forum.gif
Balsojums par taisniibu..
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / [Slēgts] Balsojums par taisniibu..
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 25.02.08 22:42
 citēt
Bet man vot interesee, ar ko tie kas nobalsojushi par "Jaa" var pamatot savu izveeli? Kaapeec domaajat ka taa tieshaam ir Belladonna?

Tava uzvedība!
Tāpēc, ka tu ar viņu salaidi, un pat vienu laiku tavas aizmiršanās dēļ Belladonna nevarēja bildēt, jo Jonatāns bija pazudis ar visu atmiņas karti. Domāja, ka ar tevi kas noticis, un meklēja, bet tu... es gaidu, kad tu ar nākošo izstrādāsi to pašu ko ar iepriekšējām- asi, bet godīgi.
Ja ieliki šito , tad tagad būtu laiks tev sākt ciest, un visiem vajadzētu uzrakstīt par tevi , ko domā, lai otreiz meiteni nenerro...izdzēst vairs nevari.
:twisted:

opā.. te jau uzreiz skats paveras savādāks..
Publicēts: 25.02.08 23:21
 citēt
kas tad mainījies?
Bilde tak tā pati...
Tik Jonatans pieklusis...
Ka tik drīz neizdzēšas...

Bilde ir smuka! Neatkarīgi no tā, kura meitene ir modele!!!
Kāpēc tu vispār ielaidies šajā murgā, ja varēji pirmajā komentā pateikt un aizbāzt mutes---

Bilde ļoti skaista, žēl ka neesmu es.

Un būtu viss beidzies, bet tu sāki taisnoties...un ja taisnojas, rodās ziņkāre, rodās zinkāre, kas sāk izraisīt aizdomīgu iztēli...Belladonna neatcerās :( un Jonatāns to ir izmantojis ...un tā lēnām tas iet uz priekšu.

Izdzēsīsies, lai dzēšās, jo kopā ar viņu var izdzēsties šitas raksts. Savādāk nevar. (cik zinu, un pēc autora lūguma admini aptur debates)
Publicēts: 25.02.08 23:22
 citēt
Jā kāds pavērsiens !!!!! Klasika.....
Publicēts: 25.02.08 23:33
 citēt
klasisks sviests.....
Publicēts: 25.02.08 23:34
 citēt

Tik Jonatans pieklusis...
Ka tik drīz neizdzēšas...

Kluss esmu jo nav laika te taa spamot - jaastraadaa, darbi iekaveetie negaida..

Dzeesties netaisos, nav iemesla ko taadu dariit..
Publicēts: 25.02.08 23:44
 citēt
Nav briinums ka paarnjem dezjavuu, nav briinums ka saskati sevi bildee, bet bildee taa neesi Tu.. bildee redzamaa meitene ir iista, tikai cita.. :arrow: think!
Publicēts: 26.02.08 00:38
 citēt
pārējās nav smukas, nedrīkst likt!
Publicēts: 26.02.08 00:43
 citēt
:D vienīgā, un oriģināls pazudis, exif vējš aizpūtis :D un bilde naf autora...jau sākumā teicu :shock:
Publicēts: 26.02.08 00:53
 citēt
Paldies ka liekat man smaidiit :)
Publicēts: 26.02.08 00:59
 citēt
Aizstāvam, citādi Belladona tevi apēdīs :)

Kā var aizstāvēt cilvēku kurš neko neatcerās, kad kā fočēts un vai vispār fočēts, jaaizstāv tevi! :)
Publicēts: 26.02.08 02:16
 citēt
Laikam esmu Glupzz bet nesaprotu KAS PAR TIRGU te notiek? Belladona paradita KA VINAI NEPATIK vai atkal NAV PARADITA ka patik vai ta VISPAR NAV BELLADONA , Kur Problema? Variants Nr.1 mazais nejaucens paradijis KLIENTES BILDI no privatas sesijas NESASKANOJOT? Nju tas Cucigi tad parasti SIT PA SEJU. Es piemeram DROSJI zinu ka 99% savu darbu nekad nevienam nevaresju paradit jo tas vis ir PRIVATAS SESIJAS man pat negribas toss saglabat 100% visju gatavo ATDODU KLIETEM preti $$$ parejo dzesju ,tapec plasja un regulara klietura. VISJU ATDODU TAPEC ka 100% zinu ka LOT DAUDZUS privatus darbus ARKARTIGI GRIBESIES KADAM PARADIT , forsjas sievietes superigi interjeri dargi intresanti aixsesuari. Labak sevi nekardinat tapec MISKASTE UN CAURI un visas to zin tapec NEKADU PROBLEMU.

Uz sjo variantu mani pamudinaja kads IESPAIDIGS VESTERNS , kad pec laba pazinjas kolegja naves "Jaunomodigie Cekisti" fiziski idemoleja vinja atraitnes maju mekledami NEGATIVUS / BILDES no kadas loti senas 70 gadu sesijas ar nesen ATLJAUNOTAS LR vienu no auxstakajam amatpersonam. Bij izjauktas visas mebeles un uzlauzta ne tikai grida bet ari sienas visi tuksjumi "Izzondeti" stulbi dzekiem sanaca , kadu laiku ieprieks viruks bij ar mani sarunajis BIZESU es vinjam Arhivu SKANEJU DISKOS un TIESJI konkretais matereals kopa ar daudziem citiem BIJA PIE MANIS , nekad nebutu tam pieversis UZMANIBU un vins ar noteikti SEN BIJA AIZMIRSIS ja ne parbaidita atraitnes atsutita zimite VINJI MEKLE XXXXXXX , protams ka es SAKU PETIT VISJU CAURI un daudzos un dudzos simtos izteikti XXX isstradajumu ATRADU tos jautrakos NEKAD nebutu pieversis pat uzmanibu JA NE "Pieludzeju aktivitates" :):) Nju redz paskatijos un izstukoju ka pildisju atraitnes velmi , nemu un sadedzinaju viss kas uz to attiecas gan Neg gan kontroles gan Pierakstus [Man bij pilniba arhiva kastes ar visiem pierakstiem klat!!" jo dzeks bij ari nedaudz aprakstijis Katru modeli un IZDEVUMUS tjipa Vins/sokolades/restorani/velmes/importa smotkas /gljuki , iespejams ka sjis bij sadarbojies ar "Iestadem" jo uz dazjam bija tjipa piezimes "Tas varetu intreset!" Konkreta persona bij izcelusies ar lielu Sada vinna daudzumu un NEPACIETIBU uz "Atrak beidzam bildet un .................." Taka ta visju ko atraitne ludza sadedzinaju parejo atdevu vinai un vinja man IZCILI SAMAKSAJA x3 vairak neka Bijam vienojusies ar vinjas veci . CENU PATI NOSAUCA:)
Publicēts: 26.02.08 02:26
 citēt
Haiduks : Nju beidz , nju ATTIECIBAS ar sievietem un modeljiem tas ir vinju pasju zinja KATRS izvelas savu attiecibu variantu. Pats zini ka ar Modeljiem nav penemts "Veidot tuvakas attiecibas" katra zinja Profi ta nedara. Ne visji tac platas ka ES no serijas "VISADI GADAS esmu tac VECIS negribejas damai atteikt BIJA FORSJA" , bet reti viiss turpinas ILGAK par ~2 menesjiem , kliensju daudz modelju daudz Iemilos regulari tad SMUKAKAS BILDES TAISU bet kopuma MAN CILVEKS VIENKARSJI APNIK sak garlaikot:):):):) Pedeja pebilde BAIG LABI ATTUR no VELMES IZMEGINAT LAIMI :):)

Jonatanam savas vajibas savukart TAM ar ko vins tur "Salaizj" savejas , visji tac pieaugusji cilveki ITKA ISSKATAS ADEKVATI tad gan jau zin ko dara:):)
Publicēts: 26.02.08 10:32
 citēt
Belladonna, satiecies ar Jonatanu, apskatiet bildi neshopotu, saproti, ka taa neesi tu un viss bus kartiba.

Jonatan, es zinu, ka tu esi atjautigs, un ja gribetu, izdomatu veidu, kaa paradit Belladonnai ka taa nav vinja.
Publicēts: 26.02.08 11:12
 citēt
Belladonna : Nafixa man kautkads Jonatans jaaizstav? TIKAI no tava TXT meginu saprast KO JUS TUR DALAT? Ko tu gribi PANAKT? Lai visji saprot ka konkreta BILDE ir AR TEVI vai NAV AR TEVI ?! Kur problemas butiba?? Jonatans paradija bildi kur esi TU vai paradija bildi kur NEESI bet stasta ka ESI TU? Es gribu zinat par ko ir ķīviņš

A. Bildē Belladonna kura negribēja lai bildi kādam rāda.
b. Bildē ir cits sievišķis bet Belladonna grib lai tā būtu viņa
c. Jonatans visiem stāsta ka bildē Belladonna bet tur ir cits NEJAUKS sievišķis kas Belladonai nepatīk.

Kur problēma Belladonna ko jūs abi dalat? Pateiksi ka NEESI TU mēs tā arī pieņemsim , ka NEESI. UN VISPĀR ja ESI nju un kas bilde pa manam normāls isstrādajums bix Devian stilaa. Tad kas MAN JAZIN .

Es Belladonna NEESMU UZ BILDES.
Jonatans CŪKA jo es Belladona esmu uz bildes BET vinš solija nevienam nerādīt NEKAD!:) Par ko īsti plūktiņš?!!!

Ja tu esi PASŪTĪTĀJS kas pasūtija Jonnatanam bildes samaksāja naudiņu BET VĒLĀK Jonatans tevi piekāsa un sāka bildītes publiski demosntrēt tici man nav problēmu parūpēties lai Jonatanam būtu lielas problēmas ar jēbkādu klientūru šai jomā TURPMĀK:) No tevis SAKARĪGS TEXSTS , "Viņs parādija bildes kuras nedrīkstēja rādīt" vai "Rāda bildes kurās cita dāma bet stāsta ka Belladona " tad vispār sviests galīgs :):)

PS.

Starp citu ESI--NEESI varianti reizem gadas.
Ir pieredzets ka atnak dzeks ar PIĶI ROKĀ nopietnu 4 zimju ciparinju iekš Ls. Un saka "Dabūsiet piķi ja apstiprināsiet ka xxxxxxx žurnālītī readzamajās bildēs ir VIŅA! Divainā kārtā BĪLDĒS tik tiešām bij ARKARTĪGI LĪDZĪGS SIEVIŠĶIS , un atskrējis bij "Uzlecošās zvaigznes Atklājējs no lauku cauruma izvilcējs un tai brīdī jau atlaistais bijušais producents" ot notika prdomas un puiss tika pasūtīts tālāk , naaafix problēmas pietam gan jau ISTĀ bildē redzamā ar gribētu $$$ lai paklusētu:):) Līdzība bij ļoti ļoti !!
Publicēts: 26.02.08 13:23
 citēt
Pateicoties topikam, sapratu, ka īstais piķis ir no panikas pārņemtām sievietēm / vīriešiem, kuri skraida ar naudas žūkšņiem un maksā par bilžu atdošanu / iznīcināšanu! :D
Publicēts: 26.02.08 14:16
 citēt
Pateicoties topikam, sapratu, ka īstais piķis ir no panikas pārņemtām sievietēm / vīriešiem, kuri skraida ar naudas žūkšņiem un maksā par bilžu atdošanu / iznīcināšanu! :D

Nu Jonatans par naudas truukumu aciimredzami nesuudzaas...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas