forum.gif
Jautājums lietpratējiem...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Jautājums lietpratējiem...
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.02.08 14:51
 citēt
Sāku ar Canon Powershot A 510 ja nemaldos, itkā nav ne vainas, bet tai pašā laikā nekas nopietns, tagad esmu iestājies Sony Alfa Q-100 pulciņā, aparāts jaudīgs, patīkami strādāt...
Tātad jautājums, ja nav pagaidām laika apstākļi tādi lai ietu kursus, un vienīgi pašmacības ceļā apgūstu, varbūt varat ieteikt kādu labu linku, ko apmelēt, kur noderīga informācija, vai grāmata ko varētu iegādāties??? ceru uz atsaucību...
Publicēts: 20.02.08 14:56
 citēt
Gūgli varu ieteikt, pa pirmo zorti resursiņš!!! ;)
Publicēts: 20.02.08 15:02
 citēt
Nezinu kā sony bet canoniem fotoaparāta instrukcija nāk līdzi kur var visus pamatus uzzināt kam kas domāts un kā ko nofotografēt, ar to varētu sākt, tad iemācies kadrēšanas pamatlikumus. Tad uz to zināšanu bāzes arī vari manipulēt ar internetā pieejamo informāciju un meklēt to ko vēl gribi iemācīties!
Publicēts: 20.02.08 15:07
 citēt
Jā, nāk līdz, esmu vinju pārlasijis, un sho to ieguvis, bet nu tagad ir tas moments pa to ka gribas padziļināti... :)
Publicēts: 20.02.08 15:08
 citēt
ieteiktu Hedžko grāmatu ''Fotografēšana''
Publicēts: 20.02.08 15:09
 citēt
Ja runa par grāmatu iesācējam - tjipa "par visu ko pa druskai un ar smukām bildēm", un vēl latvju mēlē-manuprāt, nav galīgi "zemē metama" Dž.Hedžko "Fotografēšana". Redzēju, ka ir jauns "Zvaigznes" izdevums grāmatnīcā. Man gan ir vecais izdevums, bet dažreiz brīvā brīdī labprāt pašķirstu- citreiz pat kadai idejai ierosina...:)
Publicēts: 20.02.08 15:10
 citēt
Publicēts: 20.02.08 15:10
 citēt
He- sinhronie ieteikumi panesās...:)))
Publicēts: 20.02.08 15:14
 citēt
Dž.Hedžko "Fotografēšana", ir ok, pa šo grāmatu esmu jau dzirdējis, nu ir pienācis laiks viņu iegūt savā īpašumā, paldies...
Publicēts: 20.02.08 15:17
 citēt
Te ir vērts apskatīties, ļoti daudz noderīgas literatūras
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 22.02.08 20:00
 citēt
:D
Publicēts: 22.02.08 20:02
 citēt
isohunt.com

tur var kaudzeem gramatas .pdf dabut par fotografiju, apstradi studijam uttt
Publicēts: 04.03.08 12:02
 citēt
ok
Publicēts: 04.03.08 12:44
 citēt
kas jums tajā grāmatā tā patīk, nopirku viņu un nekā sakarīga pāris mēnešu laikā neesmu atradis! Tualetes literatūra!
Publicēts: 04.03.08 15:00
 citēt
Kādus pamatus viņam vajag?

pasties kādas bildes taisa!
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 04.03.08 15:36
 citēt
kas jums tajā grāmatā tā patīk, nopirku viņu un nekā sakarīga pāris mēnešu laikā neesmu atradis! Tualetes literatūra!

a teici, ka neesi neko sakarīgu atradis :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):