forum.gif
Perku 70-200 f4 canonam
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Perku 70-200 f4 canonam
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.02.08 20:26
 citēt
Perku 70-200 f4 canonam lidz 300 Ls
26442363 vai PM
Publicēts: 20.02.08 20:37
 citēt
es arī drīz! :D
Publicēts: 20.02.08 20:48
 citēt
super, ja tev kads lieks piedavajums padi zinu!
Publicēts: 20.02.08 21:09
 citēt
26442363 vai PM

Nu nezinu- tādiem "klasiskajiem" objektīviem cena tik strauji nekrīt- ja nu vienīgi galīgi apdriskāti vai kriminālas izcelsmes. Vismaz es apvainotos, ja man par manējo piedāvātu tādu dempinga cenu. Domāju, ka "normāla" cena stiklam labā stāvoklī varētu būt ap 350 Ls. Novēlu Tev sagaidīt kādu nelaimes putnu, kam tik lielas naudas grūtības, lai par pusvelti labu stiklu atdotu. ..:)
Publicēts: 20.02.08 21:21
 citēt
Nu ir taaa, ka [url=www.ss.lv]www.ss.lv[/url] jauns ar 2 gadu garantiju 389 Ls, vertu 400 Ls un man liekas, ka nebus tas dempings, bet ja runa starp jaunu pa 389 un lietotu pofig cik labi vins milots un lolots 40 Ls atskiriba nav nekas!!!
Publicēts: 20.02.08 21:25
 citēt
Nu ir taaa, ka [url=www.ss.lv]www.ss.lv[/url] jauns ar 2 gadu garantiju 389 Ls, vertu 400 Ls un man liekas, ka nebus tas dempings, bet ja runa starp jaunu pa 389 un lietotu pofig cik labi vins milots un lolots 40 Ls atskiriba nav nekas!!!

Laikam jau Tev taisnība- pāris gadu atpakaļ savu kā jaunu nopirku pa 350 Ls un biju laimīgs bez gala- gan par veiksmi, gan par stiklu...:)
Publicēts: 21.02.08 09:10
 citēt
Ir IS versija, ja kādam interesē. perfektā stāvoklī.
Publicēts: 21.02.08 10:44
 citēt
mūžsenais jautājums- cik?
Publicēts: 21.02.08 11:12
 citēt
Tu meza dzivo????
tas tev nav nekads enzo ka vini ir tik cik vini ir....
ja tu nezedzi atskiribu stap jaunu un lietotu tad ej uz elkor noperc un pielime ceku uz objektiva lai visi redz!!!!

pasaki ka lieta to lietojot var nezaudet savu vertibu?????
ja es nopirksu pa 400 ls izmetisu kastiti un teiksu tev ka majas izfoceju 2 kadrus tu no manis pirksi pa tiem pasiem 400 ls????
Publicēts: 21.02.08 11:15
 citēt
Perkot lietotu Tu nezini lietas / preces vesturi un kas un ka ar vinu ir, tapec ir risks... un tavuprat adekvata cenas stapiba ir 40 ls (pie izteretiem +/- 400 ls) stap jaunu un lietotu?
Vo apgaismo mani ar savu dizo domu tik piemet klat ciparus lai nesanak te ļa ļa ļa ka vienmer!
Publicēts: 21.02.08 12:45
 citēt
26442363 vai PM

too late my friend...tiko savu pa shaad summu aizlaidu...i to veel stipri kauleejaas... bet virs 300tinju pa shaadu tagad vairs otreizeejaa tirguu nedabuuti...labaak piekraaj un panjem 2.8...
Publicēts: 21.02.08 13:05
 citēt
veci es tev uzdevu konkretu jautajumu!!!

visiem vienalga cik vins labs loti labs vai loti loti labs
ja jauns maksa 389 Ls un jautajums tev... tu kad perc kaut ko lietotu tu rekini ka tas ir LIETOTS un tu ietver risku par to ka nezini neko par vinu...
un tad vai 40 Ls ir adekvata starpiba un ja tu spesi atbildet uz siem jautajumiem tu sapratisi par ko es runaju...

un neviens nav aizvainots
amazon.com vispar laikam bija 515 USD un del sutisanas cakara 300 Ls esmu gatavs atdot seit

es saprotu ka tev gruti skirties iegadat man vienalga - bet nu saproti cilvek noperkot jaunu lietu un to iznemot no iepakojuma ta vairs nav jauna un vina vairs nemaksaaaaa tos Ls ko iliki veikala, ja tu uskati ka par garantijas laika vins nolietojas 40 Ls tad tu esi baigais optimists
Publicēts: 21.02.08 13:11
 citēt
26442363 vai PM

too late my friend...tiko savu pa shaad summu aizlaidu...i to veel stipri kauleejaas... bet virs 300tinju pa shaadu tagad vairs otreizeejaa tirguu nedabuuti...labaak piekraaj un panjem 2.8...

es perku ne pardodu...
doma jau bija par 2.8 bet vairak domaju ka pietiks ar 4 pagaidam
laiks radis
un ar atrast ik pa laikam paradas
Publicēts: 21.02.08 13:26
 citēt
Gribēju piebilst pie iepriekš uzrakstītā, ka Vish minētā cena 400 Ls diez vai ir legālai precei ar pilnvērtīgu garantiju. Nezinu par minēto tirgoni, bet pricelist meklētājs rāda, ka pie Pāvela kolēģiem fotopreces.lv šis objektīvs maksā 435 Ls Ušaubos, vai arī viņi dod reālo Canon garantiju), IT shop veikalā- 480 Ls, bet Canon veikalā Maskavas ielā - virs 500 Ls.
www.pricelist.lv...
Publicēts: 21.02.08 13:29
 citēt
vertucatalogā pa 400Ls
Publicēts: 21.02.08 13:32
 citēt
vertucatalogā pa 400Ls

Varbūt. Bet neticu, ka pa tik zemu cenu bijušais "kaktu tirgonis" Kaspars Rozēns tirgos legālu mantu ar reālu Canon garantiju. Parasti jau šī garantija lētajiem tirgņiem izpaužas solījumos (uz savas, ne Canon veidlapas, 2 gadu laikā palīdzēt sataisīt)...:)
Publicēts: 21.02.08 13:34
 citēt
Friidi protams ka var ari elkora panemt.... tur vel vairak un ko talak???
es tomer pagaisdisu...
Publicēts: 21.02.08 13:37
 citēt
Friidi protams ka var ari elkora panemt.... tur vel vairak un ko talak???
es tomer pagaisdisu...

Da pērc kaut Latgalītē pa kasti krutkas- kas ta man...:)))
Es to mazo kašķīti te uztaisīju, jo tiešām sāp sirds, ka mans mīļais stikliņš tik zemu kotējas...:)
Publicēts: 21.02.08 13:43
 citēt
man vienkarsi necelas roka maksat par vinu vairak... zinot pa cik var dabut jaunu...

nosaciti nezinami pilsoni jaunu pa 350 Ls piedava caur PM ta ka ar garantiju neko sikak neprasijos jo pagaidam gribas letak...

un es saprotu ka sirsnina sap, doma man bija viegli pa 200 ls oly atdot... bet ko var cikstet negribi nepardod neviens jau nespiez vai ne???
Publicēts: 21.02.08 13:47
 citēt
man vienkarsi necelas roka maksat par vinu vairak... zinot pa cik var dabut jaunu...

nosaciti nezinami pilsoni jaunu pa 350 Ls piedava caur PM ta ka ar garantiju neko sikak neprasijos jo pagaidam gribas letak...

un es saprotu ka sirsnina sap, doma man bija viegli pa 200 ls oly atdot... bet ko var cikstet negribi nepardod neviens jau nespiez vai ne???

Visdrīzāk jau tā lētuma "fiška" slēpjas iekš reālās garantijas eksistences. Katrā ziņā- veiksmi Tev labi un lēti nopirkt- neņem ļaunā , ka netīšām sanāca tā kā cenu uzsist.
Publicēts: 21.02.08 13:51
 citēt
viss ok
launakais mans scenarijs ir US
Publicēts: 21.02.08 14:01
 citēt
lai viss butu ok tad sazvaniju vertu un sie saka ka garantija 2 gadi viss caur canon cenrtu un viss oki!
Publicēts: 21.02.08 14:18
 citēt
lai viss butu ok tad sazvaniju vertu un sie saka ka garantija 2 gadi viss caur canon cenrtu un viss oki!

Lai gūtu savu pārliecību, arī piezvanīju "vertu" un vēlreiz pārliecinājos- arī viņi dod nevis Canon garantiju, bet tikai savu garantiju, ka noorganizēs remontu Canon servisā. Tātad, ja kas, Tu aiznesīsi aparātu viņiem un viņi savukārt kautkur nesīs remontēt- varbūt uz Canon, a varbūt pie Vasjas onkuļa kaimiņu pagrabā...:)
Tur jau tā starpība- ja, piemēram tas vertu noies pa burbuli, Tu savu garantiju varēsi pakārt uz nagliņas...:)
Es naepceļos- manam 40D ir tāda pati "nagliņas" garantija no "fotopreces.lv" un es tāpat ceru, ka viss būs OK...:)
Publicēts: 21.02.08 14:28
 citēt
Nu bet nejau taepec vins tika dibinats lai noietu...
visiem tagad gruti bet lielaka dala vini visi kaut kur nes....

Nu nez friidi kaut ka lidz sim cenos iegadat visu ieks US un ar kursu 0.48 tas viss ir daudz pieklajigak un tas ir viens no iemesliem kapec nedomaju ka lietota cena butu normala >300 ls

ir forsi ja kaut kas nepatik / kaut kas japamaina un ieks LV pardodot tapat paliec +
Publicēts: 21.02.08 14:32
 citēt
Nu bet nejau taepec vins tika dibinats lai noietu...
visiem tagad gruti bet lielaka dala vini visi kaut kur nes....

Nu nez friidi kaut ka lidz sim cenos iegadat visu ieks US un ar kursu 0.48 tas viss ir daudz pieklajigak un tas ir viens no iemesliem kapec nedomaju ka lietota cena butu normala >300 ls

ir forsi ja kaut kas nepatik / kaut kas japamaina un ieks LV pardodot tapat paliec +

Es jau arīdzan plānoju uz pavasari nopirkt USA 580EXII bliceni- iekš B&H, ap 360$- krustdēls brauks mājās no mācībām un ceru, ka atvedīs.
Publicēts: 21.02.08 14:34
 citēt
un tad tas mantas ko esi iegadajis nemaz nav zel...
ir tacu labi tur...

bet lai ka tu vienmer ka melns kakis pari manam celam skrien
(laba nozime) :wink:
Publicēts: 23.02.08 03:29
 citēt
Sos stiklus LOTI reti pardod. RETI PERK bet vel RETAK PARDOD:) Pat man tads metajas majas jau kadus 3-4 gadu liekas ne reiz pat uz ielas nesmu ar vinju izgajis BET STAV un pardot netaisos. + Ka 2x vieglaks pa 2,8 Versiju :) Laulene pukjites mjas reizem ar sjo bilde SLAVE ka AF labak stradajot uz 20.D neka ar VECO 70-200 / 2,8 :):)
Publicēts: 23.02.08 07:28
 citēt
tikai nevajag aizmirt, ka kaut ko sūtot pa pastu no ASV nāksies vien piķot ievedmuitu un visam pa virsu PVN.
pazeminātu vērtību tādi kantori kā B&H neuzrādīs.

un tad vēl ļoti liela varbūtība, ka objektīvs būs ar neprecīzu AF.

tad vai nu pirkt šeit iepriekš pārbaudot vai arī B&H uz vietas arī pārbaudot un ja vajag tad var 7 dienu laikā samainīt pret citu vai pat dabūt naudu atpakaļ.
Publicēts: 23.02.08 07:42
 citēt
pa manam L stiklus var pirkt gan lietotus gan jaunus ari no "neautorizeetiem tirgonjiem" un nesatraukties par garantiju, jo canon L ir canon L (pasam vienc ir lietots, otrs no "laptop.lv";), par garantiju ir jasak uztraukties ja perk third party stiklus, jo tur jau var rasties problemas ar front/back fokusiem, autofokusa precizitati u.t.t.u.t.j.p
Publicēts: 23.02.08 12:35
 citēt
Nu ja dabu kadu kas ieliek sava koferi, tad ta US lieta paliek daudz interesantaka neka kaut ko pirkt ieks LV
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):