Kautkur bija te links par muitas lietām, bet nevaru tagad to atrast. Varbūt kāds var palīdzēt kā pie mums ar auksto ieroču nodevaām notiek viss? Procentu likme
aukstie ierochi? tjipa atdzeseeti lozmeteeji? Skiet tur bija vajadziiga kaukaada atljauja par ieveshanu/izveshanu..
Iegādāties glabāt un pārvadāt ir aļauts likumā bez nekādām papildus atļaujām. Papildus atļaujas ir uz šaujamieročiem. Mani interesē tik % kurus muitā ņem.[/list]
Nez kāpēc izmeta to manu linku,nezinu,varbūt kādiem sponsorveikaliem nepatīk ka no Štatiem ko ved ,un zin cik jāmaksā ievedmuita... Varu pameklēt un personīgi iemest to adresīti.
Nez kāpēc izmeta to manu linku,nezinu,varbūt kādiem sponsorveikaliem nepatīk ka no Štatiem ko ved ,un zin cik jāmaksā ievedmuita... Varu pameklēt un personīgi iemest to adresīti.
Būtu ļoti pateicīgs . Tieši no US arī plānoju sūtīt.
OFT: Interesanta manta. Ja drīkst jautāt - cik tāda izmaksāja? Uz bildes grūši pateikt vai tā būtu katanas kopija vai chisakatana, katrā ziņā dīvaini tas, ka neredz tādu tipisku lietu kā hamon līniju uz asmens, bet varbūt konkrētajā gaismā to tā neredz. Pašu arī interesē šādas lietas, līdz šim gan lētāko +/- jēdzīgo kopiju ir izdevies atrast pa 300 - 400$. Un kā tad izdevās ar to muitu? Cik beigās tur viņa sanāca?
Es jau rakstīju ka tā ir kopija. Ja būtu īstā tad arī cena būtu atiecīgā un jakiba būtu. Tās 200$ itkā ar jakiba tās tikai uzasinātas tā ka izskatās pēc jakiba. Un tēraudi tagad ar vissvisādi labi lietojās kopijās. Reāli es pa 1800EU redzēju netā reālu tamahagane kaltu pēc japāņu tradīcijas un pulētu ar. Bet nu tādu dārgu es gan neņemšu. Pasūtīju beigās nu UK un muita nebija.