Sveiki , gribetu jums pajautat , kas man butu jazina , lai es varetu uztaisit savu majaslapu ar .net starpniecibu , gribetu dzirdet viedokli no Billy jo aptuveni kaujtko lidzigu tadai majaslapai gribu taisiit , ideja ir tada lieku savu datorgrafika brinumus , lai citi var tos apskatiit .....
Nesen sev uzmeistaroju šādu - [url=www.sandijs.net.]www.sandijs.net.[/url] Iznāca pavisam lēti! Hostings protams Amerikā un viņi piedāvā arī elementāru web meikeru paketē. Ja interesē, tad uz e-pastu: sandijs@sandijs.net vai skype: ssandijss
vot pastāstiet man lūdzu - kas mūsdienās (2014'ais) uztraucas par STANDARTA mājas lapām? tas jau tā kā tāds "old skūls" sanāk. cik redzu apkārt, pamatā tiek izmantotas ģīmju grāmatas vai trauku piedāvātās "mājas lapu" versijas ar tur pieejamiem taimlainiem, galerijām un ko tikai vēl ne.
ja pareizi sapratu, mozello ir pieejams tikai un vienīgi uz viņu pašu hostinga un tikai par maksu. gadījumā ja tev jau pašam ir domēns un webspeiss, tad berta vai wordpress ir tas kur jāskatās.
nesix:ja pareizi sapratu, mozello ir pieejams tikai un vienīgi uz viņu pašu hostinga un tikai par maksu. gadījumā ja tev jau pašam ir domēns un webspeiss, tad berta vai wordpress ir tas kur jāskatās.
Ja gribi savu domēnu, tad mozello tik tiešām ir par maksu. ..bet manuprāt tā samaksa ir tik maza, salīdzinot ar to suportu ko viņi sniedz, ka man nav žēl maksāt.