kad mēs satikāmies, vai izskatos pēc cilvēka, kuru kaut kas nomāc. Un arī tā ir bauda iedzīt suvēnu aizgaldā.

nu, es ne par Tevi tieši :) par visiem :)

Kāda jēga viens otram skrāpēt ādu ;) tāda kā pašapliecināšanās.. cenšanās sev ko pierādit. Da nez. Kas nu kuram.
Vienalga.
Publicēts: 25.02.08 23:06
 citēt
SL, tad jaf lučiks vairs nebūs lučiks, ja kaut ko normālu sakarīgu uzrakstīs, kur nu vēl izdarīs...un vislielāko kroni manām sliktajām domām par viņu, uzlika viņa izdarības Smiltenē pie ziedu veikala...atgādināju , ka shutter plenēra viens punkts ir Spiganas dz. dienas svinības, lai neaizmirst nopirkt puķi katrs un apsveic...tad lučiks ar savu pārgudro izrunāšanos sakūdīja uz anti pasākumu un panāca, ka neviens vairs uz to pusi neskatījās...un man par tiem vīriešiem bija neērti...apsveikšanas vietā stāvēja kā auni. Kūdītājs un vienaldzīgie, kuri bija priecīgi, ka puslats palika kabatā. Te praktiski viņa daba dara to pašu.
Uz priekšu lučik, tu daļēji savu esi panācis, jo pats balsojums ir pozītīvs idejai.

Mjā, haiduk, izrādās tev kaut kas ar galvu nav riktīgi.... nu tagad pilnīgi prasās, iet visiem Smiltenes plenēra dalībniekiem pēc kārtas un apjautāties, kā īsti bija..ko teicu, vai vispār teicu un vai visi saprata tā, kā saprati Tu....bet...vai tas to vērts? Dēļ Tevis? nea, tas jau Tev par statusu un ticību jārūpējas...:))

vari neiet, jo ar galvu kārtībā ja kādam naf, tad tev. Es nebiju viens, bet ar Lenku, un vinā pat jautāja izbrīnijusies par tādu tavu rīcību, kas tas tāds par mīksto. Tagad nelokies kā zutis, bet nokaunies. Un pēc pusdienām paliela daļa sapulcējās pie tā veikala...un runa ir par tiem, kas tur stāvēja.
Publicēts: 25.02.08 23:08
 citēt
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt