forum.gif
Contax N1
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Contax N1
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 19.02.08 20:43
 citēt
Vai kāds ir lietojis Contax N1? Atsauksmes,rekomendācijas,pretenzijas?
Publicēts: 19.02.08 22:58
 citēt
contex sanāk lietot diezgan bieži bet contax gan nē :lol:
Publicēts: 20.02.08 00:06
 citēt
Publicēts: 20.02.08 00:55
 citēt
Vot, cilveeks uzdod normaalu jautaajumu un panesaas stulbs spams..

Contax N1 iipashnieks neesmu, shaubos vai blogaa buus kaads shiis kameras iipashnieks..

Kyocera's Contax N1 ir manupraat forsha filmeniece.
Liidziigi kaa Canon EOSiem, visi kameras sakari ar opiku ir elektroniski.
Kamera jau no saakta gala tika veidota prieksh autofokusa, kaa jau normaalaam kameraam AF rezjiimi ir 3 - Manual, Single, Continuous.
Ar baterijaam pietiek 20-50 36kadru filminjaam, atkariibaa kaa fochee.
Cik atceros tad paredzeets 2 veidu optikaam - Carl Zeiss un Nikon.

Rekomendaaciju varu dot - njem Canon EOS 30 V, buus varbuut ne tik ekskluziivi, bet nemaz ne sliktaak..
Publicēts: 20.02.08 08:59
 citēt
Neredzu jēgu pirkt Contax priekš 35 mm...ja nu vienīgi paspīdēt forumā...
Publicēts: 20.02.08 09:08
 citēt
Neredzu jēgu pirkt Contax priekš 35 mm...ja nu vienīgi paspīdēt forumā...

Neredzu jēgu šādam komentāram... ja nu vienīgi paspīdēt forumā... ;) :D
Publicēts: 20.02.08 09:45
 citēt
Canon 30V jau lietoju...diemžēl iet uz galu;( kaut kādas svītras uz filmas...
Publicēts: 20.02.08 09:54
 citēt

Nu tad kur probleema??? Vai nu peerc jaunu vai nes uz servisu!
Publicēts: 20.02.08 10:18
 citēt

Nu tad kur probleema??? Vai nu peerc jaunu vai nes uz servisu!

pri4om te Canon? ja nav ko raxtiit, neraxti!
Publicēts: 20.02.08 10:40
 citēt
es vairāk domāju par Zeisu Kārļa optiku...vai ir tik laba kā slavē...un vai vidusmēra lietotājs var noteikt atšķirību?
Publicēts: 20.02.08 10:54
 citēt
es vairāk domāju par Zeisu Kārļa optiku...vai ir tik laba kā slavē...un vai vidusmēra lietotājs var noteikt atšķirību?

Atšķirību no kā? No KIT?
Publicēts: 20.02.08 11:17
 citēt
Gan jau ka optika nav sliktāka par Nikon vai Canon fiksiem, tomēr visticamāk nav arī lēta
Publicēts: 20.02.08 13:03
 citēt
nelietoju šo N1 un man nav neviena autofokusa Zeiss stikla, bet ir 6gab. neautofokusa Zeiss stikli - viens uz 35mm un pieci priekš 6x6 - kolosāla optika kurai nav kur piesieties

bet, ķeza ir tajā, ka /vidusmēra lietotājs/ pēc bildēšanas nelieto tehniku (pro palielinātājus, skannerus, drukas iekārtas) kas ļautu 35mm formātā īpaši sajust šo Zeiss pārākumu

gribi, bez fantastiskiem laika un finansu tēriņiem, priecāties par Zeiss optiku - skaties pēc lielāka kadra laukuma 6x4,5 6x6 - tur "pēcbildēšanas tehniku" nevajag tik ūberu, lai dabūtu foršu rezultātu
Publicēts: 20.02.08 13:22
 citēt
nelietoju šo N1 un man nav neviena autofokusa Zeiss stikla, bet ir 6gab. neautofokusa Zeiss stikli - viens uz 35mm un pieci priekš 6x6 - kolosāla optika kurai nav kur piesieties

bet, ķeza ir tajā, ka /vidusmēra lietotājs/ pēc bildēšanas nelieto tehniku (pro palielinātājus, skannerus, drukas iekārtas) kas ļautu 35mm formātā īpaši sajust šo Zeiss pārākumu

gribi, bez fantastiskiem laika un finansu tēriņiem, priecāties par Zeiss optiku - skaties pēc lielāka kadra laukuma 6x4,5 6x6 - tur "pēcbildēšanas tehniku" nevajag tik ūberu, lai dabūtu foršu rezultātu

Gluži manas domas.
Publicēts: 20.02.08 14:57
 citēt

nu lūk! atbilde kuru gribēju dzirdēt;)
Rītdien būšu pie Portreta un mēģināšu vienu tādu notestēt!
Publicēts: 20.02.08 15:00
 citēt
šo N1 atrast pašu un nokomplektēt ar optiku varētu būt problemātiski - kānekā produkts ir miris un bijis īslaicīgs ...

Zeiss uzlikt uz pilna kadra cipariem var ar Nikon D3 - priekš Nikon baijonetes Zeiss ražo 6-7 teicamus stiklus, tiesa visus bez autofokusa

dīvainākais ir tas, ka laikā, kad Pentax pats vairs tikpatkā neražo optiku priekš pilna kadra, un pat blakusražotāji Sigma, Tokina u.t.t. arī pārtrauc pantaksim ražot optiku pilnam kadram - Zeiss ņem un uzcep savu sēriju teicamus stiklus ar Pentax baijoneti....

cenas ar normālas... nu tiesa MF...

ja Pentax izlaistu FF ciparnīcu, tad šitie no plauktiem ietu rūkdami:

www.bhphotovideo.com...
Publicēts: 20.02.08 15:01
 citēt

Rītdien būšu pie Portreta un mēģināšu vienu tādu notestēt!

Studijas apstākļos optikai ir daudz mazākas prasības, nekā reportāžā, piemēram.
Publicēts: 20.02.08 15:06
 citēt
tur arī skatijos (BHP)...
Ok,tad pie vieniem kāpostiem: kur var nest attīstīt plato filmu ( Talsos diemžēl to nevar ) kā arī ieskanēt? Mana doma; PIE 645 formāta piepirkt planšetnieku lai varētu skanēt un likt web,bet (ja izdodās māksla) labai kvalitātei tāpat būs jāmeklē niknāks skaneris un labs operators.
Publicēts: 20.02.08 15:14
 citēt
tur arī skatijos (BHP)...
Ok,tad pie vieniem kāpostiem: kur var nest attīstīt plato filmu ( Talsos diemžēl to nevar ) kā arī ieskanēt? Mana doma; PIE 645 formāta piepirkt planšetnieku lai varētu skanēt un likt web,bet (ja izdodās māksla) labai kvalitātei tāpat būs jāmeklē niknāks skaneris un labs operators.

Saprotu jau, ka jaunajai paaudzei gribas paspēlēties ar nostaļģisko plat- un mid-formāta tehniku, tikai nesaprotu, kam vajadzīgs "čakars" ar gana dārgo filmu un aparatūru , ja finālā to tāpat pārvērš "digiziepī", skanējot uz planšetnieka....:)))
Publicēts: 20.02.08 15:16
 citēt
izlasi uzmanīgi...Frīdi.
Publicēts: 20.02.08 15:17
 citēt
Paldies par jauno paaudzi;)))
Publicēts: 20.02.08 15:19
 citēt
izlasi uzmanīgi...Frīdi.

Lasīju jau, protams. Bet tāpat palieku pie sava (protams, necilā) uzskata - visai tai filmu padarīšanai reāla jēga ir tikai tad, ja pats dzīvajā vari attīstīt un izkopēt!
Publicēts: 20.02.08 15:21
 citēt
Paldies par jauno paaudzi;)))

Sorry, ja kas. Bet es, atšķirībā no citiem, neslēpjos aiz simboliska zīmējuma...:)
Publicēts: 20.02.08 16:48
 citēt
kas ir PIE?
645 nāk ar lupatu šateri, uz šo dienu tie parsvarā ir slimi nodzīti zirgi, ir pagrūti atrast labā stāvoklī.
P 645 NII ir lielisks ar savu matrix mērīšanu, ir AF stikli, ērts, var piešauties pat reportāžam....
Publicēts: 20.02.08 17:05
 citēt

Saprotu jau, ka jaunajai paaudzei gribas paspēlēties ar nostaļģisko plat- un mid-formāta tehniku, tikai nesaprotu, kam vajadzīgs "čakars" ar gana dārgo filmu un aparatūru , ja finālā to tāpat pārvērš "digiziepī", skanējot uz planšetnieka....:)))

Nav tik traki. Labi planšetnieki diezgan ciešami skanē plato filmu. Visādā ziņā, ja nebildē reportāžas vai ko citu, kas prasa daudz kadru, tad uz filmas bildēt ir lētāk. Digitālais gan dod ātruma priekšrocību, bet ne kvalitātes. Vēl jo vairāk, ka filmu tehnika ir dabūnama pa visai pieejamām cenām.
Publicēts: 20.02.08 21:17
 citēt

Nav tik traki. Labi planšetnieki diezgan ciešami skanē plato filmu. Visādā ziņā, ja nebildē reportāžas vai ko citu, kas prasa daudz kadru, tad uz filmas bildēt ir lētāk. Digitālais gan dod ātruma priekšrocību, bet ne kvalitātes. Vēl jo vairāk, ka filmu tehnika ir dabūnama pa visai pieejamām cenām.

Man te ienāca prātā salīdzinājums, kas daudzmaz izskaidro manu nostāju:
No punkta A līdz punktam B var gan aizbraukt ar autiņu, gan aizjāt ar zirgu. Ar autiņu praktiski un ātri, ar zirgu- romantiski, bet zināms čakars un priekšdarbi. Es labāk ar autiņu,- ar zirgu apnicis jādelēt...:)))
Publicēts: 20.02.08 21:35
 citēt
a man atkal autiņš noriebies...mūžiga steiga...un tu esi prom no sevis;(
Publicēts: 20.02.08 22:35
 citēt
cik tad Frīdi platās Astias, Velvias esi ar labu skanneri noskannējis, ka tā muti brūķē?

tas nav galīgi ar ciparu puskadrnieku pirtis klikšķināt vai ar filmu eosu šaurās purgāt

protams /Roltons/ gatavs divās minūtēs, bet ir īpatņi kam karbonāde garšo...
Publicēts: 20.02.08 22:55
 citēt
[url=http://www.contex-condom.com/]contex
co to jest?
Publicēts: 20.02.08 23:03
 citēt
cik tad Frīdi platās Astias, Velvias esi ar labu skanneri noskannējis, ka tā muti brūķē?

tas nav galīgi ar ciparu puskadrnieku pirtis klikšķināt vai ar filmu eosu šaurās purgāt

protams /Roltons/ gatavs divās minūtēs, bet ir īpatņi kam karbonāde garšo...

Māri, a man patīk tos film-fanātus pakaitināt (nu tā- bez ļaunuma)...:)))
Publicēts: 21.02.08 08:51
 citēt
a starp citu salīdzinājums ar zirgu un auto ir trāpīts kā naglai uz galvas! Tikai...maz kas runā auto par labu...ja nu vienīgi ātrums...un tas arī ir ļoti apšaubāms;(
Publicēts: 21.02.08 22:11
 citēt
ja bildē tikai ar filmu (vai cipariem) abstraktas pārliecības "ka tā ir labāk" dēļ, tad visticamāk to dara velti
Publicēts: 21.02.08 22:14
 citēt
+Maris :)
katram savi iemesli. Bet contaxs izskatas labs.
contex ari, bet durex pari visam.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):