Pati draudeeji likt publiskaa disjusijaa sho visu, tad nu luudzu, esi arii pati gana drosmiiga ja jau uzskati ka Tev ir taisniiba un ka taa esi Tu shajaa bildee!
Labi, ok...es un mani tuvie cilvēki, tad smagi kļūdamies, iespējams... bet tad, kad Jonatanam tiek lūgts pierādīt, ar neapstrādātu bildi, ka tā nav...Belladonna...Tad viņš nez kādēļ to nevar... Tad tiek rīkoti šādi farsi...nožēlojami... Nu jā...popularitāte aug, nenoliedzami... Katru skandālu var izmantot sev par labu...
Liidz shim briidim visi bijaat pilniigi paarliecinaati ka taa esi Tu, bet tagad.. Orgjinaalbildi es neraadu aiz elementaaras cienjas pret modeli - ja neveeleejaas lai orgjinaali kur paraadiitos, tad taa tam buus buut. Pieraadiit es varu, nejau tur taa probleema. Ja Tu nenjem veeraa pat to ka shaadi Tevi neesmu fotografeejis, tad skaidrs ka vienkaarshi kaarteejo striidu veeleejies..
:shock: ta bilde pat naf tava!!! Būss vien jāliek orģināls exif pārbaudei :twisted: Un varam likt aptauju un visi teiks ka naf tava...tavām ir paraksts, šitai naf
šādi Tu mani neesi fotogrāfējis gan...Un tiesi tādēļ ir vēlme to noskaidrot...kas te sasodīts notiek un ko Tu atļaujies???
Pag, Tu pati atziisti ka shaadi neesmu Tevi fotografeejis, un tai pat laikaa prasi pieraadiijumus ka bildee neesi Tu??!
Haiduks, i bilde ir mana i viss paareejais ir kaartiibaa. Par parakstiem gan, es te lieku bildes bez parakstiem, tik vienai gadijaas iekliist te ar parakstu.
SL, Belladonna apgalvo ka vinja esot redzama shajaa foto un prasa pieraadiijumus ka taa nav vinja. Pati vel atziist ka shaadi vinju neesmu fotografeejis.
Belladonna, tak ko paartraukt? Es nevienu neesmu apvainojis un nevienu neapsuudzu! Un klientes prasiibu lauzt netaisos!
Labi, ok...es un mani tuvie cilvēki, tad smagi kļūdamies, iespējams... bet tad, kad Jonatanam tiek lūgts pierādīt, ar neapstrādātu bildi, ka tā nav...Belladonna...Tad viņš nez kādēļ to nevar... Tad tiek rīkoti šādi farsi...nožēlojami... Nu jā...popularitāte aug, nenoliedzami... Katru skandālu var izmantot sev par labu...
man gan liekas, ka aug tava popularitāte!
es labprāt iztiktu bez tās, bet ir lietas, kuras man svarīgākas par tādu vai citādu popularitāti...šoreiz es vnk gribu uzzināt un noskaidrot visu, ko gribu...diemžēl...Jonatans to izversa šādi, bet var būt arī tā labāk...
pirms tiesas ir jābūt izmeklēšanai...un tieši to es šeit vēlos panākt... Neviens nav vainīgs kamēr nav pierādīts pretējais, vai ne?
nekāda izmeklēšana nav vajadzīga, tiesa uzklausa abas pusītes un pāris stundās kāds no diviem iet mājās raudādams un zvana uz banku kā piķīti sadabūt...
vispār incāki...kā šito var sākties, ja šitā naf bildējusies. Hm, iznāk, ka ir Bet Jonatans tagad pats ieinteresēts, lai naf Belladonna, savādāk vēl kavienu var dabūt, un ne no Belladonnas . Bet jebkurā gadūjumā redzamajai personai bilde tikai godu dara, ja Belladonna tā esi tu- esi lepna, ja neesi- priecāties naf par ko.
pirms tiesas ir jābūt izmeklēšanai...un tieši to es šeit vēlos panākt... Neviens nav vainīgs kamēr nav pierādīts pretējais, vai ne? Un...kā man rīkoties? Kā es varu būt droša, ka mana cieņa un tiesības nav tikušas pārkāptas...patreiz gan man šķiet, ka ir....bet bez pierādījumiem... Pat administrācijas nav...Un Jonatans jūtas laikam zirgā... Bet es esmu neziņā...Vai man rādas, vai nerādas... Bet man vismaz ir tiesības noskaidrot kas ir kas???
Jonatans tev atsakās dot orģinālu, bet tev rādās ka tā esi tu tajā bildē un tev ir vēlēšanās par katru cenu noskaidrot kas atrodas tajā bildē tad tev laikam ir tikai viens variants kā patiešām pārlicināties par to - Tiesa! Savādāk tu taisnību neuzzināsi! Vēl ir variants kautkā Jonatanam izlūgies orģinālu, bet rādās ka tas tev neizdosies
Man ir vienalga kas tajā bildē attēlots Man tikai liekas uzjautrinošs fakts ka cita fotogrāfijā ir saskatīts savs tēls. Tas izriet no Jonatana stāstītā ka tā neesi tu, man nav pamata to apšaubīt, jo neesmu tevi dzīvē redzēji un tikai divi ir nobalsojuši ka fotogrāfijā tā esi tu, viens no tiem esmu es, lai uzdzītu jautrību Pieļauju ka otra balss nāk no tevis!
psihais, vel interesantaak ir tas, ka vinja pati atzina ka nav bildeejusies! Man naak praataa tikai viens reaalaakais variants - meitene vienkaarshi ljoooti veelas noskaidrot kas ir bildee redzamaa meitene! 8)
es ar nevienu nēsmu redzējis bet varu savu balsi ielikt ar. Mani vairākas rezes ir redzējuši Rīgā pazīstami cilvēki tad kad es tur nēsmu pat bijis - laikam tur kāds ļoti man līdzīgs. Un vēl man ir pietiekoši daudz foto kurus es nevienam nerādu un nerādīšu tāpēc ka esmu apņēmies to klientam. Vienīgais variants kā tas varētu būt pie manis izrisināms tas ir atnākt pie mana datora un paskatīties oriģinālu. Un parādītu tikai tam kurš patiešām domā ka ir līdzīgs. Par kautkādām sūtīšanām pat uz goda vārdu nekādas runas nevarētu pat pastāvēt. :roll:
Nesaprotu par ko strīds? :?: Ja es būtu Beladonna, es noteikti atcerētos, ka Jonatans mani būtu šādā veidā fotogrāfējis. Ja tomēr skaidri zinātu, un pie pilna saprāta apgalvotu, ka nav fotogrāfējis, tad šai diskusijai neredzu nekādu loģisko pamatojumu.
Nesaprotu par ko strīds? :?: Ja es būtu Beladonna, es noteikti atcerētos, ka Jonatans mani būtu šādā veidā fotogrāfējis. Ja tomēr skaidri zinātu, un pie pilna saprāta apgalvotu, ka nav fotogrāfējis, tad šai diskusijai neredzu nekādu loģisko pamatojumu.
+++ ...es tieši par šito...ja sākās diskusija...ir bijis notikums!!! un ielikt saitā ir mēģīnājums publiski turpināt. ...un trakākais ir ka šito nevar izdzēst tik viegli.
Vai ne? Es tāpēc arī sākumā nespoēju saprast, par ko tā tēma vispār ir =) Vai ta meitietim tiešām grūti atcerēties, vai Jonatans viņu ir šādi bildējis vai nav. Bet no otras puses, ja pats Jonatans saka, ka nav tas viņas feiss, priekš viņas sirdsmiera varēja jau to pierādījuma bildi viņai nosūtīt.
nee nu Te viens par otru gudraaki... Taa, sakiet, vai Jums ir bieži gadiijies ieraudziit bildi...skatiities uz to un domaat...esmu taa es vai nee??? Jo kaut kas ir un kaut kas nav... Viegli Te visiem spriest, ja nav bijis nekas liidziigs pieredzeets... Protams, ka ir mani Jonatans fotograafeejis...vai shaadi, es gan nezinu...cik nu tur ir no realitaates, ja taa vien vispaar esmu es... kaa fotosesijas SHIIS BILDEESHANAAS NETIKA KLASIFICEETAS...atljaujas publiceet nebija dotas...man to jautaajis neviens nav...taa kaa spriezhiet pashi...vai Jonatans ir ieintereseets lai man buutu paarlieciiba vai taa esmu vai neesmu es...un kaadeelj vinsh nav ieintereseets man bez visa shii to vnk cilveeciigi pieraadiit, ja jau man radaas taadas aizdomas...jo es tieshaam iesuudzeetu vinju par to tiesaa... taapat mani ir fotograafeejushi arii citi, bet man nav bijis ar tiem taadu nesaprashanos kaa ar doto nelaimiigo gadiijumu Jonatanu...kuram shkjiet neeksistee nekaadas normas kaa vien milziigas alkas peec popularitaates , ne profesionaalas, bet savaadaakas...Kaadam tas veel nav zinaams?
Es tieshaam uzelpotu ar atvieglojumu, ja man buutu pieraadiijumi, ka taa ir pavisam cita meitene, ne sashopota es...atkristu tiesas utt...bet...pieraadiijumiem jaabuut vairaak, kaa vaardiskiem TAA NEESI TU!!!
eee, comon, ko tad teikt man, jo šeit jau vairāki cilvēki demonstrējuši ar mani sabildētas bildes, man pat nepajautājuši atļauju nerunāsim jau par video Nez, šķiet, ka cepienam nav pamata. Viena nieka bilde un tajā pat īsti nevar saprast vai tā esi Tu (pēc Tevis pašis teiktā). Ta jau manā vietā Tu sen būtu galus atdevusi ;D
ja vertejam pec butibas: Jonatan, tev ir gruti aizsutit neshopotu bildi? Grutak neka laut cilvekam nezinjaa mocities?
Orgjinaalu nesuutiishu jo taadejaadi es paarkaapshu saistiibas ar modeli. Par to man vareetu draudeet juridiskas pretendzijas liiguma nosaciijumu nepildiishanas deelj.
Kas te vel nav skaidrs??!
Belladonna, ja veelies doties uz tiesu, tad dari taa. :arrow:
Ja jau Belladona pati atzīst ka tā nav tikusi fotografēta tad es neko nesaprotu, bet varūt kāds jau viņu tā fotografējis, tad gan Belladonna drošvien gribētu noskaidrot patiesību
P.S. - to bildi varētu samontēt izmantojot kautkādas rokas, dibenu un seju
Bet man vot interesee, ar ko tie kas nobalsojushi par "Jaa" var pamatot savu izveeli? Kaapeec domaajat ka taa tieshaam ir Belladonna?
Tava uzvedība! Tāpēc, ka tu ar viņu salaidi, un pat vienu laiku tavas aizmiršanās dēļ Belladonna nevarēja bildēt, jo Jonatāns bija pazudis ar visu atmiņas karti. Domāja, ka ar tevi kas noticis, un meklēja, bet tu... es gaidu, kad tu ar nākošo izstrādāsi to pašu ko ar iepriekšējām- asi, bet godīgi. Ja ieliki šito , tad tagad būtu laiks tev sākt ciest, un visiem vajadzētu uzrakstīt par tevi , ko domā, lai otreiz meiteni nenerro...izdzēst vairs nevari. :twisted: