forum.gif
Digital Photo Prof 3.1
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Digital Photo Prof 3.1
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.02.08 19:07
 citēt
sakiet kas varetu but - esmu uzinstalejis progu Digital Photo Prof kas naca kopa ar kameru, bet kad palaiz to kompis nezkapec sviez ara erroru send/dont send..
ko lai dara? kaa lai palaiz to progu?? paldies
Publicēts: 23.02.08 19:13
 citēt
Tas esot pedeja laika MS izpriecu gajiens , atnaca ar MS apgreidu pirms neilga laika kautkada PSIHA MS drosjiba darbojas nelauj neko instalet un stasta ka EROR jakliko logi utt:):) Ta man isskaidroja vismaz GUDRIE,
Publicēts: 23.02.08 19:31
 citēt
un kaato gljku noverst neteica?
Publicēts: 23.02.08 19:38
 citēt
To ka piedāvā send tas ir aizsūtīt mazmīkstiem report par kļūdām :) .
To ka neļauj instalēt neko tas ir zem Vistas ar ieslēgtu UserAccountControl , kuru izslēdzot neko vairs neprasa.
Konkrēti par jautājumu kāpēc izmet kļudas viennozīmīgas atbildes nevar būt. Paprovē novilkt jaunāku versiju to pašu DPP no canon. Iespējams ka tā strādās.
Publicēts: 23.02.08 19:43
 citēt
man ir XP un jaunaku versiju es jau pameginaju , viss tapat! man interese vispar lietot lai varetu to progu nevis kapec lec ara tas suds! piemeram meginaju 1,5 versiju un viss otiek a jaunaa, kas naca fochukam lidzi neiet!
Publicēts: 23.02.08 19:53
 citēt
man kaut kas līdzīgs bija, kad apakšā jaf stāveja anologa no no citas kameras, kad to nolikvidēju, izbeidzās...
Publicēts: 23.02.08 19:54
 citēt
jaunākā versija ir 3.2.0. nevis 3.1
Publicēts: 23.02.08 21:04
 citēt
es zinu ka 3,2 ir jaunakaa
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas