pats pirms paaris meeneshiem ar to aparaatu shopsii darbojos un bija ok ... taatad Semptron 2.8, nVidia maatene, 512 DDR, GeForce 5200 128 MB, 2 cietnji 80 un 40 gb, dvd rakstiitaajs, pele, klaviatuura un 17" CRT ... kopaa par 90 ls ...
ja mees njemam veeraa to, ka ram, maatenes un procha uzlaboshana dod apmeeram 30% jaudas klaat, tad ar kaadiem parametriem tu tirgo savejo ?? :P tas taa - lai tu apdomaatu, ko saki ...
skatoties pa cik un kaadiem parametriem, ja maatene ir microatx tad nu par 50% njemtu, Tev kaada maatene uz 478 socket ar intel chipsetu nav aizkeerusies?
man ar doma bija ko liidziigu, bet nu nedaskrieshu visam liidz man pietiek ar savu , softi taapat netiek duo liidz kur nu veel quad izmantot , geimeris neesmu taa ka pietiek :roll:
nu mans pirms gada baazes cenaas vilka ap 900Ls, shis mani kautkaa neiekaardina, ja gribeetu dabuutu identisku komplektaaciju~160Ls :roll: ps. hdd samsung? :roll:
Man sanaca apgreidoties UZ LEJU un divaina karta razjiba pieauga pa ~30% Nju zinu DROSJI ka "Banana" kompjus vairs nepirksju FIRMAS manta pat par 30% mazjaudigaku proci deva pieugumu razjiba VISMAZ par 30%
Man sanaca apgreidoties UZ LEJU un divaina karta razjiba pieauga pa ~30% Nju zinu DROSJI ka "Banana" kompjus vairs nepirksju FIRMAS manta pat par 30% mazjaudigaku proci deva pieugumu razjiba VISMAZ par 30%
atstraadaati jau smuki tikai nepamet sajuuta ka kautkas bremzee, nesen brenda HP p4 3.0 512ram saliidzinaaju ar kaukaadu celeron 3.0 uz asrock ar 512ram tas pats peec sajuutaam, peec testiem intereses peec gandriiz tas pats sviests bet fakts.
kompjos daudz atkarīgs no OS otimizācijas. 2 vienādi kompji ar vienu win bet dažādi optimizētu iedos dazādus ātrumus. Atslēdzot tādu elementāru lietu kā failu sistēmas žurnalēšanu zem ntfs jau iedos daudziem lielu pieaugumu ātrumā. Pietam šo lietu cik zinu ļoti reti kāds atslēdz. Zem w2k vai XP reģistros jāieraksta tik jaunu dwordkey NtfsDisableLastAccessUpdate ar parametru 1 iekš HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\FileSystem un pēc restarta griežoties pie failu sistēmas būs liels pieaugums kad direktorijā daudz failu.