forum.gif
meklē fotogrāfu šai sestdienai un svētdienai
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / meklē fotogrāfu šai sestdienai un svētdienai
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 21.02.08 16:53
 citēt
Sveicinati blogeri,
pazistams cilveks ludza piedavat vienam fotografam darbinju!

Laiks: šo sestdien un svētdien (23. un 24. februaris)
Vieta: brauciens uz Lietuvu
Jafoche: sports! Cik sapratu, basketbola spele, trerninji utt.
Apmaksaa: celju, viesnicu, eshanu, par darbu - pec vienoshanaas.

Talrunis konktaktiem: 29415444 Ineta
Publicēts: 21.02.08 17:19
 citēt
Karoche, lietas istajos vardos - tusinjs, izbrauciens, alus, karsejmeichas un mazliet pafochet, par to sanjemot preti iepriekshmineto?
Publicēts: 21.02.08 17:24
 citēt
Ir tikai tāda lieta, ka bez gaišiem stikliem tur nekas nesanāks, ja tas ir sports :)
Publicēts: 21.02.08 17:25
 citēt
nu tas pac pa sevi - kam nauda, tam tusinjs. es jau nepiesakos, tikai precizeju :mrgreen:
Publicēts: 21.02.08 17:33
 citēt
Karoche, lietas istajos vardos - tusinjs, izbrauciens, alus, karsejmeichas un mazliet pafochet, par to sanjemot preti iepriekshmineto?

Ufff, cik redzeeju pēdējās spēlēs tad evoluucija karsējmeitenēm notiek uz arvien jaunākām un jaunaakaam (drīz jau bērnudārznieces pa laukumu skraidiis) taa kaa tur driizaak var pēcāki bezmaksas viesniicu ar "zelta griezumu" uz loga dabuut...
Publicēts: 21.02.08 17:40
 citēt
A neko tagad nevar darīt, ka krūtis ātrāk sauk augt :twisted:
Publicēts: 21.02.08 17:40
 citēt
zelta griezums uz loga :D :D

toties iznākot ārā, kāds meistarīgs kadrējums visā bildēs :D
Publicēts: 21.02.08 21:08
 citēt
A neko tagad nevar darīt, ka krūtis ātrāk sauk augt :twisted:

es uz dirsas :lol: :lol: :lol:
Publicēts: 21.02.08 21:43
 citēt
jā!. Mārtiņ - tu sāc klasisko izteicienu ziņā TUVOTIES Lunim! :)
Publicēts: 22.02.08 02:09
 citēt
Sjim pasakuma vaig nopietnu ekopejumu , bez ta tur nav ko darit da i spele LABI japarzin un pieredzei jabut savada PABRAUKAJSNAS vien sanaks ar apsaubamu rezultatu.
Publicēts: 22.02.08 17:46
 citēt
zjeel,ka jaastraadaa,taa jau vareetu :(
Publicēts: 22.02.08 21:07
 citēt
Es gribu redzet,vai tu par 120ls uz 2dienam fotografetu.pazvaniju,biju uz dirsas.Tipa,apmaksa gulesanu,transportu,esanu un 60lati diena.galigi jau neciena fotografus.
Publicēts: 22.02.08 21:12
 citēt
60Ls dienā x 20 darba dienas mēnesī = 1200Ls/mēnesī.
Ja pieskaita vēl ēšanu tad nekādu necieņu neredzu.
Publicēts: 22.02.08 21:19
 citēt

Tā kā tas tan regulārais darbs tad atiecīgi arī cenas ir citas. + brauciens un vēl neaizmirsti ka TAVAS aparatūras nolietojums. + domā ļoti daudz noēst? :) Viesnīca lux domā būs :)
Publicēts: 22.02.08 21:24
 citēt
Es gribu redzet,vai tu par 120ls uz 2dienam fotografetu.pazvaniju,biju uz dirsas.Tipa,apmaksa gulesanu,transportu,esanu un 60lati diena.galigi jau neciena fotografus.

:D :D :D daudzi vēl piemaksā, lai pie tiem ģīmjiem tiktu klāt. Nu bīšķi par šerpu skan prieks bloga tautas. Sandriko neuztver personīgi, vienkārši tavs koments vispilgtākais šajā tēmā par samaksu.
Publicēts: 22.02.08 21:34
 citēt

20 darba dienas mēnesī= daudz izdevumu tehnikas uzturēšanai. Mīnus nodokļi, mīnus...

Čiks vien beigās sanāk...:)
Publicēts: 22.02.08 22:09
 citēt
Gribat teikt par 1200Ls mēnesī nevar izdzīvot? Gan jau vēl šādas tādas haltūras pa virsu + stoki un vēl šis tas.

JRJ - neeesmu izlepis, ir visādos graustos pabūts, tā kā lux nav noteicošais. A paēst 3x dienā jau nu viņiem būtu jāapmaksā.
Publicēts: 22.02.08 22:09
 citēt
Pie 1200Ls menesi -Nodokli un paredzama darba TEHNIKA spes atpelnities ~2 Gadu laika , jautajums vai VELIES ieguldit MINIMALI ~10-15t Ls MINIMALI uz 2 gadiem lai skaraiditu tur pa tam spelem PA BRIVU . Esmu stradajis Komandas , man pirmais Fotografa diploms saucas "Specializacija sporta fotografija" paris gadus ar nostradaju. Njuuuuu Baig lab japarzin PASAKUMS @ Noteikumi un dazjadas PASAKUMU VIETAS un apstakli:) Citalieta ja KOMANDA tev izdala TEHNIKU PEC konfiguracijas butu nepieciesjams 2Gab. Canon EOS-1D Mark III BODIJI + EF 16-35mm f/2.8L II USM + EF 70-200mm f/2.8L IS USM + EF 400mm f/2.8L IS USM + 2gab Speedlite 580EX Blices + 1gab Resistant External Power Pack, Canon battery pack CP-E3 and Transistor Pack E. IESPEJAMS EF 50mm f/1.2L USM + Alga 1200Ls menesi TADA var iet un stradat JA KOMANDA negrib sjo INVESTICIJU atlauties bet cer maksat 60Ls pa 2 dienu komandejumu LAI PASJI BILDE!:) Ja var pateikt ka LV pieaicinatiem speciem sados gadijumos MAKSA sakot no ~150-200Ls par VIENU SPELI!
Publicēts: 22.02.08 22:16
 citēt
Lunis, bet blogā tač diezvai meklē profu, piekritīsi?
Es ar šodien nopirku 70-200 2.8 stiklu, bet es nemaz i neplānoju to tuvākajā laikā atpelnīt - tas man vienkārši ir dārgs hobijs. Pelnu es ar galvu.
Publicēts: 22.02.08 22:22
 citēt
Lunis pareizi saka!
Un diez vai meklējot šeit fotogrāfu meklē to kam tas ir hobijs :) . Kā hobijs man te pagaisgad viens pāris teica ka šiem kāzās fotogrāfs kopā ar operatoru esot pa 50Ls uz abiem nēmušies visu dienu. Es gandrīz nogāzos dzirdot šo summu.
Publicēts: 22.02.08 23:17
 citēt
gribu redzret,kurs piedavatu kadam profesionalim braukt uz sacensibam pa 60ls.pareizi Lunis saka,ka pa nullem sanak.Es savu 35-1000mmm,f2 stiklu,kas iegadats pa 2000ls,ta toc neatpelnisu.tad jau labak uz kazam braucu focet.Tur vismaz 250-400ls maksa.pabaro,izgulda.Sporta fotografesana ir nogurdinosa,jaseko spelei lidzi,jazina precizi visi noteikumi,ka ari jaker kadri.
Publicēts: 23.02.08 00:58
 citēt
gribu redzret,kurs piedavatu kadam profesionalim braukt uz sacensibam pa 60ls.pareizi Lunis saka,ka pa nullem sanak.Es savu 35-1000mmm,f2 stiklu,kas iegadats pa 2000ls,ta toc neatpelnisu.tad jau labak uz kazam braucu focet.Tur vismaz 250-400ls maksa.pabaro,izgulda.Sporta fotografesana ir nogurdinosa,jaseko spelei lidzi,jazina precizi visi noteikumi,ka ari jaker kadri.

Hmm sandriko laikam būs piemirsis... www.fotoblog.lv...

:D :D
Publicēts: 23.02.08 01:11
 citēt

Hmm sandriko laikam būs piemirsis... www.fotoblog.lv...

:D :D

it kā jāpasmaida, bet naf par ko.
Ja vien laiks atļauj, un naf ko darīt, tad 120 ls + pāēdis ir vairāk, kā vaļāties gultā uz savu paiku. Šajā variantā iznāk, ka tīrā peļņa būtu 120 ls, un paika segtu amortizāgiju.
Tagad pasmaidu.

Iedomīgs var būt tikai tas, kam maks atļauj būt iedomīgam!!!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):