forum.gif
Domeini
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Domeini
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 18.02.08 21:13
 citēt
Tā kā zinu, ka daži blogeri domā par savām mājaslapām, varbūt noderēs šī informācija:

Vienu domēna vārdu bez maksas var reģistrēt mācību (tikai valsts), pētnieciskās un valsts iestādes, kas reģistrētas Latvijā. Privātpersonām ir iespējams bez maksas reģistrēt vienu “.id.lv” domēna vārdu.

Anglijā ir līdzīga .me.uk sistēma.

Pats jau vairākus gadus lietoju un teikšu, ka tas ir ļoti patīkami, ka ietaupās 10 Ls gadā un par vienu rēķinu mazāk :)
Publicēts: 18.02.08 21:14
 citēt
un kur to var izdarīt? NICā?
Publicēts: 18.02.08 21:52
 citēt
TAd nu gan ietaupīsi kautkādus 8.50ls gadā, tev pašam smiekli nenāk? par 8,50 pat uz bāru nevar aiziet, knapi vienu kāju veikalā var ielikt un tad vēl 8,50 knapi kautkas sanāks veikalā! Tu pats drošvien braukā ar mašīnu kas ēd 1L uz 100km, vai arī ar riteni un iepērcies tikai supernetto! atradis kur ietaupīt 8,50ls, aiz stūra ieies veikalā un nopirks kasti alus kurā arī atstās tos ietaupītos 8,50, un būsi laimīgs, jo būsi dabūjis tizlu domēnu ar .id.lv, psc, vo cilvēki!

UZMANĪBU! Sākot ar 2008.gada 1.janvāri gada maksa par domēna vārda reģistrāciju un uzturēšanu augstākā līmeņa domēnā “.lv” ir LVL 8,50 (LVL 7,20+18%PVN). Gada maksa par latviska domēna vārda uzturēšanu ir LVL 5,90 (LVL 5+18%PVN).
Publicēts: 18.02.08 21:54
 citēt
psihais, velobrauceejus neapvaino, te ir arii taadi kuriem richuki ir treshaa marka cenaa!
Publicēts: 18.02.08 21:56
 citēt
tas jau bija zemteksts, par cilvēkiem kuri taupa uz visu iespējamo, tie kas pērk riteņus pa 500ls vai vairāk tie jau netiek pieskaitīti pie tādiem kas redz atrod ka pa brīvu var dabūt tizlu subdomēnu un baigi ietaupīs 8,50ls
Publicēts: 18.02.08 21:57
 citēt
Nu jaa, ir tak cilveeki kuri nopeerk Maximaa richuku un gaida ka gadiem ar vinju varees braukaat haljavna.. :D
Publicēts: 18.02.08 21:59
 citēt
tas jau bija zemteksts, par cilvēkiem kuri taupa uz visu iespējamo, tie kas pērk riteņus pa 500ls vai vairāk tie jau netiek pieskaitīti pie tādiem kas redz atrod ka pa brīvu var dabūt tizlu subdomēnu un baigi ietaupīs 8,50ls

500Ls tas i ričuks iesācējam :)
Publicēts: 18.02.08 21:59
 citēt

nu un kāda Tev tur daļa, kādi ir tie cilvēki? ;)
Publicēts: 18.02.08 22:00
 citēt
pa 8.50 var vienu reizi iepirkties veikalā, kāpēc gan liegt sev šādu iespēju? :)
Publicēts: 18.02.08 22:04
 citēt
pa 8.50 var vienu reizi iepirkties veikalā, kāpēc gan liegt sev šādu iespēju? :)

labi teikts,
kāpēc jāmaksā, ja var arī nemaksāt...
Diez kāpēc daudzi lieto skype, kad par dažiem santīmiem var piezvanīt :D
Publicēts: 18.02.08 22:06
 citēt

tieši tā! Kā tautā saka - santīmu nekrāsi, pie aliņa netiksi!
Publicēts: 18.02.08 22:08
 citēt

tieši tā! Kā tautā saka - santīmu nekrāsi, pie aliņa netiksi!

...un cik aliņi iznāk par 8.50...manējie 8 lielie litri
Publicēts: 18.02.08 22:09
 citēt
:)
Publicēts: 18.02.08 22:09
 citēt

nu labi tak vienalga, tur bija doma un to tu saprati, ne jau ciparos tā visa doma, bet ir tādi kas izdomā eeeee bet internetaa tak var dabūt tizlu subdomēnu pa brīvu, kad beidzot dabūn, tad uztaisa subdomēna līmenim attiecīgu lapeli un pē pus gada jau aizklapē, jo žēl nopirkt vietu bildēm uz kāda servera un vārds arī smird tā ka neviens pat neskatās tajā virzienā, tad kad tas ir izdarīts tad mašīnu nomaina ar riteni, vai kad tam pat nauda žēl tad staigā ar kājām. Iepērkas supernetto jo tur var ieekonomēt nopērkot sūdu, drēbes pērk humpalās un tā dzīvo, vo tas ir psc, ka mab besī visi šitie kas ieekonomē pat uz viss debīlākajām lietām un nesaprot ka ir lietas uz kurām nav jātaupa, it īpaši šajā gadījumā kad tas domēns tak ne sūda nemaksā.

Baigi aizsvilos :) bet sapratāt ko gribēju pateikt!
Tracina tas mani!

Autor un visi pārējie iemītnieki neņemiet pie sirds, tās ir tikai manas domas!
Publicēts: 18.02.08 22:14
 citēt

nu labi tak vienalga, tur bija doma un to tu saprati, ne jau ciparos tā visa doma, bet ir tādi kas izdomā eeeee bet internetaa tak var dabūt tizlu subdomēnu pa brīvu, kad beidzot dabūn, tad uztaisa subdomēna līmenim attiecīgu lapeli un pē pus gada jau aizklapē, jo žēl nopirkt vietu bildēm uz kāda servera un vārds arī smird tā ka neviens pat neskatās tajā virzienā, tad kad tas ir izdarīts tad mašīnu nomaina ar riteni, vai kad tam pat nauda žēl tad staigā ar kājām. Iepērkas supernetto jo tur var ieekonomēt nopērkot sūdu, drēbes pērk humpalās un tā dzīvo, vo tas ir psc, ka mab besī visi šitie kas ieekonomē pat uz viss debīlākajām lietām un nesaprot ka ir lietas uz kurām nav jātaupa, it īpaši šajā gadījumā kad tas domēns tak ne sūda nemaksā.

Baigi aizsvilos :) bet sapratāt ko gribēju pateikt!
Tracina tas mani!

Autor un visi pārējie iemītnieki neņemiet pie sirds, tās ir tikai manas domas!

Redz, Tev savas domas VAR būt, bet citam nevar? Nu saki man, kāda Tev daļa gar cita maku? :)
Un, runājot par, cik ilgu laiku šo, Taviem vārdiem runājkot, tizlo subdomēnu lieto - var redzēt, ka neesi lasījis autora rakstīto, jo viņš apgalvo, ka lieto to jauvairākus gadus un IR apmierināts.
Tas, ka Tu neesi apmierināts - ir Tava darīšana. Tāpat arī viņa, ka viņš meklē iespējas ietaupīt naudu un ar esošajām lietām ir apmierināts.
Publicēts: 18.02.08 22:21
 citēt
Man nav ko tev atbildēt, tikai varu konstatēt ka tu atbilsti manam raksturojumam!
Publicēts: 18.02.08 22:23
 citēt
es domāju, ka prātīgākais būtu vienkārši pieņemt citu viedokli kā tiesīgu uz pastāvēšanu :)
Publicēts: 18.02.08 22:23
 citēt
Man nav ko tev atbildēt, tikai varu konstatēt ka tu atbilsti manam raksturojumam!

Konstatēt Tu var jebko :) man vienalga.
Man daudz kas nepatīk ko cilvēki dara, bet es tajā nelienu, jo tā ir viņu dzīve, ne manējā.
Cilvēkiem jāmācās par savām problēmām uztraukties vairāk, kā par citu.. nevis otrādi. ;)
Kā 2x2=4
Publicēts: 18.02.08 22:31
 citēt

Man daudz kas nepatīk ko cilvēki dara, bet es tajā nelienu, jo tā ir viņu dzīve, ne manējā.
Cilvēkiem jāmācās par savām problēmām uztraukties vairāk, kā par citu.. nevis otrādi. ;)
Kā 2x2=4

Saproti ko tu runā? te ir forums, tādas viedokļu apmaiņa, neuzspiežu nevienam savu viedokli, kā arī man nav nekāda daļa gar cilvēku makiem, darat ko gribat, pērkat ko gribat, pasaku savas domas un viedokli!

Ja jau tev nepatīk ko cilvēki dara un tu nelien viņu dzīvē tad forumā tev nevajadzētu rakstīt vispār neko, tiklīdz tu kautko pasaki forumā tad sanāk ka tu jau lien citu dzīvē un iespaido citu cilvēku viedokļus, domāšanu un izvēli tādā vai savādākā veidā!
Publicēts: 18.02.08 22:35
 citēt

Kā 2x2=4

Vot man, palasot šo topiku, radās iespaids, ka psihais ir no tiem cilvēkiem, kurš pateiks, ka 2x2=7,25. Un tu varēsi viņam teikt, ko gribi, bet tik un tā viņš aizstāvēs savu taisnību. (nekā personiska) Godīgi sakot, pats arī esmu no tā tipāža :) Taču, manuprāt, galvenais ir tas, cik argumentēta ir tava pārliecība. Nedod dievs, tas būs viens H20! ar šādiem cilvēkiem nav viegli, bet vismaz interesanti :)
Publicēts: 18.02.08 22:36
 citēt

Kā 2x2=4

Saproti ko tu runā? te ir forums, tādas viedokļu apmaiņa, neuzspiežu nevienam savu viedokli, kā arī man nav nekāda daļa gar cilvēku makiem, darat ko gribat, pērkat ko gribat, pasaku savas domas un viedokli!

Ja jau tev nepatīk ko cilvēki dara un tu nelien viņu dzīvē tad forumā tev nevajadzētu rakstīt vispār neko, tiklīdz tu kautko pasaki forumā tad sanāk ka tu jau lien citu dzīvē un iespaido citu cilvēku viedokļus, domāšanu un izvēli tādā vai savādākā veidā!

Protams, ka saprotu ko runāju :) un arī to KĀ runāju ;) atšķirība no Tevis.
Publicēts: 18.02.08 22:41
 citēt
Bernudārzu vismaz pabeidzi vai arī uz pāris gadiem tur aizkavējies?
Publicēts: 18.02.08 22:43
 citēt
Bernudārzu vismaz pabeidzi vai arī uz pāris gadiem tur aizkavējies?

Pabeidzu. :) Un?
Publicēts: 18.02.08 22:46
 citēt
Eu eu, tak mieru!
psihais, te nu gan paarshaavi par daudz, SL taa apvainot nedriikst ar beernudaarziem! :evil:
Publicēts: 18.02.08 22:55
 citēt
apvainot var to, kas apvainojas.
Publicēts: 18.02.08 22:56
 citēt
Jā, to var izdarīt [url=www.nic.lv!]www.nic.lv![/url] :) Precīzi neatceros, bet laikam bija vienkārši jāignorē informācija par rēķinu, jo to nesūtīs.

P.s. Neņemos nevienu mācīt, kā ir pareizi darīt, vienkārši dalos ar informāciju - man patīk padalīties ar to, ko es zinu, sevišķi tāpēc, ka internetu sanāk lietot diezgan daudz un redzu, cik fantastiska (var teikt - apbrīnojama) ir zināšanu apmaiņas kultūra citviet! Rodas iespaids, ka citur lepojas ar to, ko zin, kamēr šeit - ar to, ko slēpj.
Publicēts: 18.02.08 22:58
 citēt
Kur var pieteikt to .id subdomēnu?
Publicēts: 18.02.08 22:59
 citēt
apvainot var to, kas apvainojas.

akurāt :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt