Njem oly 410, taapeec ka pats leetaakais. Un ja spriest peec Tavaam bildeem, tad vispiemeerotaakais pukjiiteem un dabasskatiem - kraasinjas buus forshas kaa nevienam.
Teiksim tā- 400D no visiem Canoniem ir lielākais draņķis.
Attēls nedinamisks, tumšs un pēc manām domām pretīgāki toņi. Es pats lietoju 350D un veicu salīdzināšanas pēc bildes un nebiju domājis ka ir tik traki.
Pamatojums- uz tāda paša izmēra matricas, pilnīgi tas pats procesors (nezinu kā ar firmvare, bet man tāds čujs ka necik īsti neatšķiras). Karoč viss tas pats, tikai tas, ka pielikti klāt divi megapikseļi. Tas nedod NEKO LABU. Tas tikai čakarē attēlu.
Bet var jau arī pirkt- ir arī apmierināti 400D īpašnieki.
Teiksim tā- 400D no visiem Canoniem ir lielākais draņķis.
Attēls nedinamisks, tumšs un pēc manām domām pretīgāki toņi. Es pats lietoju 350D un veicu salīdzināšanas pēc bildes un nebiju domājis ka ir tik traki.
Pamatojums- uz tāda paša izmēra matricas, pilnīgi tas pats procesors (nezinu kā ar firmvare, bet man tāds čujs ka necik īsti neatšķiras). Karoč viss tas pats, tikai tas, ka pielikti klāt divi megapikseļi. Tas nedod NEKO LABU. Tas tikai čakarē attēlu.
Bet var jau arī pirkt- ir arī apmierināti 400D īpašnieki.
+ Ļoti skaistas jpeg krāsas (oversaturated) bet ziemas drūmumā pa pirmo zorti. Lēts kit. Asa matrica (laikam Sony). Salīdzinoši lēns buferis mūsdienām. - Nav normālu objektīvu LV pieejami (31 limited, piemēram), tikai uz pasūtījumu, nav iespēju tos testēt, līdz ar to. Dārgi aksesuāri un normālie objektīvi. No lietotā LV pieejami ir tikai lētā gala drazainie objektīvi, jo Pentakšus pērk cilvēki, kuriem nav naudas kam normālākam... Kāds vēl serviss pentaksim?
Neticu, ka cilvēks pērk spoguļkameru, lai blieztu visu mūžu ar kit un iebūvēto zibspuldzi!
Sveiki! Vēlētos pajautāt kuru no šiem bodijiem jūs man ieteiktu..
Pentax K100D Pentax K10D Oly E-410 Oly E-510 Canon 400D Nikon D40 Un vēl kāds kuru jūs ieteiktu Paldies!
To kurš liekas vispiemērotākais vajadzībām. Man ir tikai vēl viena maza piebildīte, ja izvēlas digitālo kameru ir ieteicams izvēlēties pašu jaunāko jo:
Tehnika ļoti ātri attīstas un cenas tiek samazinātas jaunajiem variantiem nepārtraukti Visdrīzākais veco kameru neizdosies pārdot Jaunajā kamera būs "fīčas" kas tikai atvieglos un uzlabos fotogrāfa darbu (noize reduction, etc) Vieglāk rīkoties
ieteikt pliku bodiju? ko tu ar vinju dariisi? ja domaa bildeet, tad objektiivi ir daudz svariigaaki par bodiju. Shoreiz piekriitu Jonatanam, ka labaakais kits IMHO buus oly. Piem e510. 14-42 stikls vien ir canon 17-85IS liimenii peec asuma un detalizaacijas, un IS iebuuveets kameraa. jaa, troksjnju (+detalju) ir vairaak pie iso 1600 kaa citiem, sportam un nakts reportaazhaam nederees. Ja pliks bodijs, tad Pentax K10D.
Nu ja peec Rokvella, tad jaanjem leetaakaa! - "The ultimate quality of any photo does not depend on the camera. A $150 camera can make the same quality photo as a $5,000 camera.
Good photographers get great great photos even with the cheapest cameras."