Esmu MF izmantojis lietojos extenderi uz tumsha stikla. Nu man nepatika. Pamegini jebkuru objektivu, kas Tev ir un atsledz AF, pamegini - patiks vai nepatiks
Esmu MF izmantojis lietojos extenderi uz tumsha stikla. Nu man nepatika. Pamegini jebkuru objektivu, kas Tev ir un atsledz MF, pamegini - patiks vai nepatiks
Nu ja objekts tālu tad jau nav tik traki piedevām nākotnē plānoju pāriet uz FF aparātu, tad jau tie 50mm varētu sakarīgāk izskatīties... būs jāpatestē esošais 50mm uz manuālo...
Es domāju un neizdomāju... vai ir vērts pirkt Nikon AI-s 50mm f/1.2 manuālā fokusa lēcu?
Ka tik beigās dēļ MF viņa man nemētājas plauktā vai ss.lv ...
... kāds varētu padalīties pieredzē par darbu ar MF lēcām
Nekaada vaina MF.. Pats lietoju shitaadu stiklu. Arii daudz teica pieshausies. Pieshaavos pa 5 minuuteem Ne jau basketbolu bildeesi ar sho. Nevajaga tak nekur steigties! Patiik kaa zimee un kraasas shitam :roll:
Es domāju un neizdomāju... vai ir vērts pirkt Nikon AI-s 50mm f/1.2 manuālā fokusa lēcu?
Ka tik beigās dēļ MF viņa man nemētājas plauktā vai ss.lv ...
... kāds varētu padalīties pieredzē par darbu ar MF lēcām
Nekaada vaina MF.. Pats lietoju shitaadu stiklu. Arii daudz teica pieshausies. Pieshaavos pa 5 minuuteem Ne jau basketbolu bildeesi ar sho. Nevajaga tak nekur steigties! Patiik kaa zimee un kraasas shitam :roll: