forum.gif
back fokusa laboshana?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / back fokusa laboshana?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.02.08 20:50
 citēt
Vai ir reali kaut kada iespeja veikt leecas kalibraciju back fokusa gadijumaa, ja NAV iespeejas uz garantiju!
Publicēts: 20.02.08 22:06
 citēt
cik esmu lasījis asv portālos tad džeki ir vairākas reizes sūtījuši objektīvus atpakaļ uz fabriku līdz novērš trūkumus, nezinu vai tas trādā Latvijā!
Publicēts: 20.02.08 22:18
 citēt
nu es domaaju shitaa, ka visi zinaam, ka visa optika un ne tikai ASV ir letaaka... Un es suutu ariis hadu tadu neCanon optiku tapec nedaudz domaju par to ko darit gadijumaa, ja ir tas fakts kad sanjemu preci!
Publicēts: 20.02.08 22:20
 citēt
man liekas ka vienreiz par šito lietu prasīju canonā uz maskavas ielas un šie plecus tikai raustīja ka neko nezinot!
Publicēts: 20.02.08 22:25
 citēt
nu un jo veel vairaak shiem jau par Tamron leecu buus pie kaajas.. :( ai nu fuckin skumji...
Publicēts: 20.02.08 22:31
 citēt
nu un jo veel vairaak shiem jau par Tamron leecu buus pie kaajas.. :( ai nu fuckin skumji...

Aizmirsti! S**** nekur nejustificē!
Publicēts: 20.02.08 22:33
 citēt
tā varētu būt, bet to ties ja kādam vajag fotiku saregulēt tad gan to varēja pa 60ls laikam saregulēt, tas laikam prasīja uz nedēļu pie šiem aparātu atstāt, šie lielijās ka vienam tur jau saregulējuši white balanss un tas esot labākasi 5d aparāts baltijā :) nezinu cik tur tā taisnība
Publicēts: 20.02.08 22:38
 citēt

Paldies par uzmundrinoshajiem vārdiem Juri! ;) P.s visi tomēr navar atlauties visu ko grib un tapēc idzdzīvo ar maksimālo minimumu pie pieejamajiem apstāk
ļiem! :)
Publicēts: 20.02.08 22:55
 citēt

Paldies par uzmundrinoshajiem vārdiem Juri! ;) P.s visi tomēr navar atlauties visu ko grib un tapēc idzdzīvo ar maksimālo minimumu pie pieejamajiem apstāk

vinsh izradija cienu un vismaz * simbolus ielika :)
Publicēts: 21.02.08 09:27
 citēt

Tātad jamaina apstākļi, lai varētu atļauties, nevis jāčīkst par savu slinkumu forumā! ;)
Publicēts: 21.02.08 11:57
 citēt
Juri a kaads te sakars ar slinkumu?
Publicēts: 21.02.08 12:38
 citēt
slinkums mainit apstakljus ka vari atlajuties vairaak objektivus ar uzrakstu S*** nepirkt!?
Publicēts: 21.02.08 12:40
 citēt

Skaidrs, ka vistiešākais!!! Domā, ka vairums bomžu bomžo tāpēc, ka nevar pastrādāt? Nē, tač! Bomžot ir kaifīgāk...!
Publicēts: 21.02.08 13:40
 citēt

Skaidrs, ka vistiešākais!!! Domā, ka vairums bomžu bomžo tāpēc, ka nevar pastrādāt? Nē, tač! Bomžot ir kaifīgāk...!

Par studijaam arii jaamaksaaa.. Ja man nebutu jadoma par citam lietaam, tad tici man es jau sen staigaatu ar 5d!
Publicēts: 21.02.08 13:49
 citēt

Par studijaam arii jaamaksaaa.. Ja man nebutu jadoma par citam lietaam, tad tici man es jau sen staigaatu ar 5d!

billy, tev ir jaakustaas aatraak, lai sanaaktu gan studijaam, gan 5d. to tev tauta censhaas pateikt!

p.s. gandriiz kaa lolita :)
Publicēts: 21.02.08 14:48
 citēt
nee nu visi baigie zibenszeļļi! :D
Publicēts: 21.02.08 15:08
 citēt

Juris laikam aizmirsis laikus, kad skraidīja ar viduvēji s***** EF 28-135 stiklu un pirka no rokas vidēji nolietotus 10D...:)))
Publicēts: 21.02.08 16:49
 citēt
:D naisss
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):