forum.gif
Ekskluzīvs (jautājums) patstāvīgajiem studijas īrētājiem!!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Ekskluzīvs (jautājums) patstāvīgajiem studijas īrētājiem!!!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.02.08 08:59
 citēt
Klau, man te iešāvās prātā tāda doma- a kas, ja katram gribētājam nodrošināt SAVU fonu, kuru viņš nopērk vienu reizi (40Ls) un vēsā mierā glabā pie manis par kaut kādu simbolisku samaksu (piem 3Ls mēnesī) un kad vajag, tad tik piestellē. Cik nocūkāt, paša darīšana...

Runa, protams, iet par baltajiem foniem, pagaidām, melnie tur pietiekoši ilgi.

Ko? Kādam tač šitais varētu likties interesanti, vai ne?
Jeb nē? :(
Publicēts: 23.02.08 11:29
 citēt
kads negrib nopirkt paris softboxus, 2 L klaseses obektiivus un 2 ff kameras Canon un vesa mieraa glabat vinjas pie manis par kautkadu simbolisku samaksu 5 Ls, kad vajag, tad tik atbrauc pie manis ciemos piestellee, palieto, pafokjee.. Ja kkas saluust labojam pashi protams.
Tikkai neaizmirstat katru menesi 5 Ls parskaitiit man, par katru Juusu iegaadato lietu.

p.s. ideja nav slikta, bet kka vaig parstradat to "simbolisko samaksu", a to kka neklapejas kopaa tas viss. smiekligi izskataas.
Publicēts: 23.02.08 11:49
 citēt
kads negrib nopirkt paris softboxus, 2 L klaseses obektiivus un 2 ff kameras Canon un vesa mieraa glabat vinjas pie manis par kautkadu simbolisku samaksu 5 Ls, kad vajag, tad tik atbrauc pie manis ciemos piestellee, palieto, pafokjee.. Ja kkas saluust labojam pashi protams.
Tikkai neaizmirstat katru menesi 5 Ls parskaitiit man, par katru Juusu iegaadato lietu.

p.s. ideja nav slikta, bet kka vaig parstradat to "simbolisko samaksu", a to kka neklapejas kopaa tas viss. smiekligi izskataas.

Smieklīgi (bērnišķīgi) izskatās tava vēlme iečatot forumā kaut ko ļaunu (pašam droši ka liekas, ka arī asi asprātīgu) par katru cenu, vēl jo vairāk, ka tam nav NEKĀDA sakara ar manis rakstīto- neviens taču nelieto papīra ruļļu fonu ārpus studijas un tie nemaksā ne tuvu kā L vai ne L objektīvs. :)
Publicēts: 23.02.08 11:58
 citēt
tie nemaksā ne tuvu kā L vai ne L objektīvs. :)

kaa L varbut ne, ka ne-L - atkarigs no ta, ka paveicas atrast darijumu :)
vispar ideja nav slikta, nu ta, no biznesa viedokla. tikai - vai TU vari garantet droshu glabashanu, ka kakjis neapslapinas, ka jumts nesaks tecet, ka visi rullji bus markjeti un neviens nevares "nejaushi" pakjert nepareizo? Vai ir paredzets, ka bus kur glabat, ja Tava studija iegust megapopularitati?
IMO, uz godavarda es neatstatu gan, ipashi, ja jamaksa. Ar liguminju (p/n aktu) jau cita lieta.
Publicēts: 23.02.08 12:33
 citēt
meklējumos vienmēr rodas labas idejas...tas pats ir ar rekvizitiem.
Neko nosodamu nesaskatu.
Publicēts: 23.02.08 12:35
 citēt
Variants II.

Fotoklubs.

Iestāšanās maksa -40 Ls (fona cena).

Iespējamie bezmaksas bonusi- iespēja īrēt studiju par zemāku cenu, nekā ne-kluba biedriem.
Iespēja glabāt savu šo savu fonu studijas telpās.
Brīvdienās rezervēts laiks speciāli tikai kluba biedriem.
Kādu reizi divvietīga sauna+džakuzi pēc fotosesijas par brīvu (ver ņemt līdzi sievu!)? :D
Kāds plenērs kaujas gara uzturēšanai.
Modeļu (pilngadīgo) datubāze...
Papildus konsultācijas.
Fototehnika (Canon) par dīleru vairumcenām (acme.lv).
_______
Nu, kaut kā tā?
Publicēts: 23.02.08 12:37
 citēt
tie nemaksā ne tuvu kā L vai ne L objektīvs. :)

kaa L varbut ne, ka ne-L - atkarigs no ta, ka paveicas atrast darijumu :)
vispar ideja nav slikta, nu ta, no biznesa viedokla. tikai - vai TU vari garantet droshu glabashanu, ka kakjis neapslapinas, ka jumts nesaks tecet, ka visi rullji bus markjeti un neviens nevares "nejaushi" pakjert nepareizo? Vai ir paredzets, ka bus kur glabat, ja Tava studija iegust megapopularitati?
IMO, uz godavarda es neatstatu gan, ipashi, ja jamaksa. Ar liguminju (p/n aktu) jau cita lieta.

Nu, protams, ka ja tu kaut ko atstāj pie manis uzglabāšanai, tad es uzņemos par to atbildību!
Variants par fotoklubu patīk?
Publicēts: 23.02.08 12:53
 citēt
II variants jau ir tiesham ok!
Iretu es biezhi studiju, labprat iemaskatu tos 40 Ls.
Shitaa vismaz ir kkada interese iestaties klubaa. Bonusi etc..
Publicēts: 23.02.08 13:04
 citēt
Portreti:Ja tu taisi fotoklubu,tad tada gadijuma bez ta punkta ko ieliki iekavas,ka tikai Canoniem.Tu pats zini ka Nikon DXs2ieliek pilnigi visiem Canoniem.Bet ideja ir laba.kautgan es varbut apmekletu ka plenera dalibnieks.man pec trim dienam bus Latvija studijas aprikojums no Amerikas.taisisu savam valaspriekam studiju.ne biznesam.
Publicēts: 23.02.08 13:09
 citēt
Portreti:Ja tu taisi fotoklubu,tad tada gadijuma bez ta punkta ko ieliki iekavas,ka tikai Canoniem.Tu pats zini ka Nikon DXs2ieliek pilnigi visiem Canoniem.Bet ideja ir laba.kautgan es varbut apmekletu ka plenera dalibnieks.man pec trim dienam bus Latvija studijas aprikojums no Amerikas.taisisu savam valaspriekam studiju.ne biznesam.

Ja kāds nikons arī ieliek canoniem tad tas ir tikai vienīgi D3. Pārējie visi nolej. :lol:
Publicēts: 23.02.08 13:11
 citēt

Nu, ja acme tirgo Canon, un man tur ir dīlera tiesības, tad varu to piedāvāt kā fīču. Savukārt Nikon tirgo GNT un viņiem tāpat nekā nav uz vietas, kā arī prasības pret dīleriem, lai nodrošinātu normālas vairumtirdzniecības atlaides ir nesasniedzamas, ja nodarbojas tikai ar fototehniku.
Tā kā lai tik tas Nikon ieliek kam vien vēlas, man pilnīgi pofig! Ja kāds Latvijā man varētu tādam sajustificēt bodiju vai nomainīt slēdzi, tad tas būtu apspriešanas vērts jautājums...

Bet raidījums šajā topikā nav par to- manis pēc šo fīču var izslēgt no saraksta, ja kāds negatīvi satraucas, izlasot kāda konkrēta apratūras ražotāja nosaukumu. Te gan jāpiezīmē, ka par šādu satraukumu, ja tas ir tik būtisks, būtu jārūpējas galvas ārstam...! :D
Publicēts: 23.02.08 13:13
 citēt

Ja kāds nikons arī ieliek canoniem tad tas ir tikai vienīgi D3. Pārējie visi nolej. :lol:

Eu, davai, ne te, ok!? :)
Nikoni ir zvērā verķi, Olimpusi arī, un visi citi arī! Pīs! :) /Tjipa parādu "Peace!" ar pirkstiem.../
Publicēts: 23.02.08 22:42
 citēt
kāds tad ir secinājums? ja gribu noīrēt studiju pēc apm 2nedēļām un baltu fonu, man būtu jāmaksā? :)

Tev- nē, pietiks, ja ar skropstām "plak", "plak" novicināsi!:)

Citiem vārdiem sakot- ja negribi lietot papīra fonu, nosacījumi vecie. Ja tev tomēr gribas to paklāt apakšā, no piecīša būs jāsķiras. Ja tas priekš tevis ir par traku, atgriežamies vietā par skropstu plakšķināšanu! :)
Tas pagaidām. Ar laiku, ja būs fotoklubs, var izrādīties, ka cilvēki, kuri nav tā biedri, studiju varēs īrēt uz daudz neizdevīgākiem nosacījumiem, ja varēs vispār...
Publicēts: 24.02.08 02:01
 citēt
Interesanti!( :
Publicēts: 25.02.08 09:40
 citēt
Kluba ideju atbalstu !
Publicēts: 25.02.08 10:18
 citēt
tad laikam pilnīgi jāuzkrāsojas vai ;) :D

"Pilnīgi" tas ir tā, kā body art, tjipa? :)
Publicēts: 25.02.08 11:41
 citēt
kaads buus klubam nosaukums?
Publicēts: 25.02.08 12:56
 citēt
Variants II.

Fotoklubs.

Iespējamie bezmaksas bonusi- iespēja īrēt studiju par zemāku cenu, nekā ne-kluba biedriem.
Kādu reizi divvietīga sauna+džakuzi pēc fotosesijas par brīvu (ver ņemt līdzi sievu!)? :D
Papildus konsultācijas.
_______
Nu, kaut kā tā?

Jopcik!. Laba ideja!!!

:)

/a ja savas sievas nav, bet ghmm.. ir simpātijas?/
Publicēts: 25.02.08 15:27
 citēt
o f.... tad es savu mandātu atsaucu, ja tikai ar sievām, esmu nelaimīgs vecpuisis :D :D :D
Publicēts: 25.02.08 20:21
 citēt
Atbalstāma ideja!
Publicēts: 25.02.08 21:39
 citēt
Variants II.

Fotoklubs.

Papildus konsultācijas.
_______
Nu, kaut kā tā?

Par cik man šad tad arī ir vajadzība pēc studijas, tad šādu fotokluba ideju atbalstu.
Publicēts: 26.02.08 10:49
 citēt
... nu tagad idejas autoram atliek izsludināt kluba dibināšanas sapulci ! Jo visnotaļ nopietni ļaudis atbalsta šo ideju (un es arī to skaitā) !
Publicēts: 26.02.08 18:07
 citēt
Hmm... doma reāli laba un atbalstāma. Par iespējamām fīčām var vel nedaudz padomāt :)
Publicēts: 28.02.08 16:25
 citēt
kad varu iestaaties klubaa?
Publicēts: 28.02.08 18:17
 citēt
ja jau materiāli paTstāvīgi, vaidzētu varēt atļauties. skat, 100 foni un jau sava simboliska iztikšana!
Publicēts: 28.02.08 19:08
 citēt
nu, kad tiks izsludināta fotokluba tēvu-dibinātāju pilnsapulce ? :D
Publicēts: 28.02.08 19:20
 citēt
o f.... esmu nelaimīgs vecpuisis :D :D :D
es gan laimīgs!
Publicēts: 28.02.08 19:23
 citēt
o f.... esmu nelaimīgs vecpuisis :D :D :D
es gan laimīgs!

Ar to arī sveicam :) PS tas tā kā joks domāts.....
Publicēts: 28.02.08 20:00
 citēt
Ar to arī sveicam :) PS tas tā kā joks domāts.....
TnXs, mans tXt's arī! bet šajā jokā patiesības vairāk, nekā caurmērā vidēji statistiski ņemot.
Publicēts: 28.02.08 20:06
 citēt
nu, kad tiks izsludināta fotokluba tēvu-dibinātāju pilnsapulce ? :D

Nu, biju domājis it kā vairak uz nākamās studijsezonas sākumu, pēc remonta, bet moš būs jātaisa ātrāk!
Publicēts: 01.03.08 09:57
 citēt
Tikko piepirku balto plastikāta matēto fonu...vienīgais Latvijā, cik saprotu.../lielos/:)
Publicēts: 01.03.08 10:19
 citēt
Tikko piepirku balto plastikāta matēto fonu...vienīgais Latvijā, cik saprotu.../lielos/:)

parādīsi šodien :)
Publicēts: 01.03.08 10:27
 citēt

parādīsi šodien :)

Nu, viņš ir 3 m plats, nevis 2,72 , uz standarta stiprinājumiem nederēs, PAR LAIMI, tā kā parādīt parādīšu (stāv koridorī) bet pafočēt uz viņa nesanāks.:)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):