forum.gif
web izstrade.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / web izstrade.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.02.08 23:10
 citēt
Cik varetu izmaksat,alikt tekstus,bildes jau gatava majas lapa.Ir tada lieta.ja,kas mekleju kadu programmetaju,kas to varetu izdarit.
Publicēts: 23.02.08 12:36
 citēt
pašlai nodasbojos ar to, bet normālu piedāvājumu zem 1200 naf. 300-400 latu līmenī ir pavājas.
Publicēts: 23.02.08 12:41
 citēt
Iesaku klausīt Haiduku vai arī iziet skolu pa 300-400 Ls. To var izdarīt ss.lv lapā.
Publicēts: 23.02.08 12:56
 citēt
Ja lapa gatava un tikai jāsaliek info, tad ir daudz mazāk.
Publicēts: 23.02.08 12:59
 citēt
Nu jus gan sabaidijat par cenam.Man asss nelabi palika.man jau tik tekstinu un bilzas salikt.Es pats ar lapu veselu nedelu nonemos.kamer visus linkus saliku.
Publicēts: 23.02.08 14:31
 citēt
Par 100Ls toč nekas labs nesanāks, ja ir runa par jaunu lapu tad, ja grib arī sakarīgu dizainu vajaga rēķinātie vismaz 500Ls un vairāk.
Publicēts: 23.02.08 14:50
 citēt
sandriko, 20Ls/h

pm
Publicēts: 23.02.08 14:51
 citēt
Nu jus gan sabaidijat par cenam.Man asss nelabi palika.man jau tik tekstinu un bilzas salikt.Es pats ar lapu veselu nedelu nonemos.kamer visus linkus saliku.

Nju redz, tāpēc ir profesionāļi, kas to lietu dara sākot ar 24 Ls/h, un izdara fiksi un ātri... tas ir tā, kad aizej pie zobuārsta, samaksā 20 Ls, bet tur tu iesēdies, jau atver muti un divas rokas ņemas pa to, sastāda diagnozi, ķeras klāt, žik, žik, un viss notiek, pēc pusstundas sakod zobu un pēc divām stundām esi aizmirsis. Diez kas būtu, ja zobuārsts ņemtos nedēļu gar to zobiņu?
Publicēts: 24.02.08 02:10
 citēt
mož piedāvāt varu džekus kas pa 800 simti uzceps... divatā viņi tur sadarbojas viens liek kopā vins taisa dizainu! (: tas tā cena ko atceros pēdējai lapai!( :
Publicēts: 24.02.08 02:16
 citēt
vai man jāsāk domāt, ka man noteikti jāmaina darbs

spirit :) apsveicu ar atklāsmi :)
Publicēts: 24.02.08 02:25
 citēt
tie žeki jaunu uztaisīs pa 800 :D
Publicēts: 24.02.08 02:31
 citēt
bla bla bla

mana doma nebija par to, ka kaads prasa neadekvaatu cenu... mana doma bija par to, ka straadaajot kaa eezeliitis web saistiitajaa darbaa ir naakotne :)
Publicēts: 24.02.08 02:56
 citēt
Ja jāstrādā kā ēzilītim, bet ēst nav ko, tad gudri cilvēki saka, ka ir jāapstājas un kaut kas jāmaina dzīvē.
Publicēts: 24.02.08 02:58
 citēt
tie žeki jaunu uztaisīs pa 800 :D

Uztaisīt ta uztaisīs, bet ja iet runa par to, PA CIK uztaisīs, tad laba būs lapa arī pa 150Ls!
Publicēts: 24.02.08 03:20
 citēt
:)
Publicēts: 24.02.08 08:30
 citēt
Ir cilvēki, kas arī vnk nodarbojas ar dempingu. :)
Publicēts: 24.02.08 12:21
 citēt
Strādājaot šajā nozarē varu teikt droši, ka web nav nekāda pagātne un web risinājumi tieši paliek izplatītāki, jo ir nepieciešams jebkurā vietā, jebkurā laikā piekļūt tevis izstrādātais sistēmai un, ja tā nav web sistēma tad nekas prātīgs nesanāks. Neiet runa par slēgšanos pie kāda datora remote strādāt, bet tiešām reāli kautvai komandējumā laikā piekļūt uzņēmuma CRM sistēmai un daudzām citām lietām.

20Ls/h ir tam dēļ, ka tie ir mazi "projekti" un nav visu laiku. Ja gribēsi izstrādāt sistēmu par 50 tūkstošiem tad iespējams tā likme nebūs tik traka, jo visiem būs zināms, ka ir nodrošināts darbs uz 3 mēnešiem.

Ar mazām lapām ir problēma tāda, ka gandrīz vairāk laika paiet izskaidrojot klientam par to kādas lapas mēdz būt kādas iespējas tas piedāvā utt nekā pašas lapas reālā programmēšana. Vienu varu teikt pilnīgi noteikti klients, kas nekad nav veidojis nevienu lapu, bet tagad ir izdomājis, ka būs ir pa visam cits klients, kurš pieņem šo lapu jau pēc izstrādes.

Viņš ir redzējis kādas iespējas dod web tehnoloģijas un viņa izpratne par "vienkārša lapa" strauji ir mainījušās.

Lūk tā

PS. Lapas cenā iekšā ir telefonsarunas, līguma izstrāde, rēķinu sagatavošana un izsūtīšana, konsūltācijas gan par lapu, gan par izvietošanu (jo to klients drošvien nebija nemaz zinājis, ka to arī vajaga), DNS reģistrēšana (bieži) un daudz citas lietas.
Publicēts: 24.02.08 13:36
 citēt
Iesaku klausīt Haiduku vai arī iziet skolu pa 300-400 Ls. To var izdarīt ss.lv lapā.

ielikām ss.lv reklama.lv un vēl šur tur...atsaucās 2, no kuriem viens jaf pazudis, bet otrs 13 gadu vecs ģēnijs...tas tagad strādā pie manas sadaļas, bet pašu lapu cits, paziņu ieteikts , taisa par 1400 (lapa biznesa)
Daudzi arī nesaprot, ka lapa draudiem.lv ir 100x dārgāka par parastu fotogrāfa reklāmlapiņu, kurā ir 4-8 funkcijas.

arī 20 ls/st ir matemātiski
darbs vienu mēnesi 20X8X20=3200 Ls :) :) :)
Publicēts: 24.02.08 14:14
 citēt
Haiduks, nu un kas paliek pari , kad atskaita izdevumus un nodokljus?;-p
Publicēts: 24.02.08 15:35
 citēt
izklausās, ka esi nopircis flash template un tagad nemāki nomāinīt info... varu palīdzēt :wink:
Publicēts: 24.02.08 16:41
 citēt
Haiduks, nu un kas paliek pari , kad atskaita izdevumus un nodokljus?;-p

dansiga, neapvainojies, tevi galīgi nesaprotu (tu taču esi projektētāja, un vakaru darbus ņem ar nodokļiem :D)...paliek pari 3200 Ls...ja ir nodokļi, tos sedz pasūtītājs.
Publicēts: 24.02.08 18:27
 citēt
Kas tad ir javascript?

Vot PHP, MySQL, Ajax - tas ir spēks :))

...lai gan Ajax ir JS..
Publicēts: 25.02.08 07:38
 citēt
ielikām ss.lv reklama.lv un vēl šur tur...atsaucās 2, no kuriem viens jaf pazudis...

gad. no pieredzes - klientam cena nelikās ok, paņēma kādu, kas uztaisīja kaut ko briesmīgu, flash sources neatstāja, pazuda... laikam nav jāsaka, kurš pēc tam to visu vāca kopā. :D
Publicēts: 25.02.08 12:31
 citēt
Haiduks, nuuu - ne vienmeer sedz pasuutiitaajs - tas ir kaa sarunaa/nosleedz liigumu. Situaacijas var buut ljoooti dzahaadas!
UN .... par vakara darbiem runaajot (censhos gan cik nu speeju atteikt - vairaak shamos nenjemt) - vismaz ienaakuma nodoklis toch tiek samaksaats (gribu mieriigi guleet naktiis)....
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):